Directespana Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Gennemført god kundeservice. God vejledning og meget kort svartid. Hurtig betjening, afsendelse af varer og meget stor fleksibilitet. Selve produktet (100 meter drypslange til vanding af bøg... Näytä lisää

Super hurtig levering, og guide til hvad man skal bruge. Glæder mig til at få sat vand på når frosten har lagt sig;-)

Jeg har for år tilbage købt vandingssystem fra directespana og har netop lavet en bestilling mere. Produktet er genialt. Det er forholdsvist nemt at samle og så virker det bare og har god holdbarh... Näytä lisää

Super god service og kommunikation fra første kontakt til efterfølgende hjælp og support. Peter og Anni er de rareste mennesker, og det var hyggeligt at have dem forbi, da de installerede vores nye va... Näytä lisää

1. Maisemasuunnittelija

Smart vanding til haver & ridebaner samt store markedshaver. Direkte import - og ordentlige priser. mere end 15 års erfaring

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Mega god service

Mega god service. Gode priser og det ligner til at være god kvalitet - det ser man dog først efter 10 år i jorden 😏. Ring bare som han lover, han har altid svaret mig hurtigt og præcist på mine spørgsmål

2. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Directespana

TAK Theo... de ældste slanger jeg har kendskab til - er set i Spanien - og de er 40 år gamle...

Tak for god service.

Directespana er helt sikkert et besøg værd.
Har købt drypslanger til hæk.
Jeg kan varmt anbefale at få Peter til at hjælpe med dit haveprojekt. Virkelig god til at hjælpe og tager altid tlf. eller ringer tilbage. Kvaliteten af materialer er også helt i top.
Er virkelig tilfreds med det hele.
Tak for god service.

9. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Directespana

Hej Christoffer - tak for din flotte tilbagemelding - og fortsat god fornøjelse med dit projekt - det bliver godt...

Super gode produkter

Super gode produkter. Har købt deres drypslange til nedgravning. Virker som den skal. Kan højt anbefales.

14. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Directespana

Hej Carsten - tak for dine stjerner og din anbefaling- samt fortsat god fornøjelse med din vanding

Gennemført god kundeservice.

Gennemført god kundeservice.
God vejledning og meget kort svartid.
Hurtig betjening, afsendelse af varer og meget stor fleksibilitet.

Selve produktet (100 meter drypslange til vanding af bøgehæk) er meget let at arbejde med og lader til at være i god kvalitet.

Bøjninger, samlinger, endepropper m.m. monteres super let uden værktøj - blot med noget varmt vand (kogende) til at blødgøre plastikken.

Egentlig er det her 6 stjerner.

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Directespana

Hej Michael - det har været en fornøjelse at betjene dig - god fornøjelse med dit vandingsprojekt

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service. De er altid klar til at lytte og komme med gode råd. Webshoppen er let at finde ud af og leveringer normalt 1-2 dage i DK.
De får mine BEDSTE anbefalinger !!!!!

15. huhtikuuta 2023

Hej Chris - tak for dine stjerner -

God jysk hjælpsomhed og vejledning…

God jysk hjælpsomhed og vejledning igennem indkøb og ideer til opsætning af vandingsanlæg. Gode priser sammenlignet med markedet, og særdeles nemt at arbejde med materialerne. Popup sprinklerne er ret geniale, og drypvanding som virker.

1. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Directespana

Hej Lars - tak for feedback - vi står for ordentlige varer til ordentlige priser - og når så vores kunder også er glade og tilfredse - så er alt jo godt...vi ses ved lejlighed

Rigtig godt drypvandingssystem

Rigtig godt drypvandingssystem. Har givet en fantastisk flot have denne sommer, og kunne bare nyde haven, uden at skulle huske at vande.
Også rigtig god service ved spørgsmål

20. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Directespana

Hej Arne - dejligt at have glade og tilfredse kunder - håber i nyder jeres perle af en flot lille have samt hyggelige terrassemiljø

AB Bovieran Frederikssund

AB Bovieran Frederikssund, Indendørs atriumhave på 1600 m2 blev håndvandet, "fandt " Directespana på nettet, kontaktede firma , modtog prøve, derefter Directespana og udlagde prøve i et bed UB. Det fungerede så godt at vi besluttede kort efter at bestille til hele haven- vi deltog selv lidt i udlægningen af 1800 meter "drypslange" , der er monteret vandingsure også fra Directespana , haven er nu opdelt i 8 zoner- DET VIRKER PERFEKT !! Tak til Anni og Peter..

23. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Directespana

Vi takker også for et godt samarbejde hos jer - det var en stor opgave - vi løste fint i et godt samarbejde.

Super oplevelse og service helt i top

Super oplevelse og service helt i top. Jeg kan meget varmt anbefale Directespana. Alt blev leveret til aftalt tid, pris og kvalitet. Meget hjælpsom service der sikrer at man få fuldt udbytte af købet.

23. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Directespana

Hej Henrik - tak for din tilbagemelding - og godt at høre jeres nyetablerede række af høje hækplanter har fået en fin start - på trods af en varm sommer og meget lidt nedbør.