Discmannetje Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

De app is handig, overzichtelijk maar het komt toch nog regelmatig voor dat de code niet herkenbaar is. Al meerdere pakketten geleverd en tot op heden tevreden, ook met de status update. Kan soms wa... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Fijne manier om je cd's en dvd's te verkopen. Het scannen van de artikelen werkt eenvoudig en verzending is goed geregeld. Afhandeling van de verkoop ging snel en werd duidelijk gecommuniceerd. Wel ja... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijk om te scannen, geen gedoe met portokosten . Ze houden je goed op de hoogte wat betreft je pakket en keurige afhandeling qua uitbetaling

Saanut 5/5 tähteä

Ik vond de instructie duidelijk. Het scannen met de app ging gemakkelijk. Kosteloos opsturen en na enkele weken krijg je je geld gestort. Ondertussen vertellen ze je dat de cd's ontvangen zijn en wa... Näytä lisää

1. Musiikkidivari
  2. DVD-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Discmannetje: verkoop je cd’s, dvd’s, blu-rays en games razendsnel. Gratis verzenden, snel geld op je rekening. Heb jij thuis nog stapels cd’s, dvd’s, blu-rays of games liggen? Met Discmannetje verander je die in een handomdraai in geld. Discmannetje is de makkelijkste manier om je oude media te verkopen. Scan de barcode, ontvang direct een prijsvoorstel en verzend je items gratis. Na controle staat het geld snel op je rekening. Geen gedoe met foto’s maken, onderhandelen of verzenden naar kopers.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

179 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top! Het werkt echt!

Alles gaat zoals aangegeven. Scan je dvd, stuur het op en ontvang je centjes na controle. ♡

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Discmannetje

Bedankt! Fijn om te horen dat het bevallen is.

Saanut 1/5 tähteä

Betaling is minder dan ik dacht

Betaling is minder dan ik dacht. Ik kan niet terugkijken welke slecht waren terwijl ze allemaal goed werkte. Mijn lijsten kan ik niet vinden.En als laatste het echte belangrijke het geld is nog steeds niet overgemaakt. Dat is dus niet zo fijn had andere berichten over jullie gehoord maar ervaar nu ff anders.

29. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Discmannetje

Jammer om te horen dat u niet tevreden bent. In de app kunt u via het menu naar "Mijn lijsten" daar ziet u welke producten niet goed waren. Dit kan diverse redenen hebben zoals waterschade, teveel krassen waardoor we niet zeker weten of het nog afspeelt en of kapotte boekjes, hoesjes etc. De betaling wordt gedaan binnen 3 werkdagen, dat geven we ook aan in de email.

Grote Pluim!!!!

Het bestaat nog, een bedrijf die zich keurig houdt aan de duidelijke afspraken/beloften die ze maken en het vervolgens keurig afhandeld!

28. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Vol goede moed aan de slag om mijn…

Vol goede moed aan de slag om mijn 'oude' CD op te ruimen. Alles gedaan; download de app, maak een account, scan product.
Bij de 1e gaat het al mis: momenteel zijn wij niet geïnteresseerd in 'older'!
hmmm ok?!
Bij de 2e: momenteel zijn wij niet geïnteresseerd in 'call me'! geen idee wat dat is.
Bij de 3e Michael Jackson Dangerous, bod voor 0,31 cent! hahaha wat nep is dit, wat een klucht.
de groeten Discmannetje.

28. toukokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Teleurstellend.

Ik heb de app gedownload om mijn cd‑collectie van ongeveer 500 stuks te verkopen in verband met emigratie. Er zitten echt goede titels tussen — The Beatles, The Rolling Stones, Queen, Lady Gaga en meer.

De waardes die de app geeft zijn echter teleurstellend laag: het hoogste bedrag dat ik te zien kreeg was €0,45, maar het merendeel zat tussen €0,17 en €0,25.

Ik begrijp dat inkoopprijzen lager liggen dan verkoopprijzen, maar veel van mijn cd’s worden tweedehands in winkels en online aangeboden voor €2 tot €10.

Conclusie: handig om snel te scannen, maar de geboden prijzen staan niet in verhouding tot de werkelijke marktwaarde van veel cd’s.

Let wel, ze hebben geen interesse in alle cd’s, je kunt dus beter je collectie verkopen aan een inkoper die alles (excl. fake, namaak, beschadigd en kopie uiteraard) mee wil nemen.
Ik heb de hele collectie (514 stuks) kunnen verkopen voor € 925, dus € 1.80 per stuk.

22. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Discmannetje

Vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent. Na het aanmaken van een Discmannetje-account geven we aan dat men bij een unieke collectie beter direct contact met ons kan opnemen voor een passend bod. Onze app is verder geheel vrijblijvend. Wij betalen per titel — voor cd's waar vraag naar is geven we doorgaans meer dan bulkopkopers die ongeacht de titel rond de 10 cent per stuk uitkeren. Voor een complete collectie ineens is een totaalinkoper soms inderdaad praktischer. Mocht u ergens anders een betere prijs krijgen, dan staat u dat uiteraard vrij.

Saanut 4/5 tähteä

Nieuwe kans voor je banden

Leuke manier om je DVDs CDs en VHS een nieuw leven te geven. Het zou misschien wel fijn zijn om achteraf te weten welke zijn afgewezen.

6. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Discmannetje

Beste Neeltje, bedankt voor uw recensie. In de app kunt u via Mijn lijsten inzien welke items zijn afgekeurd!

Vastaus yritykseltä Discmannetje

Bedankt voor uw feedback en vervelend om te lezen dat u het gevoel heeft dat er te veel artikelen zijn afgekeurd. Dat begrijpen we, zeker als de inschatting thuis anders was.
We beoordelen elke disc op speelbaarheid en op de staat van hoes en boekje, volgens vaste criteria. Het kan voorkomen dat krasjes of slijtage die op het oog meevallen alsnog tot afkeuring leiden, maar uiteraard willen we dat dit eerlijk en navolgbaar gebeurt. U kunt altijd contact met ons opnemen om te kijken naar een oplossing of verdere toelichting.

Saanut 5/5 tähteä

Goede en betrouwbare zaak.

Goede en betrouwbare zaak.
Mis wel een overzichtje van afgekeurde dvd’s. Leermomentje, voor zowel Discmannetje als de aanbieder van de DVD’s.

6. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Discmannetje

Beste Robert, Bedankt voor de review! Via de app kun je naar "Mijn lijsten". Daar kunt u precies zien welke items zijn afgekeurd. We zullen dit duidelijker communiceren voortaan.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin