Dirk&Timmer Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De broodplanken waren snel klaar en van uitstekende kwaliteit. Vooraf kreeg ik een ontwerp ter goedkeuring toegestuurd en er werden extra vragen gesteld om ervoor te zorgen dat alles helemaal naar w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij wilden een borrelplank bestellen met al onze namen erop voor een vertrekkende collega. Maar levertijd was helaas na de datum van de vertrekkende collega. Met één telefoontje kon er toch wat gereg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super snel contact, goede communicatie, faire prijs. Op 2 momenten zelfs een proef per mail gekregen ter beoordeling en heel ruim binnen de tijd geleverd, kortom TOP! Prachtige borrelplanken met tekst... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jullie zijn toppers, bestelling persoonlijk langs gebracht, door de haast waren jullie iets vergeten te graveren wat we makkelijk met een kaart erbij op konden lossen,maar dat vonden jullie zo verve... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike
  2. Häiden vieraslahjakauppa
  3. Laserleikkauspalvelu
  4. Puusepät

Yrityksen kirjoittama

Handgemaakt houtwerk & hebbedingen, een webshop vol unieke ontwerpen en écht originele cadeaus!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie op mijn vraag en snelle…

Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering aan huis. Heel persoonlijk en natuurlijk supergaaf kado gekocht.

21. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Dank je wel voor je review, en we hopen dat de skyline een mooi plekje krijgt!😀

Saanut 5/5 tähteä

Super blij met het houten bierkistje

Super blij met het houten bierkistje! De service is goed en er wordt mee gedacht om er echt iets speciaals van te maken. De kwaliteit van de kist zelf en het graveer werk zijn echt uitstekend.

17. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Hartstikke bedankt voor de leuke review en graag gedaan! We hopen dat het bierkratje in de smaak valt straks:)👍🏽

Super!

Super!

Goed product, goede service. Gewoon helemaal top

14. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review, en we hopen dat het cadeau in de smaak valt!:)

Saanut 5/5 tähteä

De mannen leveren perfect werk af

De mannen leveren perfect werk af. Bovendien denken ze met je mee. In mijn geval werd er een proefdruk gemaakt.waaruit bleek dat dit niet mooi werd en er voor een andere logo werd gekozen. Volgende keer kom ik zeker terug.

21. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Dank je wel voor de toffe review en.. met plezier meegedacht uiteraard! De onderzetters hebben we trouwens vandaag gemaakt en gaan morgen op de post.. veel plezier ermee!!!

Saanut 5/5 tähteä

Bierkrat en onderzetters. Top service!

Bierkrat en onderzetters waren snel en netjes verpakt binnengekomen. De bedrukking was nog mooier dan verwacht! Echt een top service. Ga zo door!!!!

1. lokakuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Dank je wel voor de leuke review en natuurlijk de creatieve bestelling! We hopen dat jullie cadeau in de smaak valt:) Proost!

Saanut 5/5 tähteä

Rechthoekige tapas plank met afbeelding en tekst

Super blij met de tapas plank! Het ontwerp is precies wat wij in gedachte hadden. De communicatie met Dirk&Timmer was heel erg goed. Snelle, doelgerichte reactie en ze konden ons ook goed advies geven.

30. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Dank je wel voor de leuke opdracht en de review! We hadden de hapjesplank trouwens toch nog 50cm lang kunnen maken, maar dat had je inmiddels vast al gezien:) We hopen dat ie in de smaak is gevallen!

Precies wat ik zocht

Een mooie theedoos; robuust en met karakter. Precies wat ik zocht.

26. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Dank voor de enthousiaste reactie, fijn te horen dat de theedoos aan de verwachtingen voldoet! Dit is bij uitstek een item waarin wij al onze creativiteit en passie kwijt kunnen, het is dan altijd leuk om te horen dat er iemand blij van wordt!

Saanut 5/5 tähteä

Vanaf het eerste moment dat ik contact…

Vanaf het eerste moment dat ik contact zocht ben ik uitstekend geholpen! ik had een beetje haast met de bestelling ontvangen en dat kon gelukkig gerealiseerd worden. De gepersonaliseerde borrelplank is nog mooier geworden dan ik had gehoopt! ik ben blij dat ik hiervoor gekozen heb en dit zal zeker niet de laatste keer zijn.

23. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Hoi Marielle, dank je wel voor de leuke opdracht en de mooie review! We hebben er zelf altijd veel plezier in om creatief mee te denken, en waarderen het altijd super om te horen dat dit gewaardeerd wordt. We hopen dat jullie cadeau in de smaak valt!:)

Zeker 5 sterren waard.

Zeker 5 sterren waard.
Bereikbaarheid super.
Snelle terugkoppeling.
En product “heel” mooi

20. syyskuuta 2021

Hoi Klaske,
Super bedankt voor de leuke review, we hopen dat de hapjesplank 'in de smaak' is gevallen op de bijzondere feestdag!

Goede en vriendelijke communicatie

Snelle reactie, goede en vriendelijke communicatie, snel geleverd. Product voldoet aan verwachting!

13. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Hartelijk dank voor jullie reactie, we hopen dat jullie creatieve cadeau in de smaak valt!:)

Topconcept!

Wat een topconcept en wat een passie hebben deze mannen voor hun werk!
Ze denken mee, de communicatie is snel en persoonlijk en ze leveren een prachtig eindresultaat.
Ik kan hen iedereen aanraden!

6. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Dank je wel voor je review Ingrid, we hopen dat het kunstwerk in de smaak viel!:)

Saanut 5/5 tähteä

Verrassend snel geregeld én in huis

Verrassend snel geregeld én in huis. In plaats van de ronde borrelplank op de site kreeg ik een rechte met leren handvatten, precies wat ik in gedachten had maar nergens kon vinden. En als laatste compliment de mooie prijs. Communicatie verloopt prettig & moeiteloos. Ik ben blij!

26. heinäkuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Hartstikke bedankt voor de review en natuurlijk de creatieve opdracht!

Top service

Top service! Klantvriendelijk en ze leveren kwaliteit.

25. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Dank je wel voor de review, en de creatieve opdracht!

Super mooie borrelplanken

Super mooie borrelplanken! Snel geleverd en prettige communicatie!

17. heinäkuuta 2021

Vastaus yritykseltä Dirk&Timmer

Super bedankt voor je review en de leuke opdracht!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin