Djunes Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Echt alles was goed geregeld. Van tevoren alles duidelijk afgesproken, de dag zelf op tijd op locatie geleverd en geïnstalleerd, de dag erna op tijd weer opgehaald kortom; totaal geen omkijken naar ge... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij hebben voor ons feest gebruik gemaakt van de diensten van Djunes door een photobooth bij hen te huren. Deze ervaring is ons enorm goed bevallen. Het huurproces is duidelijk en de communicat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Onze mooiste dag is dankzij Djunes een blijvende herinnering geworden. Ze waren netjes op tijd, alles werd netjes voor ons klaargelegd. Voldoende fotostrips in de printer, mijn kids zijn echt losgega... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

We werken al jaren heel prettig samen met Djunes. Inmiddels weten zij waar we onze feesten organiseren en hoe we het graag zien, zodat we aan een half woord genoeg hebben. Heerlijk samenwerken dus!... Näytä lisää

Erinomainen

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

64 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top ervaring!

Djunes wist ons feest helemaal af te maken met de toffe photobooth. Heel de avond hebben mensen gebruik gemaakt van dit apparaat en kijken ze thuis vaak nog terug naar de foto's om het feest opnieuw her te beleven.

De service van Djunes was duidelijk, snel en enorm vriendelijk. Voor het volgende feest zal ik zeker weer een photobooth bij dit bedrijf huren!

28. marraskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Na een avond vol gezelligheid en veel…

Na een avond vol gezelligheid en veel alcoholische dranken was ik mijn avond vergeten. Dankzij de fotobooth van Djunes kon ik me avond weer terughalen. De foto’s die de avond gemaakt zijn vond ik terug op me nachtkastje met allemaal leuke foto’s. Eigenlijk mooie herinneringen waarvan ik niet wist dat ik deze had. De kwaliteit die geleverd wordt is echt super.

4. huhtikuuta 2025

De photobooth van Djunes

De photobooth van Djunes heeft mijn verjaardag op sublieme wijze getransformeerd tot een onvergetelijke ervaring. De combinatie van technische perfectie en esthetische elegantie getuigt van een ongeëvenaarde professionaliteit. Elk moment werd vastgelegd met een scherp oog voor detail, waardoor de herinneringen niet alleen levendig, maar ook tijdloos zijn geworden. De service was uitmuntend, met een vlekkeloze organisatie en een vriendelijke, attente benadering die de sfeer alleen maar versterkte. Djunes biedt niet zomaar een photobooth; zij leveren een meesterwerk dat elke viering verheft tot een waarlijk luxueus festijn.

21. maaliskuuta 2026

Een echte aanrader!

Ik heb nu twee keer een photobooth besteld bij Djunes en beide keren is alles super geregeld! Leuk dat je je eigen frame kan ontwerpen en de foto's gelijk als herinnering kan meenemen. Een echte aanrader!

27. helmikuuta 2026

Top service!

Top service!! Super leuk feest gehad, met dank aan de super populaire photobooth !! Nog nooit zo veel foto’s gemaakt op een avond.

30. maaliskuuta 2026

Photobooth

Voor de tweede keer een photobooth besteld bij Djunes. Wederom fijne service en snel contact. Ondanks wat problemen vanaf mijn kant bij het aanleveren van de Canva frames is er fijn meegedacht en heb ik uiteindelijk prachtige fotostrips gehad op de dag zelf. De bestel, ophaal en terugbreng procedure was vlekkeloos en het opzetten en starten van de photobooth was met de geprinte instructies en filmpjes goed te doen. Mocht er nog een evenement komen in de toekomst ga ik zeker weer naar Djunes voor een photobooth

7. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Professional and friendly team!

I rented a photo booth from them for an event at ABN AMRO Bank, and the experience was excellent. The team was incredibly kind, helpful, and professional throughout the entire process. They were very flexible and accommodating with my requests, arrived on time on the day of the event, and handled the setup smoothly. The next day they came back to collect everything, making the whole process seamless and stress-free.

Highly recommended for their professionalism and great service!
Amazing team!

25. helmikuuta 2026

Bruiloft

Voor onze bruiloft hebben wij gebruik gemaakt van licht, geluid, een dj en een photobooth van djunes. Super service en mooie apparatuur.

20. syyskuuta 2025

Fijn samenwerken

Wij werken al jaren graag samen met Djunes voor onze events. De collega's waarderen het enorm en het is heel leuk dat je ook je eigen vormgeving aan kunt leveren, zodat ze van ieder feest een vergelijkbaar maar toch ook bijzondere fotostrip hebben. De jongens van Djunes leveren altijd op tijd, zijn meteen beschikbaar als er iets niet lekker loopt en zijn heel prettig om mee samen te werken. Aanrader!

19. kesäkuuta 2025

Fantastisch!

Duidelijke site, vrijheid om je eigen fotokader te maken. Persoonlijke mails, snelle reacties per mail. Levering volgens afgesproken tijd en installatie snel afgehandeld en ophalen goed geregeld. Kortom: dikke aanrader! En echt doen! Het geeft zoveel plezier op een feest! Afleiding en onvergetelijke herinneringen want je kan kiezen om alle gemaakte foto’s nagezonden te krijgen. Doen!

11. heinäkuuta 2025
Djunes-logo

Vastaus yritykseltä Djunes

Hartstikke bedankt voor de positieve review Yvonne!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin