Tak for god service. Jeg havde bestilt varen til afhentning i Øens Vinhus, 2300. Mega positiv oplevelse. Ville give jer flere stjerner, men må “nøjes” med de 5. Jeg kan kun anbefale andre at handle... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Virkelig gode og præcise anmeldelser af vin i sortimentet, som betyder jeg som kunde kan stole på jeres vurdering af vinen. Det er i den grad vigtigt for mig som kunde. Priserne er mega gode og I gi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Klager over at jeg har fået 2 flasker dårlig vin ud af 6 flasker (smagte af ringe portvin). Får et svar om at såfremt vinen ikke lever op til mine forventninger så kan de tilbyde et gavekort på langt... Näytä lisää
Min første forsendelse fra Dinvinhandel.dk overgik mine forventninger – og det siger ikke så lidt! Hjemmesiden er overskuelig og inspirerende at gå på opdagelse i, og det er tydeligt, at der er... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Hele Danmarks Lokale Vinhandel - Vi samarbejder med udvalgte lokale vinhandlere, derfor kan du afhente din bestillinger lokalt. Vi har et stort udvalg af rødvin, hvidvin portvin og mousserende. Støt lokalt, når du køber din vin online!
Yhteystiedot
Østre Boulevard 29, 8930, Randers NØ, Tanska
- kundeservice@dinvinhandel.dk
- dinvinhandel.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig og effektiv håndtering af min…
Hurtig og effektiv håndtering af min ordre
Hurtig levering og fantastiske varer
Gode tilbud og levering lige til døren…
Gode tilbud og levering lige til døren uden problemer.
Super hurtig levering
Super hurtig levering - alt i orden
Det var super hurtigt og god service
Det var super hurtigt og god service
En af Danmarks bedste online vin handler..
Priserne er mega gode og I giver mulighed for nogle virkelig gode handler.
Ville dog ønske at man kunne afhente vinen hos jer (i bæredygtighedens navn og for at mindske co2 belastningen ved at skulle have leveret vinen med vognmand)

Vastaus yritykseltä Dinvinhandel.dk
Har netop lavet mit første indkøb
Har netop lavet mit første indkøb, med levering til min sædvanlige vinhandler.
Super hurtig og præcis levering.
Kan absolut anbefales.
Hurtig og effektiv ekspedition
Har kun oplevet køb og levering af vin…
Har kun oplevet køb og levering af vin positiv. Fuld tilfredshed
Nemt og bekvemt
Nemt og bekvemt
Vinen levede helt op til pris og forventningerne
God support
Der var lidt små problemer, det kan jo altid ske, men lyn hurtig hjælp fra support.
Så ingen problemer.
Den hvide amarone var på ingen måder…
Den hvide amarone var på ingen måder som forventet og levede slet ikke op til “salgstalen/ annoncen”

Vastaus yritykseltä Dinvinhandel.dk
Fin og gennemskuelig hjemmeside
Fin og gennemskuelig hjemmeside, med fine priser.
Levering var også i top.
God vin leveret til hoveddøren.
Hele bestillingen og levering til min hoveddør fungerede perfekt.
Det var en gave
Det var en gave - så derfor vidste vi ikke hvornår den blev afleveret - ej heller kunne vi sende en hilsen med - men modtageren blev glad for gaven
Det er altid en fornøjelse at…
Det er altid en fornøjelse at frekventere Fredericia Vinhandel - gode varer - gode priser - god betjening
Hurtig levering. God pris. Vinen blev leveret hurtigt. Jeg var godt tilfreds.
Det var super nemt at bestille på deres…
Det var super nemt at bestille på deres hjemmeside vinen kom til aftalte tid og lever i den grad op til det de lover handler der gerne igen
Enkel og hurtig bestilling
Enkel og hurtig bestilling, hvor man samtidig støtter en lokal vinhandel
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.