Dogstyling.dk Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Bestilte hundelegetøj den 23 maj som var på lage, har ikke modtaget mine vare og firmaet reager ikke på de mail jeg skriver. Så min anbefaling hold jer væk svindel firma.

Har handlet her i snart to år og det skal ikke ændres på. 🙏🏻 Altid god service, rådgivning og behjælpelig med med de rette hundefoder og kosttilskud som passer til vores hunde og siden v... Näytä lisää

Jeg bestilte en pose hundemad 12/5 hos Dogstyling til hjemmelevering og betalte 523kr. Fragtfirmaet Bring sendte det imidlertid til Daglig Brugsen, da jeg ikke var hjemme. Da jeg ikke kan løfte eller... Näytä lisää

Megt tilfreds med min handel. Super sortiment i kvalitetshundefoder. Venlig og imødekommende kontakt da jeg havde brug for hjælp. Varen pakket i god emballage.Hurtig levering med GLS. Gode priser. Jeg... Näytä lisää

1. Lemmikkieläintarvikekauppa

Velkommen til Dogstyling.dk – din online hundeshop. Hos DogStyling.dk har vi et stort og varieret udvalg af hundeudstyr i højeste kvalitet til en god og fornuftig pris. Vi har forsøgt at gøre vores shop så overskuelig som overhovedet muligt, så du nemt og enkelt finder netop det hundeudstyr, du og din hund har brug for. Vi har det hundetilbehør, du står og mangler. Udover lækkert hundefoder har vi også alt i hundetilbehør og hundeartikler til dig og din hund. Vi har både hundeudstyr til dig, som lige har fået din første hvalp og til dig, som blot trænger til at få noget nyt til din hund. På shoppen finder du derfor: Hundeseler. Når du klikker dig ind på vores kategori med hundeseler, vil du se, at vi tilbyder alle mulige slags hundeseler – både til store og små hunde. Vores udvalg er nøje sammensat efter at kunne holde til hunde med mange kræfter og til dig, som træner meget eller bruger din hund aktivt. De er derfor alle i høj kvalitet med stor slidstyrke. Hundehalsbånd. Her på shoppen tilbyder vi naturligvis også hundehalsbånd i mange former og farver. Vi har hundehalsbånd til både store og små hunde samt til dig, der bruger din hund aktivt i form af træning, arbejde eller lignende. Vi er sikre på, vi har det halsbånd, du har brug for. Hundesnor. En god hundesnor i høj kvalitet er essentielt at have til din hund, da gåture og udendørs aktiviteter er en fast del af det at have hund. Vi tilbyder derfor førerliner, dressurliner, flexliner samt dobbelt hundesnore til dig med to hunde. Alle hundesnore er fra kvalitetsmærker og kan derfor holde til hunde med mange kræfter. Hundelegetøj. Hunde elsker legetøj og derfor tilbyder vi det naturligvis også på shoppen. Vi har alt lige fra træningsbolde og træningsringe til frisbee’s og plysdyr. Du finder derfor helt sikkert din hunds næste yndlingslegetøj på shoppen.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

super fin service

super fin service fik skriftlig beklagelse fra dem da pakken var blevet forsinket i forhold til forsendelse med en smule godter til hunden som han var helt tilfreds med :)

en butik jeg gladeligt anbefaler andre shoppere

11. tammikuuta 2021

Rigtig god service

Rigtig god service! De er rigtig venlige, og er klar til at hjælpe. Jeg havde modtaget en beskadiget vare, men det blev hurtigt løst. Kan klart anbefale denne hjemmeside :)

5. tammikuuta 2021

Super god service

Super god service - ingen tvivl om, at det er et sted der er villig til at gøre lidt ekstra for kunderne. Rigtig god købsoplevelse og 2 meget tilfredse hunde som resultat ;-)

11. joulukuuta 2020

God kundeservice, produkt som forventet

Produktet jeg bestilte viste sig at være i restordre, hvilket ikke fremgik på hjemmesiden. De ringede dog til mig og informerede mig herom kort efter min bestilling. Produktet kunne først sendes ugen efter, hvilket for mig ikke var det store problem, men jeg var glad for informationen. Da pakken kom, var der ovenikøbet lidt ekstra med, som jeg forventer var en undskyldning for den længere ventetid. Så kun godt at sige om deres kundeservice herfra, og produktet, jeg havde bestilt, var præcis som forventet.

2. marraskuuta 2020