Tempur Danmark Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk service. Jeg havde i første omgang købt over nettet men forkert størrelse. Efter ca 10 dage, hvor jeg havde afprøvet puden, tog jeg ned i deres fysiske butik og blev tjekket ud mht størrels... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har netop købt en ny pude og er glad igen. Den gamle pude, som jeg købte for 21 år siden, glemte jeg fornyligt på et hotel i Tyskland. Den var stadig formstabil efter alle disse år

Saanut 5/5 tähteä

Sublim kundeservice! Bestilte julegaver på nettet på Black Friday. Blev ringet op om mandagen, fordi en af mine varer først kunne sendes først i januar. Dette blev accepteret, men den 23,december lå... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Lagde ordren på produktet, hvilket var nemt nok, og betaling gik også uden problemer. Fik en mail på bekræftelse af ordren, og derefter skete der ikke noget i 3 dage. Jeg gik ind på min ordre på Tempu... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sängyt
  2. Makuuhuoneen sisustus
  3. Kodintarvikeliike
  4. Kauppa

Yrityksen kirjoittama

Hos Tempur er vi drevet af en passion for innovation og ønsket om at give dig den bedst mulige nattesøvn. Vi tror på, at du kun opnår dette på en madras og hovedpude der giver støtte og er komfortabel. Det unikke Tempur materiale er blødt hvor du ønsker det og fast hvor du behøver det.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

102 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og dejlig pude

Hurtig levering, dejlig pude

4. marraskuuta 2024

Hej Jens

Saanut 5/5 tähteä

God behandling selv om noget skulle…

God behandling selv om noget skulle ombyttes

27. lokakuuta 2024

Hej Anni

Hurtigt levering

Hurtigt levering
Pakket forsvarligt ind
God kvalitet og handler der gerne igen

9. lokakuuta 2024

Hej Hanne

Saanut 5/5 tähteä

Tempur er bare det bedste.

Tempur er bare det bedste.
Kan kun anbefales til alle.

3. lokakuuta 2024

Hej Lis

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en god anmeldelse, og tak for anbefalingen.

Og super lækkert produkt

3. lokakuuta 2024

Hej Susanne & John

Mange tak fordi I tog dig tid til at skrive en god anmeldelse. Vi er glade for, at produktet lever op til jeres forventninger.

Vi ønsker jer en fortsat god søvn.

Saanut 5/5 tähteä

God service, der var en leverings tid på de lagener jeg købte, men den angivende leverings tid blev overholdt

24. syyskuuta 2024

Hej Arne

Super service 😄

Super service 😄. Ved hjælp af hovedkontoret, fik jeg forbindelse med butikken i Haderslev (Martin). Martin havde verdens bedste hjemmesko, og var straks klar til at servicere og sende til mig. Tak 🙏🏻

26. syyskuuta 2024

Hej Lone

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive om din gode oplevelse med vores butik i Haderslev.

Vi er glade for, at Martin hjalp dig med de helt rigtig hjemmesko.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg var forbi Odense-butikken i…

Jeg var forbi Odense-butikken i Vestergade for at finde en ny ergonomisk hovedpude – Millennium-modellen, hvis vi skal være helt præcise. Som altid var jeg i tvivl om, hvilken størrelse eller model der ville være bedst. Heldigvis var de to medarbejdere i butikken både opmærksomme og hjælpsomme, uden noget pres for at købe. De foreslog, at jeg tog puden med hjem for at prøve den, og hvis den ikke var den rigtige, kunne jeg komme tilbage og bytte den. Det gjorde jeg i øvrigt af to omgange før jeg fandt den helt rigtige størrelse.

Og wow, jeg har aldrig sovet bedre! Den pude er virkelig en game changer. Jeg blev så begejstret, at jeg hurtigt måtte tilbage til butikken for at købe en til min hustru – jeg kunne jo ikke have, at jeg ligger og sover som en drøm, mens hun kæmper med nakkespændinger. Det var uden tvivl et af de bedste køb, jeg har gjort i lang tid!

15. heinäkuuta 2024

Hej Jacob

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive om din gode oplevelse i vores Sleep Store i Odense.

Vi er glade for, at du fandt den rigtige pude til dit behov og at du kan mærke, at det gør en stor forskel for kvaliteten af din søvn.

Fortsat god søvn :)

Af Camille

Fik en ergonomisk rygvejledning ved Odense tempur store

29. heinäkuuta 2024

Hej Troels

Opdateret: Tusind tak for at du tog dig tid til at opdatere din anmeldelse her på Trust Pilot efter, at vi har hjulpet dig. Vi giver ros videre til Camille.

Når man ikke får købt den Tempur madras der passer til ens behov, har man heldigvis mulighed for, at ombytte hos Drømmeland indenfor 100 dage. Vi håber derfor, at du vil benytte dig af denne service.

Der findes mange forskellige Tempur madrasser, så der er en hårdhed der passer til de fleste. Vi håber derfor at du, i samarbejde med Drømmeland, finder den rigtige Tempur madras til din kropsform.

TEMPUR

Meget tilfreds

Jeg har netop købt og modtaget jeres sengebund, Spring box adjustable, og er meget tilfreds.
Jeg har i 10 år også sovet på en af jeres madrasser og er meget tilfreds.
Jeg sover også med jeres hovedpudde, Original, og er meget tilfreds.
Så her har I en meget tilfreds og trofast kunde.

25. heinäkuuta 2024

Hej Heidi
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive din positive anmeldelse af dine Tempur produkter.

Heldigvis er der rigtig mange mennesker der har stor glæde af vores madrasser, bunde og puder, og vi er meget glade for, at du har fundet de helt rigtige produkter til dig, som du kan have glæde af i mange år.

Kæmpe anbefaling

Vi har købt seng og hovedpuder i Odense C . Super god vejledning.
De har byttet vores hovedpuder x flere, indtil vi fandt nogen der funger for os.
Camille tak for super god behandling og vejledning, vi følte os i trygge kyndige hænder

1. heinäkuuta 2024

Hej Sofie
Vi er glade for, at I fandt den rigtige pude til jeres behov.

Saanut 5/5 tähteä

Puden blev afsendt fra jeres lager…

Puden blev afsendt fra jeres lager forholdsvis hurtigt så jeg havde den før jeg egentligt havde regnet med.

26. kesäkuuta 2024

Hej Charlotte

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med TEMPUR. Vi ønsker dig fortsat god fornøjelse og god nattesøvn.

Fantastisk oplevelse

Helt igennem en fantastisk oplevelse at besøge Tempur i Carlsbyen. Først til søvn event og senere fik vi lov til at låne en sleeptracker, jeg siger bare prøv det.
Vi har selvfølgelig købt Tempur madrasser og både ligger og sover meget bedre, tak for det.
Kan kun anbefale det.

8. toukokuuta 2024

Hej Connie

Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft stor glæde af vores søvn-event, sleeptracker og den rådgivning I har fået i vores butik i København. Vi ønsker jer fortsat god fornøjelse med jeres TEMPUR madrasser og god nattesøvn.

Saanut 2/5 tähteä

OK --

OK. Ret gennemsnitlig. Normalt ville jeg have givet 3/5, men med priserne er det svært at give.
Jeg købte en tempur maddras seng igennem senge eksperten. Jeg har fået en seng der er meget hårdere end den jeg prøvede i butikken. Jeg har nok prøvet en medium, men der er nok sket en fejl og nu købt en medium-firm. Efter at have kontaktet Tempur, har de ikke kunne gøre noget til at afhjælpe sagen. Hverken råd der kunne gøre sengen blødere eller løse mit problem på anden vis.
Jeg har kun haft sengen i 3 måneder, men kan mærke min søvn er forringet meget, og regner nok med at afskaffe mig sengen snart.

7. kesäkuuta 2024

Hej Daniel.

Vi har været i kontakt over mail af flere omgange, hvor vi har anbefalet, at du prøver at aktivere cellerne i din madras ved at gå på den. Dette skal gentages flere gange, før du vil kunne mærke en forskel.

I vores mail-korrespondance anbefalede vi dig også at tage kontakt til den forhandler, hvor du har handlet. Det er selvfølgelig ikke okay, hvis du har fået en anden følelse madras end den, du har prøvet hos forhandleren.

Indenfor de første 60 dage tilbyder vi også en ombytning af følelse mod et transportgebyr (Tempur Tryghed), hvis man - mod forventning - ikke er endt i den rigtige følelse. Det kan din forhandler oplyse nærmere om.

Perfekt sovemaske

Perfekt sovemaske. Hurtig levering😎

20. toukokuuta 2024

Hej William

Saanut 5/5 tähteä

God dansk kvalitet og komfort der…

God dansk kvalitet og komfort der holder, den sidste Tempur hovedpude holdt i mindst 10 år og det forventer jeg også denne gør.

1. toukokuuta 2024

Hej Mikael

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores TEMPUR hovedpuder. Vi ønsker dig fortsat god fornøjelse og god nattesøvn.

Saanut 5/5 tähteä

jeg sover rigtig godt med millenium…

jeg sover rigtig godt med millenium puden

26. huhtikuuta 2024

Hej Lone

Vi er glade for at høre, at du er glad for din TEMPUR Millennium pude. Vi ønsker dig fortsat god fornøjelse og god nattesøvn.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin