Dinnerly Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Eerste bestelling (5 maaltijden voor 2 personen) is nooit aangekomen. De bezorger kon ons huis niet vinden? Ze bezorgen enkel in de avond, maar dan zijn ze telefonisch niet bereikbaar du... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Handige app en ruime keuze uit verschillende maaltijden! Ik heb veel maaltijdboxen vergeleken en deze was qua prijs het beste. Wij wilden graag twee maaltijden per week en de meeste partijen hebben mi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben erg ontevreden om verschillende redenen. - ik moest 2 winter penen na een paar dagen weggooien, helemaal slap en bruin -rode paprika geleverd gekregen die al rimpelig is - veel te weinig gr... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Goede ingrediënten en kwaliteit vlees is beter dan bij de concurrent. Sommige recepten alleen niet smakelijk genoeg, zelf ingrediënten moeten toevoegen. Top: zeg suggesties als pasta kruiden met o... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Goede prijs/kwaliteitverhouding, veel keuze alleen niet altijd vers, compleet en een succes

Fijn om niet meer elke dag te moeten verzinnen wat je gaat koken en alle ingrediënten bij elkaar te moeten verzamelen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Al mag de kwaliteit van het groente soms wel wat beter. Best vaak is het bij ontvangst al niet meer zo vers. Ook missen we soms producten. Wel fijn dat je veel keuze hebt, ook als je alleen vegetarische gerechten wilt. Kwaliteit van de recepten is wisselend. Soms heel goed en soms echt niks, maar als je dat weet kun je de volgende keer anders kiezen. Al met al toch fijner dan alles zelf te moeten verzinnen en verzamelen.

16. tammikuuta 2022
Saanut 2/5 tähteä

2 dg.houdbaar

Het concept op zich is goed. Geen papieren recepten, prima. Verrassende recepten ook. Alleen kregen we producten die maar 2 dg. goed waren en geen reactie vd klantenservice. Jammer

14. joulukuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk steeds weer verrassende vega maaltijden

Heerlijk steeds weer. We zijn als gezin vegetarisch gaan eten en mis vaak zelf inspiratie voor lekkere recepten. Alleen voor mijn zoon voeg ik nog vlees (kip of gehakt) aan de maaltijden. Het enige wat ik nog mis bij Dinnerly dat ik kiezen voor maaltijden voor drie personen.
Verder is Dinnerly over gegaan naar een andere transporteur die de maaltijden veel beter verpakt met minder afval. Groentes komen niet meer (tot nu toe) beschadigd aan.

17. marraskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Wat een drama dit bedrijf

Wat een drama dit bedrijf! Box gepauzeerd, maar systeem heeft het ‘niet geregistreerd’. Klantenservice beweegt níets mee (blijkbaar mijn eigen fout dit!!!?) en box wordt gewoon opgestuurd en betaling afgeschreven.

Als je systeem niet werkt, niet klanten de schuld geven!!!

7. marraskuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Echt een aanrader! Heel tevreden. ( met ruimte voor verbetering )

Ik ben begonnen met Dinnerly voor kookinspiratie. Ik wilde vaker vega(n) eten maar wist niet zo goed hoe omdat ik gewend was om het vlees/vis centraal te stellen in een gerecht. Dankzij de recepten van Dinnerly weet ik nu beter hoe ik vega(n) maaltijden kan koken. Wij houden Dinnerly nu voor het gemak om niet altijd naar de supermarkt te hoeven en de aantrekkelijke prijs. Een minpuntje vind ik dat de gerechten vaak veel tijd kosten (meer dan dat erbij staat) en dat ze soms toch wat ‘kaal’ zijn. Dan mis ik ingrediënten. Soms mag het ook wel wat simpeler. Een pizza met bijvoorbeeld tomaat, mozzarella, artisjokken, champignons en paprika komt niet voorbij, terwijl er om de week wel spannende zoete pizza’s voorbij komen met uienrelish of zoete aardappel. Dat is leuk voor af en toe maar soms willen mensen ook wat herkenbaarders

9. lokakuuta 2021

Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden. Ik kook nu gerechten die ik normaal niet zou koken, en ze zijn verrassend lekker! Het enige minpuntje is dat er veel te weinig groente bij zit. Ik koop altijd extra bij.

26. syyskuuta 2021

Tevreden

Tevreden met wat we krijgen voor de prijs. Bij sommige gerechten is het wat weinig, maar die vullen we dan zelf aan met een stokbroodje of iets dergelijks.
Maar meestal is het wel voldoende en vinden we het lekker. We raden dit ook zeker aan voor andere mensen.

3. heinäkuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Not satisfied with the service in NL

Not satisfied with the service in NL. Some vegetables were only good for 1-2 days after getting the box. We missed also some vegetables in the box that should have been there. Brought by Ups but that was a dissaster, had to find my box half a day later on the other side of my town. Missed also paper menu's in the box. Recipes to simple. And please put things as garlic in the box.

7. maaliskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin