Saanut 5/5 tähteä

Så trevliga och skickade godis till mina hundar och kompensation för en viss sorts hundmat (Alpha som även min kräsna hund åt,mjuka o bra kulor) som inte fanns hemma,men det tog inte lång stund så k... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Kasst nåt jävulskt! Har väntat på leverans 1 1/2 månad, inte hört ett ljud från dom. Svarar inte på mail. Räknar med att förlora pengarna jag betalat för varan

Yrityksen tiedot

1. Lemmikkieläinkauppa

Yrityksen kirjoittama

På Djursortimentet brinner vi för att göra livet med djur både enklare och roligare. Vi erbjuder ett brett sortiment av kvalitetsprodukter för hundar, katter, hästar, fiskar och smådjur – alltid med fokus på hållbarhet och användarvänlighet. Med konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och personlig service strävar vi efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vi återanvänder packmaterial från våra leverantörer och använder ekologiska förpackningar för att minska vårt klimatavtryck. Vi på Djursortimentet är själva djurälskare och vet hur viktigt det är att hitta rätt produkter för dina älskade husdjur. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor – vi finns här för dig och dina djur! Varma hälsningar, Teamet på Djursortimentet.

4,0

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kasst nåt jävulskt

28. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Beställde varor för flera veckor sedan

Beställde varor för flera veckor sedan. Frakt är beställd men inget inlämnat. När jag mailar för att fråga var varan är svarar de inte. Bluff????

8. toukokuuta 2025

Hej Hanna,

Tack för att du hör av dig och vi beklagar verkligen att du upplevt det så här.

Vi vill bara förtydliga att vi svarade på ditt mejl inom 24 timmar, men har tyvärr inte fått något svar tillbaka från dig. Därför har vi återbetalat dig.🙂

Vänligen kontakta oss igen på kontakt@djursortimentet.se om du fortfarande vill ha din beställning.

Julia på Djursortimentet 💚

Saanut 3/5 tähteä

Lite dålig återkoppling, men allt löste sig.

Gjorde en beställning men varan dröjde och fick lite dålig återkoppling på mail. Visade sig att den inte fanns på lager, men fick en retur på pengarna så det löste sig.

7. huhtikuuta 2025

Hej Henrik,

Vi beklagar verkligen att du känner så här. Det är absolut inte vår avsikt att någon kund ska uppleva att de inte får svar eller sin beställning.

Vi har försökt kontakta dig för att lösa situationen, men inte fått någon återkoppling. Så vi har återbetalat dig.🙂

Vänligen kontakta oss direkt på kontakt@djursortimentet.se så hjälper vi dig om du fortfarande är intresserad av produkten.

Julia på Djursortimentet 💚

Sjukt lång leveranstid

Noll återkoppling på när ordern skulle komma, snabb leverans håller jag definitivt INTE med om. När den väl kom så fattades det saker. Trots att man betalat fullt pris. Försökt nå Djursortimentet på alla sätt som går utan återkoppling. Rekommenderas INTE.

17. huhtikuuta 2025

Hej Elin,

Tack för din feedback.

Vi har försökt nå dig för att kunna skicka det som saknades i din leverans, men har tyvärr inte fått något svar. För att inte fördröja ytterligare valde vi istället att återbetala dig.

Om du fortfarande önskar få produkterna, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på kontakt@djursortimentet.se, så löser vi det så snabbt vi kan.

Vi vill alltid att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med sina köp hos oss, och vi hoppas få en chans att göra dig nöjd framöver.

Julia på Djursortimentet💚

Saanut 1/5 tähteä

18 dagar kallar inte jag för snabb…

18 dagar kallar inte jag för snabb leveranstid.. 👎

28. huhtikuuta 2025

Hej MarieLiselott,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Vi vill först och främst rikta en stor ursäkt från oss till dig för den längre leveranstiden. Det är långt ifrån den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha och vi är verkligen ledsna över att vi inte kunde leverera din beställning snabbare denna gång.

Förseningen berodde till stor del på att det var både röda dagar och helg i samband med din beställning, vilket påverkade leveranstiden.

Vi vill gärna kompensera dig för det inträffade. Kontakta oss gärna direkt så ordnar vi det och vi hoppas få möjligheten att ge dig en bättre upplevelse framöver.

Julia på Djursortimentet

Varning

Ett företag som lovar snabba leveranser, ber om ursäkt och svarar att det blivit förseningar vid kontakt. Beställning gjord 11/4 fortfarande ingen vara, glad att jag valde att betala efter varuleverans, kommer ej beställa av dem mer!

24. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Djursortimentet

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vi tycker naturligtvis att det är tråkigt att du varnar för oss, särskilt eftersom vi är ett företag som alltid sätter våra kunder i första rummet. Vi strävar efter att ge varje kund både god service och en trygg och smidig hantering av beställningar.

Vi har varit snabba med att svara på dina frågor via kundtjänst och har löpande informerat dig om din leveranstid. Som en ursäkt för det inträffade har vi även erbjudit kompensation – både till dig och din vän.

Vi uppskattar din feedback och hoppas få möjligheten att välkomna dig som kund igen och ge dig en bättre upplevelse framöver.

Julia på Djursortimentet

Rekommenderas verkligen!

Djursortimentet gav oss utomordentligt bra service till ett konkurrenskraftigt pris. Snabba leveranser och tydlig kommunikation. Vi är otroligt nöjda med vårt köp och kommer fortsätta handla från djursortimentet framöver!

24. helmikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Företaget meddelade i god tid att…

Företaget meddelade i god tid att leveransen skulle bli försenad, vilket jag uppskattar. Trots förseningen levde produkten upp till mina förväntningar, och jag är mycket nöjd. Tack för bra service!

14. tammikuuta 2025

Beställde två koppel

Beställde två koppel. Djursortimentet var väldigt snabba på att höra av sig. Min vara var tillfälligt slut, de hörde av sig själv och frågade om jag ville vänta på mitt paket. Det tog någon dag extra när det väl var skickat, då fick jag 15% i rabatt. När paketet kom var mina koppel inslagna i papper med gröna fina snören runt + varsitt fint provsmakarpaket med hundgodis till hundarna. Kopplens (älgskinn) är jättefina. Supernöjd! 😊

30. joulukuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin