Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Meget handler om tryghed og tillid i sådan en samtale. Der åbnes - måske lidt sært, men bundreelt med at understrege at samtalen er fortrolig. Det er fedt! Derudover virker det til at være kompeten... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt sparing - hvor jeg blev holdt fast til en beslutning om hvad jeg vil gøre med min karriere dukkede op - super - 1000 tak 😌

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har brugt DM’s karriererådgivning til at få sparring på ansøgning og CV en håndfuld gange nu. Og hver eneste gang er jeg blevet mødt af kompetente rådgivere som giver brugbar feedback på en... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Rådgiver var super sød og enormt god til hurtigt at skabe kontakt. Jeg oplevede dog indholdet som meget generelt og ikke så specifikt målrettet min situation

Yrityksen tiedot

1. Ammattiliitto
  2. Uraohjaaja
  3. Lakipalvelut
  4. Opiskelijoiden uraneuvonta

Yrityksen kirjoittama

DM er en fagforening, der former fremtiden sammen med 75.000 akademikere. Vi arbejder for, at vores medlemmer kan skabe et meningsfuldt arbejdsliv med plads til både karriere og privatliv. Vi tror på, at forandringer er noget, vi opnår i fællesskab. Vi hjælper med vilkår, løn, jobsøgning, karriereudvikling og meget mere. Hver måned afholder DM ca. 80 kurser, der kan udvide din horisont og give dig inspiration til dit arbejdsliv. Som medlem kan du spare penge på alt fra forsikring og bank til shopping og fritidsaktiviteter.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Super fin rådgivning i forhold til min…

Super fin rådgivning i forhold til min situation.

13. joulukuuta 2024

Hej Simon

Tak for, at du deler din oplevelse herinde. Du er altid velkommen til at skrive til eller ringe til os igen, hvis du skulle få behov for yderligere sparring.

Fantastisk karriererådgivning

Jeg havde en samtale om forberedelse til en jobsamtale med en meget dygtig og professionel rådgiver ved navn Mads. Udover at være velforberedt gjorde han sig umage med at sætte fokus på ansættelsesprocessen set fra arbejdsgiverens synspunkt. Den uforpligtende samtale har klædt mig på til jobsøgningen på en måde, der ikke havde været muligt ved blot at læse ting på nettet eller konsultere ens netværk. Jeg kan stærkt anbefale at booke en samtale, hvis man ønsker en ny vinkel og bud på konkrete tiltag, der kan hjælpe ens jobsøgning.

6. joulukuuta 2024

Hej Victor

Mange tak for din flotte tilbagemelding. Den sætter vi stor pris på. Du er er meget velkommen til at vende tilbage, hvis du får behov for opfølgende sparring. F.eks. når du bliver kaldt til en jobsamtale.

Helpful and Professional Union Who Protects PhD Students

It is a very good union. The union representatives are very professional and enthusiastic. When I had a conflict with my supervisor during my doctoral studies, the union representative, lawyer Sarah Rosenkrands, showed very strong professionalism and love. She was helpful and actively fought for all the rights she could for me. I think all doctoral students in Denmark must join the DM union if they have the conditions.

7. lokakuuta 2024

Hello Petero

Thank you for your review. We really appreciate it! If you need any help or advice in the future we are more than happy to assist you.

Best regards

Super faglig

Super faglig, professionel og behagelig karriererådgivning. Thomas havde læst mit CV, min situation. Vi havde en lang samtale, hvor der kom nogle perspektiver frem, som jeg kan arbejde videre med på egen hånd. Samtidig med at Thomas gav råd, konkrete svar og hjalp mig videre med nogle konkrete svar på min konkrete jobsituation, som indeholder outplacement. Jeg vil til en hver tid bruge min fagforenings rådgivning, karrieresamtaler, CV tjek, ansøgningstjek mv. fremfor at lægge mit outplacementbeløb hos et bureau.

Hej Lisbeth
Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at du synes vores rådgivning har haft et niveau, hvor den har kunnet erstatte et outplacementforløb hos et bureau. Det gør os stolte.

Vi hjælper meget gerne med sparring igen i fremtiden hvis du får behov for det.

God rådgivning

God rådgivning med konkrete tips og indsigter i egen profil ift. jobmarkedet og ansøgningsprocessen.

Kære Andrea

Tusind tak for din feedback. Den sætter vi stor pris på! Du er altid velkommen til at vende tilbage, hvis du har behov for yderligere sparring.

Silas

Saanut 5/5 tähteä

Et stort tak til DM som har været et…

Et stort tak til DM som har været et anker i en for mig ny, kort tid som ledig efter 33 år på arbejdsmarkedet.

En kæmpe og særlig tak til karriererådgiver Thomas Graversen, som altid er vendt hurtigt tilbage på mine henvendelser og på kompetent og nysgerrig vis har givet mig 1. klasses karriererådgivning. Mit ansøgningsmateriale blev markant bedre, fordi Thomas er ærlig, kompetent og gerne deler ud af sin store viden om, hvad der øger chancerne for, at komme videre til jobsamtalerne. Og det lykkedes for mig!

Kære Pernille

Tusind tak for din flotte feedback. Det gør os virkelig glade når vi kan mærke vi gør en forskel for vores medlemmer og kan dele positive historier som dine med hinanden.

Du er altid velkommen til at vende tilbage, hvis du igen får brug for vores hjælp og sparring.

Saanut 3/5 tähteä

En anden rådgiver næste gang

En meget blandet oplevelse. Jeg fik nogle gode overvejelser med i forhold til tanker om min karriere, men på samme tid følte jeg mig også meget sat i kasse som en “mor”, der egentlig nok bare har svært ved at balancere det nye familieliv, og derfor ikke kan få det hele. Jeg talte på intet tidspunkt om, at det var svært at være tilbage på arbejde her +6 måneder efter barsel.

Jeg fik indtryk af, at det var lidt forkert, at jeg drømte om noget andet for mit arbejdsliv lige nu, og at jeg i stedet burde give mig til takke for at have et arbejde, som er okay, og i stedet arbejde på balancen - en balance som jeg ellers er meget glad for i dag.

Så en blandet oplevelse, og vil til næste karrieresamtale ønske en anden rådgiver, som ikke reducerer mig til, ifølge rådgiveren, “hormonel mor”.

29. marraskuuta 2024

Kære Louise

Det kan jeg godt forstå du synes har været en frustrerende oplevelse. Vi gør normalt meget ud af at tage udgangspunkt i medlemmets egne behov og det lyder som om, at der i denne samtale har været en misforståelse, hvad det angår. Det vil jeg gerne beklage. Vi er jo også bare mennesker, og det kan ske, at det glipper.

Jeg er glad for at høre, at du, trods alt, har fået nogle gode overvejelser med dig om din karriere.

Hvis du ønsker en opfølgende sparring, så tager jeg gerne personligt en samtale med dig i den nærmeste fremtid. Du er meget velkommen til at skrive til mig på slp@dm.dk, hvis det er noget du ønsker, så aftaler vi dato og tidspunkt hurtigst muligt.

Saanut 5/5 tähteä

Tak til Louise Hammer for yderst professionel hjælp :-)

Et stort og varmt tak til DM og i særdeleshed Louise Hammer for et yderst professionelt og trygt forløb i forbindelse med min afskedigelse.

14. lokakuuta 2024

Kære Peter

Et stort og varmt tak til dig for at dele din oplevelse herinde! Jeg sørger for at give din tilbagemelding videre til Louise for et godt skud arbejdsglæde.

Du er meget velkommen til, hvis du har behov for det, at benytte dig af vores forskellige tilbud om karrieresparring ift. det gode næste skridt i din karriere.

En skøn karriererådgiver

Min rådgiver Jonas har været hel fantastisk og har givet mig konstruktiv kritik og ikke mindst opmuntrende støtte i min jobsøgningsproces. Tak! 🙏🏼

27. marraskuuta 2024

Kære Anne
Tusind tak for, at du deler din oplevelse med os herinde. Det sætter vi stor pris på. Jonas er nemlig en virkelig god rådgiver!

Jeg er sikker på Jonas allerede har skrevet det til dig, men hvis du får behov for sparring i fremtiden er du altid velkommen til at række ud til os igen.

Vælg en anden fagforening

0 stjerner på kundeservice
0 stjerner organisation
5 stjerner på arrogance

20. marraskuuta 2024

Kære Nikolaj

Det er vi kede af at høre du synes. Har du mulighed for at uddybe hvad baggrunden for din anmeldelse er, så vi kan følge op og lære af den?

Saanut 5/5 tähteä

Ansøgning med mere wow factor

Jeg fik ekstrem god konstruktiv kritik som gav så meget mening, og mit cv og ansøgning blev så meget stærkere og fik meget mere wow factor.
Brug endelig DMs karrierehjælp, det er virkelig det værd.
Jeg troede at jeg havde en god ansøgning, indtil jeg fik andre øjne på den. Tak til DM og især Jonas

19. marraskuuta 2024

Kære dig

Tusind tak for din feedback. Den er vi meget glade for. Du er altid velkommen til at vende tilbage for mere sparring, hvis du får behov for det. F.eks. når du bliver kaldt til en jobsamtale.

Spild af penge

Spild af penge. Find en anden fagforening

20. marraskuuta 2024

Kære Noble

Jeg kan ikke finde dig i vores system for at se, om du har benyttet dig af vores tilbud og hvilken situation du befinder dig i. Ej heller, om du nogensinde rent faktisk har været medlem.

Det er derfor svært at tage din kritik til efterretning.

Vi håber du bliver glad for den fagforening du vælger i stedet, men du vil nok opleve, at deres tilbud er nogenlunde de samme som vores.

Saanut 1/5 tähteä

DM ikke for den studerende - Servicemeddelse til andre studerende. Hvad der ikke fortælles

DM har ikke været hjælpsomme under min studietid. (Dette er en længere anmeldelse, men den er for andre studerende, som måske sidder og leder efter den rigtige fagforening, og til DM for at give lidt råd til jer fra et tidligere medlem)
Ligesom andre skriver herinde kommer DM belejligt ud på universitetet i rusugen og lokker nye studerende ind i DM og MA a-kasse, uden at fortælle videre om vilkår, konsekvenser og det som står med småt. De burde være mere ærlige og transparente i deres formidling omkring, hvad de tilbyder.
1. Kun det første år i DM fagforening er gratis for studerende, hvilket ikke fortælles i deres pitch, og derudover er det specielt for dem modsat mange andre fagforeninger, at de opkræver studerende.
2. Derudover er det også DM som skal pitche sagen for MA a-kasse, men de fortæller heller ikke omkring grænsen på max 5 års gratis studiemedlemsskab, som gælder alle a-kasser. Det burde virkelig ændres, fordi det er et problem, som mange studerende møder, hvis studietiden pludselig forlænges. Det finder man ofte først ud af for sent, når det gratis studiemedlemsskab er løbet ud. (Studerende meld jer ind i a-kasse senere, I har ikke brug for det under studiet). Dette har flere medarbejdere også givet udtryk for inde i MA, hvor medarbejderne derimod er rigtig søde og behjælpelige.

Jeg har forsøgt at anvende DM fagforening ifm. studiejobs, kontrakter og råd omkring lønforhandlinger, men her måtte vejlederen stille sig svar skyldig, når jeg har ringet ind, fordi han ikke vidste, hvad han skulle fortælle eller råde mig til, når det kom til studiejobs. Jeg viste ham DMs egen hjemmeside for studerende og oversigten, det virkede han taknemmelig for, for den havde han ikke set før. Han var dog meget sød, at snakke med, jeg fik bare ikke så meget ud af det, som han gjorde. Hvis man vil være en fagforening, der skal hjælpe studerende, ville jeg anbefale fagforeningen sætter sine ansatte mere ind i, hvad de studerende har brug for, og hvordan man omfavner dem bedst.

Fordi min uddannelse er blevet forlænget, og jeg skulle fortsætte med et studiemedlemsskab, er hjælpen minimal. Det er først ved opkrævning, at jeg finder ud af, at dette skal ændres manuelt hos DM, fordi jeg pludselig ser i betalingsservice, at jeg opkræves for et medlemsskab som nyuddannet (næsten 1.200 kr). (Dette er ændret automatisk hos a-kassen og jeg fik en varsel om at ændre det hos min forsikring. Kunne dette være en mulighed for DM at indføre?) Jeg måtte kontakte bank, betalingsservice og DM flere gange for at ordne dette. Fordi der aldrig tilsendes reminders, breve, beskeder eller opkrævninger direkte til mig fra DM, men alt foregår over betalingsservice, havde jeg ingen regning eller kontonr. at gå ud fra for at betale det rigtige beløb, efter jeg fejlagtigt blokerede betalingsserviceaftalen, (hvilket gør alt mere besværgeligt). DM var ikke specielt behjælpelige her. Jeg kom desværre til at få den samme kundeservicemedarbjeder/rådgiver i telefonen de 3 gange jeg ringede ind (for at ændre mit medlemsskab, sørge for at kunne betale mit medlemsskab og få en kontigentopkrævning tilsendt). Hun var decideret ubehagelig at snakke med, utrolig lidt behjælpelig og virkede som om, at hun var træt af, at skulle hjælpe mennesker, til trods for, at jeg nok var en af de første som kom igennem telefonlinjen de forskellige morgener jeg ringede ind. Jeg ringer ind på flere forskellige dage, men det er samme tone hver gang fra øjeblikket telefonen tages. Jeg følte det var en nedværdigende tone, flabet og faktisk grim måde at opføre sig på. Folk omkring mig, som også hørte samtalen sad med åbne munde, fordi hun opførte sig så slemt over telefonen. Jeg overvejede dengang, at skrive en anmeldelse eller kontakte DM direkte, og fortælle om denne oplevelse. Men jeg valgte ikke at gøre det.
Jeg meldte mig også ud i samme omgang, fordi jeg jo alligevel betalte for en service jeg ikke brugte og ej heller fandt behjælpelig, og dertil ikke bryd mig om den behandling kvinden i telefonen gav mig.
Jeg får bekræftelse på min udmeldelse og info omkring deres månedsvarselsordning. Jeg betaler også mit skyldige studiekontigent til DM, med oplysninger jeg fik på mail. Denne betaling skulle dække den resterende medlemsperiode. Men jeg har nu, over 1 måned efter min officelle udmeldelsesdato, fået en rykker og opkrævning for den sidste periode, som jeg jo har betalt. Jeg havde håbet, at jeg ikke skulle kontakte DM igen, men det er jeg nu nødsaget til.

