Dirk van den Broek Arvostelua 673

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,7

Saanut 1/5 tähteä

Aanbiedingen veelal op op dinsdag. Antwoorden die je krijgt zijn veelal niets zeggend. Kan een kind van de lagere school ook verzinnen. Management van de winkel schiet vaak weg wanneer het klachte... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf is niet de beste supermarkt in Nederland, maar de slechtste. Het fruit is zo slecht, niet normaal. Dure groene fairtrade bananen die niet geel worden en smaak nog kraak hebben, Dure Zespri... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dirk in Almere buiten: Klein, dus beperkt assortiment. Winkel niet heel schoon. Tegenwoordig wel zelfscan kassa's en bijna nooit meer een fysieke kassa bemand. Dus gedwongen zelfscannen. Vervolgens... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Eerlijk redelijke artikelen maar de sfeer is niet bepaald prettig. Snel erin en eruit en dit komt vooral door de Nederlandse klanten die je bewust in de weg gaan lopen of op andere manieren lopen te z... Näytä lisää

1. Supermarket

Yrityksen kirjoittama

De melkhandel van Dirk van den Broek groeide in driekwart eeuw uit tot een succesvolle supermarktketen met meer dan 1305 winkels door het hele land. Wekelijks voorziet Dirk miljoenen klanten van alle dagelijkse boodschappen. Deze producten biedt Dirk aan voor de laagste prijzen van Nederland. De focus bij Dirk ligt dan ook altijd op de scherpste prijs-kwaliteit verhouding. Zo doen klanten altijd zo voordelig mogelijk boodschappen bij Dirk. Om nog voordeliger te kunnen winkelen verspreidt Dirk ook een folder met de beste aanbiedingen van Nederland.

1,7

1 tähti

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Aanbieding niet aanwezig

Speciaal naar De Dirk voor halve geroosterde kip, 800 gram voor 6 euro op 9 ,10 en 11 januari, prima aanbieding , is alleen niet te koop en medewerkers wisten niet waarom niet.

9. tammikuuta 2026

Beste Rini,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te lezen dat u speciaal voor deze aanbieding naar de winkel bent gekomen en dat het product daar niet verkrijgbaar was.

Wij willen dit graag verder met u oppakken. Wilt u ons daarom een bericht sturen via klantenservice@dirk.nl? Dan kijken wij samen met u naar wat er is misgegaan en zoeken wij naar een passende oplossing.

Saanut 1/5 tähteä

Vrijdag om 18.30 boodschappen gedaan…

Vrijdag om 18.30 boodschappen gedaan bij de Dirk in Waddinxveen.
Heel veel schappen waren leeg. Tomaten beschimmmeld. Verotte paprika's.
Na kerst boodschappen gedaan, toen was er ook bijna niks. Was de laatste keer Dirk. Appie Heijn had gelukkkig alles wel.

2. tammikuuta 2026

Beste Jolanda,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te lezen dat u bij uw bezoek aan onze winkel in Waddinxveen lege schappen en producten van onvoldoende kwaliteit heeft aangetroffen. Dat is uiteraard niet de ervaring die u van ons mag verwachten.

Wij willen deze situatie graag verder onderzoeken. Wilt u ons daarom een e-mail sturen via klantenservice@dirk.nl
met uw melding en, indien mogelijk, aanvullende details? Dan kijken wij hier graag samen met u naar en zoeken wij naar een passende terugkoppeling.

Saanut 4/5 tähteä

Dirk Den Haag Torenstraat

Dirk Den Haag Torenstraat
Meestal vriendelijke en behulpzame medewerkers.
4 sterren...er is altijd wel wat in en om de winkel te verbeteren. Let bv op dat er altijd iemand bij de servicebalie staat voor vragen, correcties of gedoe met hekje. Met vakkenvullen dat er niet overal dozen/ katten staan want dan is het voor klanten lastig winkelen.
Oa Parkeren in buurt is lastig en prijzig.

