Dansk maling og håndværk Arvostelua

Kaikki arvostelut

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Kristian har lavet halvdelen af vores…

Kristian har lavet halvdelen af vores hus, og vi er glade og tilfredse.
Super dygtig maler og ikke for fin til at tage arbejdshandskerne på hvis andet dukker op.
5 stjerner.

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk maling og håndværk

Mange tak for den fine anmeldelse 😁💪 er godt at hører i er tilfredse med mit arbejde, det er altid rart at hører 😁💪

Super kvalitet og en meget fair pris

Kristian fra Dansk maling og håndværk gjorde et fremragende stykke arbejde med at male vores stue i vores helt skæve ejendom. Han tog sig tid til at måle ekstra op med laser for at sikre sig et godt resultat, hvilket det også blev. Jeg kan klart anbefale ham og kommer helt sikkert til at bruge ham igen!

4. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk maling og håndværk

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på 😁💪 er glad for i er tilfredse med resultatet trods de skæve lofter 😅 sætter stor pris på i gerne vil bruge mig igen 😁

Professionel og godt malerarbejde

Vi har fået malet vores badeværelse, gang og stue af Dansk Maling og Håndværk, og har været mega glade for det. Især vores badeværelse som var et større projekt - blev rigtig flot! Virkelig god kommunikation, godt arbejde og fair pris. Vi kan varmt anbefale dem og skal helt sikkert bruge dem igen til vores næste projekter! 👨🏼‍🎨
Vi giver 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. toukokuuta 2026

Mange tak for anmeldelsen 🙏

Er godt at hører i blev glade for jeres badeværelse igen efter vi fik shinet det op, og jeres stue og gang 😊💪 Værdsætter meget at i gerne vil bruge os igen til jeres næste projekt, så ved man at man har givet en tilfredsstillende oplevelse 🙏🙏

Mal og betal så simpelt

Mal og betal så simpelt. Godt arbejde - til billig penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. PS og så ryder de op efter sig.

29. toukokuuta 2026

Mange tak for anmeldelsen 😊

Det er godt at hører resultatet blev som ønsket, da vi sætter stor fokus på kvalitets bevidste resultater 😊

Rigtig god

Jeg kan varmt anbefale dette malerfirma. Fra første kontakt var det nemt og ligetil at få et tilbud, og prisen var både fair og konkurrencedygtig. Der skulle ikke gå lang tid, før arbejdet kunne påbegyndes, hvilket var en stor fordel for mig.

Det, jeg især sætter pris på, er, at det er en selvstændig enkeltmandsvirksomhed. Man får en mere personlig service, god kommunikation og en følelse af, at kvaliteten virkelig betyder noget. Arbejdet blev udført professionelt, grundigt og til aftalt tid.

Efter min erfaring får man her langt mere værdi for pengene end hos mange af de store firmaer. Hvis du søger en dygtig, pålidelig og prisvenlig maler, som hurtigt kan træde til, så er dette firma et rigtig godt valg.

30. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk maling og håndværk

Mange tak for den fornemme anmeldelse 😁 vi er glade for at vi har kunne give det ønskede resultat, og har kunne give en tilfredsstillende service 😁 vi sætter stor pris på din anmeldelse af os 😁💪

Nem kommunikation og ærlighed.

Nem kommunikation og ærlighed.

Skulle have malet bolig på 135m2. Kunne hurtigt træde til og fornuftig pris.

Alt i alt en god god oplevelse.

11. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Dansk maling og håndværk

Mange tak for den gode anmeldelse 😊

Det sætter vi stor pris på, og vi gør altid en ære i at gi en god oplevelse og et kvalitets bevidst resultat 😊