Dette var for mig nok; den dårlige service og dårlige virksomhedsdrivelse med uærlighed og pengegriskhed, gør, at jeg måtte komme af med det her i denne anmeldelse. Håber nogle studerende læser dette, og får det med småt fortalt herfra, hvis DM ikke selv begynder, at være mere transparente og behjælpelige.

19. marraskuuta 2024

Kære dig

Først og fremmest er vi selvfølgelig oprigtigt ærgerlige over, at du ikke har følt dig godt mødt af vores medarbejdere. Vi stræber efter, at man føler sig mødt når man kontakter os, uanset årsagen. Det er vi ikke lykkedes med her og det beklager vi.

Du fremgår som anonym herinde og det er derfor svært for os at handle på din sag, da vi ikke kan slå dig op og finde ud af, hvor det er gået galt. Du må dog meget gerne skrive dine medlemsoplysninger til mig på slp@dm.dk, hvis du ønsker, at vi følger op.

Du skriver, at du overvejede at ringe ind til os tidligere i processen, men ikke gjorde det. Nu har du jo meldt dig ud, men hvis andre læser dette, så er man altid velkommen til at ringe til Karrierevagten, hvis man ønsker rådgivning og/eller afklaring. Den får man fat på ved at ringe til +45 38 15 66 00 og trykke ”2”.

Jeg vil forsøge at forholde mig til din lange besked et punkt ad gangen.

1. Rådgivning ifm. studiejobs, kontrakter og lønforhandling
Det undrer mig meget, at du ikke oplever at have mødt kvalificeret rådgivning på dine henvendelser. Det lyder næsten som om, at du ved en fejl har fået fat på den forkerte medarbejder ift. behandling af sådanne sager, men det kan vi kun finde ud af, hvis vi har dine oplysninger. Det skal vi så vidt muligt have fulgt op på.

2. Besværlig udmeldelsesproces og status på medlemskab
Igen må jeg bare beklage, at din udmeldelsesproces har været så besværlig, som den har været. Du skal føle dig mødt som medlem, og det er ikke sket her. Som medlem har man ansvar for at opdatere sine oplysninger, men jeg tror godt vi alle kan huske, hvordan det var at være studerende, og at det kan glippe. Jeg vil gerne se på, hvad vi kan gøre for dig nu, men har brug for dine oplysninger.

3. Regler for gratis medlemskab
Når vi opkræver kontingent for medlemskab, handler det naturligvis ikke om pengegriskhed, men om at vi som medlemsorganisation har et ansvar overfor vores betalende medlemmer. Ingen organisation kan køre rundt uden en indtægt, heller ikke DM. Vi adskiller os ikke fra de øvrige akademiske fagforeninger på dette punkt. De har samme regler for gratis medlemskab som vi har. Som studerende medlem betaler man efter det første år i DM og IDA 20 kr. om måneden for sit medlemskab, og 49 kr. om måneden hos DJØF.

4. Vores samarbejde med MA
Vi er glade for samarbejdet med MA, som er med til at sikre, at mange studerende får en god start på arbejdsmarkedet og i god tid er sikret dagpenge som jobsøgende. Vi henviser til MA for yderligere spørgsmål om dette.

Vi vil meget gerne følge op på din sag, få styr på tekniske udfordringer og hvad der ellers må være. Skriv til mig. Så følger vi op med det samme.

Du ønskes en god dag, trods alt.

Ekstremt dårlig service

Det er utroligt vanskeligt for mig at fortsætte som medlem ved DM.

Det skyldes at jeg for ca. en måned siden DM telefonisk mhp. rådgivning vedr. lønforhandling, og i den forbindelse blev jeg fortalt at vedkommende, der sidder med mit område og konkrete arbejdssted, var informeret om min henvendelse og ville vende tilbage hurtigst muligt.