7. marraskuuta 2025

Beste Mary,

Dank voor je fijne en eerlijke feedback. Goed om te horen dat je onze medewerkers meestal vriendelijk en behulpzaam vindt — daar doen we het voor!

Je opmerkingen over de servicebalie, het vakkenvullen en het parkeren zijn heel waardevol. We snappen dat het frustrerend kan zijn als er niemand bij de balie staat of als je moeilijk door de winkel kunt lopen door dozen. Dat nemen we mee, want winkelen bij Dirk moet vooral makkelijk en prettig zijn.

Dank dat je de tijd nam om dit met ons te delen. Op Dirk kun je rekenen — ook als het beter kan.

Saanut 1/5 tähteä

Geen respect en totaal niet kantvriendelijk!!…

Ik dacht op de drukste dag van het jaar nog even snel boodschappen te halen in mijn pauze bij Dirk aan de bergweg in Rotterdam. Ik reken netjes af en wil bij de uitgang naar buiten. Staat personeel, vrouw, te praten net voor de uitgang met iemand die ze kent. Ik vroeg of ik eruit mag. Wat een brutale reactie kreeg ik terug van deze allochtone medewerker: " ja, ik wil er ook uit". En mij boos aankijken. Toen ik naar de uitgang liep keek ze mij nogmaals heel boos aan en zei iets onverstaanbaars! Dirk van den Broek, doe wat aan je personeel. Een klein beetje klantvriendelijkheid mag ook wel.

31. joulukuuta 2025

Beste Githa,

Dank dat je de moeite neemt om dit te melden. Wat je beschrijft klinkt allesbehalve vriendelijk — en dat is niet hoe het hoort bij Dirk.

Iedere klant verdient respect en een welkom gevoel, ook op drukke dagen. Een brutale reactie en boze blikken horen daar absoluut niet bij. We nemen dit soort signalen serieus, want op Dirk kun je rekenen – ook op klantvriendelijkheid.

Wil je dit via dirk.nl/contact
doorgeven met eventueel het tijdstip erbij? Dan kunnen we het bespreken met de juiste collega’s in de winkel aan de Bergweg in Rotterdam.

Nogmaals bedankt voor je melding, en hopelijk mogen we je vertrouwen herstellen.

discriminatie

discriminatie
Als je een kleurtje hebt en je gebruikt de scan en go wordt er weer opnieuw gescand en er wordt weer gecontroleerd. Er werken daar twee witte mannen deze zijn directie daar. Eentje met baard onverzorgd rond en een magere. Voor dat je naar deze supermark Bilderijkstraat in Amsterdam dan weetje dat alvast. Ik heb alles gescand en weer werd er opnieuw gescand door een witte blanke man. Daarvoor had ik had ik helemaal geen last van. Als ik de andere reviews leest zijn dit berust op feiten. Ik zal gaan naar vomar en naar AH, je betaald wel iets meer de service is daar veel beter. Mij zien ze nooit meer bij dirk.

8. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Dirk van den Broek

Dank voor je bericht. We vinden het belangrijk om hier serieus op te reageren.

Bij Dirk geldt de controle bij Scan & Go voor iedereen, ongeacht uiterlijk of achtergrond. Die controles zijn bedoeld om winkelen eerlijk te houden en worden willekeurig uitgevoerd. Discriminatie hoort daar nooit een rol in te spelen. Als jij het wél zo hebt ervaren, dan vinden we dat zorgwekkend en willen we dat graag verder uitzoeken.

Wil je via dirk.nl/contact
laten weten wanneer dit is gebeurd? Dan zorgen we dat je melding bij de juiste mensen terechtkomt. Want iedereen moet zich welkom en eerlijk behandeld voelen bij Dirk.

Jammer om te horen dat je overweegt niet meer terug te komen. We hopen het vertrouwen toch te kunnen herstellen.

Saanut 1/5 tähteä

Geen kratje bier mee ik 45+ omdat mijn dochter ook haar legitimatie moest laten zien. Doorschieten kan ook. Echt te gek voor woorden

Kratje bier 45+ niet mee zonder legitimatie niet mee omdat dochter 14 mee was!!! Ze moest haar legitimatie ook laten zien alle boodschappen op de kop in wagen geflikkerd en naar andere supermarkt gegaan. Echt je kan ook te ver gaan.

30. joulukuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. We snappen dat je flink baalt van wat er is gebeurd.

Bij Dirk houden we ons aan de wet- en regelgeving rondom alcoholverkoop. Dat betekent dat we geen alcohol verkopen aan klanten boven de 18 als zij samen met iemand onder de 25 boodschappen doen, tenzij diegene zich ook kan legitimeren. Dat heet de nix18-meekoopregel en geldt in heel Nederland. Best streng, dat klopt — maar het is wél hoe we bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik.

Dirk passage beijerlandselaan…

Dirk passage beijerlandselaan onbeschoft personeel altijd lege vakken en de mandjes worden niet optijd aangevuld

30. joulukuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad bij onze winkel aan de Passage Beijerlandselaan. Onbeschoft personeel, lege vakken en geen mandjes beschikbaar — dat is niet wat je van Dirk mag verwachten.

We willen dit graag beter aanpakken. Zou je via dirk.nl/contact
wat meer informatie met ons willen delen? Dan zorgen we dat het bij de juiste mensen terechtkomt. Op Dirk kun je rekenen, ook als er iets misgaat.

Bedankt voor je melding.

Saanut 5/5 tähteä

Dirk is my favourite supermarket. Great value always. No gimmicks! The…

Dirk is my favourite supermarket in The Netherlands. 80% of my food/drink items are purchased there throughout the year, so I am an absolutely regular shopper there. Why! Good value always, clear pricing of offers and no gimmicks like worthless airmiles, stamps, bonus boxes etc, etc. Top brands prices below rivals. Also a wide range of attractively priced 'other household or personal items' available on offer every week. I save many hundreds of Euros each year by shopping with Dirk.

29. joulukuuta 2025

Dear Eric,

Thanks a lot for your message — what a great compliment!

We love hearing that Dirk is your go-to supermarket and that you're such a loyal shopper. It's exactly why we do what we do: offering top quality at the lowest prices, without unnecessary fuss. No gimmicks, just clear deals and real value — that’s how we like it too.

Knowing you save hundreds of euros a year and appreciate both the brands and weekly deals makes us proud. We'll keep doing our best to surprise you with great offers and products that truly matter.

Thanks for shopping with Dirk — you can count on us!

Best regards,

Brutaal personeel,normaal altijd…

Brutaal personeel,normaal altijd perfect tot aan vandaag ,nogal een brutale caissière, stonden gezellig te kletsen ,niet eens een goede morgen,ik zei dat doe je maar in je koffie pauze ,en een grote mond terug ,ik ben hier niet van gediend, zeker op zondag ,staan allemaal te beppen met elkaar, in plaats van de handen uit de mouwen te

28. joulukuuta 2025

Beste Kathie,

Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te horen dat je zo'n vervelende ervaring hebt gehad in de winkel. Zeker als je normaal gesproken tevreden bent, is dit natuurlijk extra teleurstellend.

Bij Dirk hoort iedereen zich welkom te voelen – ook op zondag. Een vriendelijke begroeting en aandacht voor de klant zijn bij ons vanzelfsprekend. Dat jij je niet serieus genomen voelde en zelfs een grote mond kreeg, is absoluut niet de bedoeling. Daar nemen we afstand van.

Wil je laten weten in welke winkel dit gebeurde? Dan horen we dat graag via dirk.nl/contact
. Zo kunnen we dit bespreken met de juiste collega’s en zorgen dat dit wordt opgepakt. Want op Dirk kun je rekenen – ook als het even niet goed gaat.

Saanut 1/5 tähteä

Een hele slechte winkel alleen vol met…

Een hele slechte winkel alleen vol met niet gepaste mensen onder andere met een specifieke naam Michel Uitendaal. Ik was aan het winkelen en ik zie 2 personen met elkaar praten en en andere meisje voor hun aan het werk daarna gingen de 2 mensen weglopen en ik vroeg de jongen vriendelijk om wat van boven voor mij te pakken en hij deed het met liefde. Even later ging ik weer naar die plek ik zag de 2 personen weer met elkaar praten en het meisje voor hun dr werk aan het doen en worden ze alle 3 naar huis gestuurd omdat ze blijkbaar “alleen aan het klot€n zijn” ten eerste ging de jongen als een klant daar staan hij had nog geen dirk shirt aan dus worden ze zomaar weggestuurd, nou later op de dag rond 4 kom ik terug en zie ik dat het chaos is bij de dirk vooral bij die huisdier afdeling en vers er zijn te weinig medewerkers en het is overal druk. Ik vind deze persoon een schande voor de mensheid en wilt dat hij per direct ontslagen word of houding moet veranderen

28. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Door een pinstoring in de winkel liep…

Door een pinstoring in de winkel liep alles vertraging op. Ik kon daardoor niet binnen 1 uur de winkel uit, met als gevolg dat ik €3,60 parkeerkosten moest betalen.

Tijdens de pinstoring kon ik niet meteen geholpen worden, omdat mensen met winkelwagens het pad blokkeerden en het niet gangbaar was. Uiteindelijk bleek dat ik gewoon contant kon betalen, maar door de chaos en het gebrek aan begeleiding kostte dit onnodig veel tijd.

Toen ik dit aankaartte bij de filiaalmanager, was zijn reactie:
“Ik kan er niks aan doen, de parkeergarage is niet van ons.”

Geen begrip, geen oplossing, geen enkele verantwoordelijkheid. Een probleem dat bij Dirk ontstaat, wordt hier volledig bij de klant neergelegd. Dat vind ik onacceptabel.

27. joulukuuta 2025

Beste klant,

Dank voor je bericht. Wat ontzettend vervelend dat je zoveel hinder hebt ondervonden door de pinstoring in de winkel. Helemaal als dat uiteindelijk zorgt voor extra parkeerkosten – dat hoort natuurlijk niet zo te lopen.

Dat je geen hulp kreeg om vlot af te rekenen en te horen kreeg dat het "niet onze parkeergarage is", voelt log en zeker niet als de betrokken service die je van Dirk mag verwachten. Op Dirk kun je rekenen, ook als er iets misgaat. We vinden het dan ook belangrijk om te leren van zulke situaties en te kijken wat we kunnen verbeteren.

We willen je vragen om je ervaring en de locatie waar dit speelde te delen via dirk.nl/contact
. Daar kunnen we je melding goed registreren en ervoor zorgen dat het bij de juiste mensen terechtkomt. Zo kunnen we samen zorgen dat dit in de toekomst beter wordt aangepakt.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen dit te laten weten.

NIET VAN DE BAKKERIJ KOPEN

Ik had een pizza broodje en mijn vriendin een kaas stengel die was harstikke lekker 2 uurtjed later hadden we een hele zere keel een konden we niet meer praten.

22. joulukuuta 2025

Beste Lilly,

Dat klinkt niet goed. Fijn dat het eerst lekker was, maar keelpijn en niet meer kunnen praten twee uur later is natuurlijk schrikken. Dat hoort niet na een broodje of kaasstengel van Dirk.

We nemen dit soort signalen altijd serieus. We willen graag uitzoeken wat hier is gebeurd en of er meer bekend is over dit product en de winkel waar jullie het hebben gekocht.

Wil je dit melden bij onze klantenservice via dirk.nl/contact? Geef daarbij aan:

welke winkel het was

welk product

datum en ongeveer tijdstip

Dan kunnen we dit goed oppakken en actie nemen waar nodig.

Dank dat je dit met ons deelt. Op Dirk moet je kunnen rekenen.

Saanut 1/5 tähteä

vieze winkel ook bij de flessen je…

vieze winkel yplein amsterdam ook bij de flessen je blijft gewoon vastplakken en er word niks opgeruimd gooi er een keer een fles bleek door heen personeel met praatjes tegen de klant zeggen dat ze iets moeten opruimen wat op de grond ligt tegen me vrouw hij mag blij wezen dat ik er niet bij was .ruimen niks op bij de zelfscan eindeloos wachten op de medewerker als je gecontroleerd word echt de vieste dirk

21. joulukuuta 2025

Beste Karel,

Dat je dit zo hebt ervaren, is niet oké. Een Dirk-winkel hoort schoon te zijn. Punt. En onze collega’s horen klanten altijd met respect te behandelen. Ook bij de zelfscan.

Wat je beschrijft over het Yplein nemen we serieus. Dit willen we uitzoeken en oplossen. Want op Dirk moet je kunnen rekenen, ook daar.

Wil je dit bij onze klantenservice melden? Dat kan via dirk.nl/contact. Dan komt je melding direct bij de juiste mensen terecht en kunnen we er echt werk van maken.

Saanut 5/5 tähteä

Dit is in mijn optiek gewoon een prima…SUPER

Dit is in mijn optiek gewoon een prima super , zonder het gedoe met apps enzo , maar wij zijn verwend in nederland er zijn zoveel goede zaken hier ! en iedereen heeft zo zijn voorkeur

EX KUS ,ses hech{nk] niet zoveel waarde aan al die slechte reviews hier , maarja ik begrijp het ooknietzogoed sorry voormijnspeltfouten

20. joulukuuta 2025

Beste Ron,

Dank je wel voor je eerlijke reactie. Fijn om te lezen dat je Dirk ziet als een prima super, zonder poespas. Gewoon boodschappen doen, dat is precies de bedoeling.
En je hebt gelijk: in Nederland hebben we veel goede winkels. Iedereen kiest wat bij ’m past. Reviews zijn maar meningen, geen wetten.

Spelfoutje meer of minder? Daar ligt niemand wakker van. Zolang de boodschap maar duidelijk is. En dat was ’ie 👍

Saanut 1/5 tähteä

Hopeloos ouderwetse winkel in Schiedam…

Hopeloos ouderwetse winkel in Schiedam op de Broersvest. Onbeschoft personeel. Nul vriendelijkheid. Allemaal zure, chagrijnige mensen. Tot aan een manager in zijn apenpakkie. Nul beleefdheid. Nul fatsoen. Van ingang tot kassa. Geen goedemorgen. Geen: mag ik even uw apullen scannen bij de zelfscan. Manager die een vraag niet weet te beantwoorden en maar nee zegt om er van af te zijn. Geen graag gedaan. Waardeloze shitwinkel.

16. joulukuuta 2025

Beste Servet,

Dank je wel voor je bericht. Je woorden zijn stevig, en dat snappen we als je zo’n nare ervaring hebt gehad. Wat je beschrijft – chagrijnig personeel, geen begroeting, geen hulp, en ook nog een manager die je vraag afwimpelt – dat hoort niet. Punt.

Bij Dirk vinden we klantvriendelijkheid net zo belangrijk als een scherpe prijs. Een goedemorgen, een beetje moeite doen, en gewoon normaal contact maken – dat is niet te veel gevraagd. En al helemaal niet als je als klant een vraag stelt of om hulp vraagt.

We gaan je melding delen met de leiding van de winkel op de Broersvest. Want dit is niet wat je van Dirk mag verwachten, en ook niet wat we willen uitstralen.

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit te laten weten. Hopelijk wil je ons nog een keer een kans geven, zodat we kunnen laten zien dat het anders kan.

Zelfscan ellende!

Bij afrekenen krijg ik aanduiding: controle! Meisje komt er aan en scant wat boodschappen en dit klopt! Maar apparaat geeft aan alles scannen. 2 tassen leeg en meisje komt lager uit en heeft dubbele boodschap gescand. Ik vraag wat ik nu fout heb gedaan? Krijg geen reactie. Wat een waardeloze behandeling bij Dirk in Groningerstraat 166 Amersfoort!
Wat een klant onvriendelijke behandeling en wat is het nut?

15. joulukuuta 2025

Beste Schuurs,

Dank je wel voor je bericht. We snappen heel goed dat je je vervelend behandeld voelt na jouw ervaring bij de zelfscan. Zeker als je gewoon netjes je boodschappen scant, wil je niet het gevoel krijgen dat je iets fout hebt gedaan – en al helemaal niet zonder uitleg.

De zelfscancontrole is bedoeld als steekproef om te zorgen dat alles eerlijk verloopt. Dat gebeurt automatisch en willekeurig, dus het ligt niet aan jou persoonlijk. Maar als het apparaat om een volledige controle vraagt en er wordt iets dubbel gescand of niet duidelijk gecommuniceerd, dan snappen we dat je daar boos over bent.

Je mag van ons verwachten dat een medewerker uitlegt wat er gebeurt en waarom. Geen reactie geven is niet de manier. Klantvriendelijkheid hoort altijd op één te staan – ook tijdens een controle. We geven jouw melding dan ook door aan de leiding van de winkel op de Groningerstraat, zodat zij dit kunnen bespreken met het team.

Bedankt dat je dit met ons deelt. Het helpt ons om te verbeteren. Wil je er verder over praten? Dan kun je ook terecht via dirk.nl/contact

Saanut 4/5 tähteä

Fijne winkel

Ik ben een zomer lang een paar maal per week klant geweest bij Dirk in Amersfoort. Zojuist heb ik vele reviews hier gelezen en ik schrik van de beoordelingen over Dirk in het algemeen. Mijn ervaring in 'mijn' Dirk is het over het algemeen positief. Het publiek dat er komt daarbij voel ik me thuis, met vrijwel iedereen is er wel een praatje te maken bij de kassa - ik ga nooit naar de zelfscan. En ook overall zijn de medewerkers goed aan te spreken, op die enkele uitzonderingen na. Maar hé, het blijven mensen en ik heb ook wel eens slechte zin.

Naast de sfeer in de winkel kom ik er ook omdat veel producten echt goedkoper zijn dan bij de nabij gevestigde AH. Een winkel waarin ik sinds de verbouwing niet graag meer komt, ik voel me er verloren.

Ja de aanbiedingen vliegen er vaak snel uit, de uitstallingen met de eenmalige producten is vaak na een dag al een rommeltje en vaak ontbreken prijzen of kloppen de aanduidingen niet of zijn ze onvolledig. Maar hé, vragen staat vrij, toch? Ik merk dat ik veel opmerkingen hier in de reviews die over producten gaan en aanbiedingen niet zo snap. In een budget winkel mag je dit verwachten en wat is dan het probleem? Op de markt ga je toch ook in gesprek met de marktkoopman? Waarom hier ook niet gewoon zelf wat meer initiatief nemen?

Over de meerdere commentaren hier over gedrag van medewerkers kan ik niet meer zeggen dan dat ik begrijp dat je netjes behandeld wil worden. Ook ik merk dat er soms medewerkers zijn die zich niet houden aan de regels van de respectvolle omgang met elkaar, die voor winkel medewerkers natuurlijk extra belangrijk is. Ja ook hier in Amersfoort lopen er wat mensen rond met een kort lontje. Over het algemeen heb ik prettige ervaringen met de medewerkers. Er gaat wel eens iets mis met beprijzing, en als ik daar over reclameer wordt dat altijd opgelost met een glimlach. En ook als ik speciale wensen heb wordt ik netjes te woord gestaan. Ik accepteer dat niet alles mogelijk is, en soms wordt mijn wens na een paar maal vragen ondanks een 'nee dat kan niet' toch nog ingevuld. Zo kan het ook. Soms hebben veranderingen even tijd nodig.

Dan is er toch 1 puntje van kritiek, iets waar ik me echt wel aan stoor zijn de uitstallingen in metalen bakken in de dwarspaden. Daardoor kun je elkaar eigenlijk niet meer passeren met een winkelwagen. Voopr het maken van een praatje is dat ideaal, maar dan zou Dirk daar ook even voor Koffie en Koeken moeten zorgen. Haal die bakken weg Dirk, het verstoort de doorstroming in de winkel en botsingen en ergernis zijn het gevolg. Onnodig, want in het verleden stonden deze slalom bakken er ook niet.

Inmiddels woon ik elders en kom ik nog maar zelden bij de Dirk. Elke keer als ik er toch kom is het een uitje. Terugverhuizen naar deze wijk is een serieuze optie, maar dan moet ik wel zeker weten dat Dirk daar nog minstens 30 jaar de deuren openhoudt

13. joulukuuta 2025

Beste KlantX,

Wat een mooie en eerlijke reactie, dank je wel daarvoor. Je hebt de moeite genomen om je ervaring uitgebreid te delen, en dat waarderen we enorm.

Goed om te horen dat je met plezier bij Dirk in Amersfoort kwam. Je beschrijft precies waar we voor gaan: een winkel waar je je thuis voelt, waar ruimte is voor een praatje én voor scherpe prijzen. En natuurlijk is niet alles perfect – maar zoals je zelf zegt: we blijven mensen.

Je laat zien dat je realistisch naar de winkel kijkt: aanbiedingen die snel gaan, prijskaartjes die soms ontbreken, bakken in het pad die in de weg staan – maar ook collega’s die een stapje extra doen als je iets vraagt. Dat je die nuance aanbrengt, zegt veel. Kritisch, maar altijd met begrip. Zo horen we het graag.

En dat punt over die bakken? Helemaal duidelijk. We snappen dat het irritant is als je elkaar niet kunt passeren. We nemen die opmerking mee. Want een winkel waar het lekker loopt – letterlijk en figuurlijk – is gewoon fijner winkelen.

We hopen dat je ons blijft bezoeken, al is het wat minder vaak. En als je ooit terugverhuist naar de buurt: Dirk staat er. Hopelijk nog heel wat jaren.

Tot snel en nogmaals dank voor je fijne woorden.

Stadshart

Stadshart, Zoetermeer

Vrijdagavond 12 december rond 19:30 uur heb ik bij dit filiaal een ronduit schokkende en intimiderende ervaring gehad bij de kassa. Terwijl ik mijn boodschappen inpakte, was ik vergeten dat mijn rugtas nog open op de loopband stond. De caissière wees mij hierop. Ik zei normaal en rustig: “Oh ja, dank je, dat is mijn tas, geef maar.”

Wat er toen gebeurde is werkelijk onacceptabel. In plaats van mijn tas aan mij terug te geven, trok zij deze naar zich toe en begon zonder enige toestemming met haar handen en ogen in mijn tas te kijken. Er was geen enkele aanleiding, geen verdenking, geen reden. Gewoon schaamteloos in bijzijn van anderen klanten aan andermans persoonlijke spullen zitten!

Toen ik hier terecht bezwaar tegen maakte, werd ik niet serieus genomen. Er kwam geen excuus, geen reflectie, alleen arrogantie. Er werd stug volgehouden dat dit “gewoon mocht” op basis van huisregels, terwijl het personeel duidelijk geen enkel benul heeft van protocollen, wettelijke grenzen of basisnormen van fatsoen.

In plaats van te de-escaleren, werden er één voor één collega’s bijgehaald. Pure machtsvertoning. Drie jonge medewerkers die elkaar blind de hand boven het hoofd hielden, zonder ook maar één seconde stil te staan bij hun eigen grensoverschrijdende gedrag. Geen volwassen leidinggevende, geen empathie, geen verantwoordelijkheid.

Dit filiaal wordt blijkbaar gerund door zeer jong en onervaren personeel dat totaal ongeschikt is voor klantcontact en conflictsituaties. Dat is geen incident, maar een structureel probleem, iets wat ook duidelijk terug te zien is in de vele negatieve reviews over dit filiaal.

Wat hier is gebeurd is respectloos, intimiderend en beschamend. Dit schaadt niet alleen klanten, maar ook direct de naam en geloofwaardigheid van Dirk als supermarktketen.

Het filiaal Stadshart is niet eens 1 ster waardig. Ik kom hier nooit meer!

12. joulukuuta 2025

Beste Darja,

Dank je wel voor je bericht. Wat je beschrijft klinkt heftig, en dat nemen we zeer serieus. Je hoort je als klant veilig en gerespecteerd te voelen in onze winkels – altijd. Dat is hier duidelijk niet gebeurd, en dat spijt ons.

Als een medewerker zonder toestemming in jouw tas kijkt, zonder aanleiding of uitleg, dan is dat absoluut niet hoe wij met klanten omgaan. Persoonlijke spullen zijn privé, en daar blijven we vanaf, tenzij er écht een duidelijke reden is en dit op een correcte manier wordt afgehandeld. Daar hoort ook uitleg, rust en respect bij.

Je geeft aan dat jouw bezwaar niet serieus werd genomen en dat de situatie alleen maar escaleerde, zonder een volwassen of empathische reactie. Dat is niet hoe we het willen doen bij Dirk. We verwachten van onze collega’s dat ze klantgericht én professioneel handelen, ook – en juist – als er iets misgaat.

We gaan jouw melding bespreken met de verantwoordelijke leidinggevende van de winkel. Want hoe jong of onervaren het team ook is, respectvol klantcontact is een basisvoorwaarde.

Dank dat je dit met ons deelt. Je helpt ons hiermee om te verbeteren. Mocht je hierover verder willen praten, dan kun je contact opnemen via dirk.nl/contact

Saanut 1/5 tähteä

Goede avond ik kom net bij dirk van de…

Goede avond ik kom net bij dirk van de broek winkel weg 12-12-2025 om 19:25 sta bij de kassa en vraag aan dat meisje achter de kassa is er nog grolsch bier dat meisje kreeg geen kans mij een antwoord te geven want haar collega kwam er tussen met van wil je mijn collega niet aan vallen ik zij tegen haar ik val haar niet aan ik vroeg dat meisje ben ik jou aan gevallen nee zeg ze tegen haar collega mevrouw vroeg of er nog grolsch was zij ik tegen haar dat ze niet direct oordelen moest zij ze moet ik zelf weten ze lachte mij in het gezicht uit heel brutaal verder heb ik gezegt dat ik mijn inergie niet langer aan verbruik ze bleef mij uitlachen heb ik gezegt ja dat soort meisjes als jij had ik niet anders van verwacht dat ze zo doen heb het vaker mee gemaakt daar in die zaak altijd met die buitenlandse meisjes alleen in de Dirk op het oogstplein Enschede op deppenbroek in Enschede nooit geen problemen. Ik hoop dat U hier wat mee doet

12. joulukuuta 2025

Beste Elske,

Dank je wel dat je je ervaring met ons deelt. Wat je beschrijft bij de kassa op 12 december klinkt vervelend, en we begrijpen goed dat je je daar niet prettig bij voelde. Bij Dirk vinden we het belangrijk dat elke klant met respect wordt geholpen en zich welkom voelt in de winkel. Dat lijkt hier niet zo gegaan te zijn.

Je geeft aan dat je een vraag stelde over een product, maar dat het gesprek uit de hand liep en je je niet serieus genomen voelde. Dat hoort natuurlijk niet. We nemen je melding serieus en geven dit door aan de leiding van de winkel, zodat ze het kunnen bespreken met het team. Zo kunnen we blijven werken aan een prettige sfeer en goede service.

Wel willen we duidelijk zijn: bij Dirk behandelen we iedereen gelijk – klanten én collega’s – ongeacht afkomst of achtergrond. Het is niet oké als een medewerker onvriendelijk is tegen een klant, maar we staan ook niet toe dat onze collega’s ongelijkwaardig worden benaderd. Iedereen hoort zich veilig en gerespecteerd te voelen in de winkel.

We hopen dat je ondanks deze ervaring toch openstaat voor een volgend bezoek aan Dirk, want we willen dat iedereen met een goed gevoel de winkel uitgaat.

Wil je verder contact? Laat het ons weten via dirk.nl/contact

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin