Gennemført god kundeservice. God vejledning og meget kort svartid. Hurtig betjening, afsendelse af varer og meget stor fleksibilitet. Selve produktet (100 meter drypslange til vanding af bøg... Näytä lisää
Super hurtig levering, og guide til hvad man skal bruge. Glæder mig til at få sat vand på når frosten har lagt sig;-)
Jeg har for år tilbage købt vandingssystem fra directespana og har netop lavet en bestilling mere. Produktet er genialt. Det er forholdsvist nemt at samle og så virker det bare og har god holdbarh... Näytä lisää
Smart vanding til haver & ridebaner samt store markedshaver. Direkte import - og ordentlige priser. mere end 15 års erfaring
Industrivej, 1, 6622, Bække, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
God personlig rådgivning og lynhurtig levering. Fornuftige priser.
Man får altid den bedste service hos direcespana.dk
Hurtig levering, god telefonisk kundeservice. Ukompliceret anlæg, som alle kan installere. Dog ville det være endnu bedre med en illustreret anvisning.
Det er forholdsvist nemt at samle og så virker det bare og har god holdbarhed. Og priserne kan man ikke brokke sig over.
Jeg bruger systemet med en pumpe fra vores sø og der har jeg måtte sande at alger og lign. får de små sprinklere til at stoppe til, men drypslangerne kører upåklageligt på 3. år.

Vastaus yritykseltä Directespana
Super hurtig levering. Alt såm det skal være. Meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä Directespana
Jeg havde fået bestilt forkerte og for mange varer, men kunne bare tilbagesende. Dejligt ikke at skulle betale for noget ,man ikke skal bruge.
Dejligt med overskuelige videoer som viser hvordan en monterer jeg er meget tilfreds med hurtig leverance og godt vandikggssystem. Fik hjelp til at installere i markedshaven i første omgang og udbygger og opdaterer selv. Mere præcis og effektiv vanding. Så vandforbruget er reduceret

Vastaus yritykseltä Directespana
Altid klar til at hjælpe og komme med gode råd. Og er rigtig god kvalitet. Bruger det både i privaten og på mit arbejde med skolehaver.

Vastaus yritykseltä Directespana
Super god service og kommunikation fra første kontakt til efterfølgende hjælp og support. Peter og Anni er de rareste mennesker, og det var hyggeligt at have dem forbi, da de installerede vores nye vandingssetup. Efterfølgende har de stået til rådighed for mine spørgsmål, og hjulpet med at optimere vores setup. Kan varmt anbefales, og vi vender tilbage når vi skal udvide vores markedshave.

Vastaus yritykseltä Directespana
Som sædvanlig en god oplevelse. Effektiv og hurtig levering.
Søgte vejledning til vanding af køkkenhave og snakkede med Peter. Fik fantastisk vejledning og råd, bestilte samme dag og kunne hente det kort efter 👍🏻