Det er selvfølgelig ekstremt utilfredsstillende at betale for medlemskab i, samt sætte sin lid til en organisation der så tydeligt er fuldstændigt ligeglad med tilfredshed blandt medlemmer samt det enkelte medlems ansættelsesmæssige vilkår.

Jeg skriver denne meddelelse, da jeg håber det kan medføre bedre service for andre og fremtidige medlemmer.

9. lokakuuta 2024

Kære dig

Vi er meget kede af, at du har haft en negativ oplevelse med vores rådgivning og kan godt forstå, at det forløb du her beskriver har været utilfredsstillende.

God rådgivning er vores hjerteblod, hvilket gerne skulle fremgå, hvis du kigger på vores øvrige anmeldelser herinde, og vi er absolut ikke ligeglade med tilfredsheden blandt vores medlemmer. Mit bedste bud er, at der i din sag har været tale om en menneskelig fejl og det beklager vi dybt. Jeg har dog brug for at forstå din sag bedre for at kunne følge ordentligt op.

Hvis du skriver til mig på slp@dm.dk med dine medlemsoplysninger vil jeg straks følge op på, hvad der kan være gået galt, så vi kan undgå lignende i fremtiden og se om vi fortsat kan gøre noget for dig.

Saanut 5/5 tähteä

Karsten var rigtig god til at se mine…

Karsten var rigtig god til at se mine kompetencer og matche dem med mulig jobs. Han havde nogle gode perspektiver på, hvad jeg kunne italesætte og fremhæve. Han var behagelig at tale med og samtalen hjalp mig gost videre.

4. marraskuuta 2024

Kære Louisa

Hvor er vi glade for at høre, at du har fået god og behagelig rådgivning af Karsten. Det vil jeg straks viderebring til ham for et ekstra boost til arbejdsglæden. Ikke mindst tak for, at du vælger at dele det herinde.

Du er altid velkommen til at række ud igen i fremtiden, hvis du skulle få behov for sparring.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg fik relevant og professionel…

Jeg fik relevant og professionel sparring i forhold til jobsøgning.

31. lokakuuta 2024

Kære Karen

Vi er glade for at høre, at du fik god sparring på din jobsøgning. Tak for, at du det deler det herinde. Det vil glæde os at give dig sparring også i fremtiden.

Saanut 4/5 tähteä

Mads var skarp og to the point

31. lokakuuta 2024

Hej Majbrit

Tusind tak for, at du giver dig tid til at give os feedback. Det sætter vi stor pris på. Det er også præcis sådan vi kender ham.

Du er altid velkommen til at benytte os som sparringspartner også i fremtiden.

Venlig og støttende

Jeg havde en god oplevelse med at bruge DM's CV- og ansøgningsfeedback-service. Ole Grønne gav meget informativ feedback på mine materialer og kom med anbefalinger til forbedringer. Han svarede også på alle de spørgsmål, jeg havde om korrekt formatering af mit CV og min ansøgning til det danske jobmarked (jeg kommer fra udlandet, hvor disse dokumenter ser lidt anderledes ud).
Alt i alt kan jeg virkelig anbefale denne service! Jeg vil helt sikkert bruge den igen! :)

29. lokakuuta 2024

Kære Aly

Hvor er det godt at høre, at du oplever at have fået en god service. Det er vi meget glade for! Ikke mindst Ole, er jeg sikker på. Tak for, at du deler det herinde.

Du er meget velkommen til at bruge vores services igen, hvis du får behov for det.

Første karrieresamtale

Første karrieresamtale.

Dette var min første karrieresamtale. Konsulenten som var erfaren, gav mig nye vinkler at arbejde med. Det var utroligt befriende og gav mig ro til mine overvejelser.
Utroligt god sparring.

21. lokakuuta 2024

Hej Michael

Tak for, at du tager dig tid til at give os feedback herinde. Det sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at du fik noget ud af din karrieresamtale og du er mere end velkommen til at vende tilbage, hvis du skulle få behov for opfølgende sparring.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er ny i DM og er blevet taget…

Jeg er ny i DM og er blevet taget rigtigt godt imod. DM har været opsøgende og støttende hvilket jeg sætter umådelig stor pris på :)

18. lokakuuta 2024

Kære Heidi

Det er vi glade for at høre! Vi forsøger at gøre vores bedste for, at alle føler sig velkomne og ikke mindst godt hjulpet. Du siger bare til, hvis du skulle have behov for at vide mere om, hvad vi kan tilbyde.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin