Eerste bestelling (5 maaltijden voor 2 personen) is nooit aangekomen. De bezorger kon ons huis niet vinden? Ze bezorgen enkel in de avond, maar dan zijn ze telefonisch niet bereikbaar du... Näytä lisää
Handige app en ruime keuze uit verschillende maaltijden! Ik heb veel maaltijdboxen vergeleken en deze was qua prijs het beste. Wij wilden graag twee maaltijden per week en de meeste partijen hebben mi... Näytä lisää
Ik ben erg ontevreden om verschillende redenen. - ik moest 2 winter penen na een paar dagen weggooien, helemaal slap en bruin -rode paprika geleverd gekregen die al rimpelig is - veel te weinig gr... Näytä lisää
Goede ingrediënten en kwaliteit vlees is beter dan bij de concurrent. Sommige recepten alleen niet smakelijk genoeg, zelf ingrediënten moeten toevoegen. Top: zeg suggesties als pasta kruiden met o... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
In het begin wel enthousiast
In het begin wel enthousiast, maar we merken na verloop van tijd veel herhaling in het soort gerechten. Ook zijn de producten die geleverd worden vaak nog maar 1 a 2 dg houdbaar. Wij bestellen voor 5dg dan verwacht je een houdbaarheid van minimaal 6dg nadat het geleverd wordt. Het gemak dat je zelf niet hoeft na te denken over de boodschappen of wat je op tafel zet is top. Maar we annuleren wel vaak een box omdat de recepten te simpel zijn of te vaak herhalend, jammer! Ook vaak producten dus over datum waardoor je zelf alsnog naar de winkel moet.
Altijd enorm tevreden
Altijd enorm tevreden, zodra er iets niet gaat volgens planning is de klantenservice super vriendelijk om bij te staan waar nodig
Handig en makkelijk
Het recept klopte twee keer niet, er ontbraken stappen bijvoorbeeld. Ook vind ik het uiteindelijk best prijzig, meer dan 10 euro voor eten voor twee dat je zelf nog moet maken. Ook zijn de recepten vaak toch langer dan aangegeven (voor 2 p) dus ik neem denk ik even een pauze. Het is wel erg fijn om minder te hoeven nadenken over wat we 's avonds gaan eten. :)
Verse leuke gerechten die zelfs voor…
Verse leuke gerechten die zelfs voor mij goed te doen zijn
Na ongeveer een jaar ben ik naar…
Na ongeveer een jaar ben ik naar dinnerly gegaan. Wat kan ik zeggen is dat kwaliteit van ideen van dinnerly is zeer slecht, ik krijgt idere keer maag problemen van, en was slechte kwaliteit. Zeker niet aanraden!
Weinig groenten voor 4 personen
Weinig groenten voor 4 personen, bij de meeste recepten nog geen 100 gram pp met datgene wat geleverd wordt. Ook korte houdbaarheidsdatums, meerdere keren beschimmelde broodjes gehad. Ook dingen niet geleverd, dit werd dan ingehouden op de volgende box. En wat dan als je die niet wilt?
Lekker en snel
Lekkere, eenvoudige, snelle recepten. Voldoende grote porties, maar vaak bevat het recept te weinig groente.
De maaltijden In prima en heerlijk
De maaltijden zijn heerlijk
En service 👍
Heerlijke gerechten
Heerlijke gerechten, makkelijk te bereiden
Leuk!
De recepten zijn erg leuk, gevarieerd maar vooral heel lekker. Sinds kort op mijzelf gaan wonen en ken inmiddels alle standaard gerechten wel. Dinnerly biedt gerechten waar ik nog nooit eerder van gehoord had èn meer uitdaging in de keuken zonder dat het anderhalf uur hoeft te duren. En dat gemakkelijk te volgend d.m.v. een eenvoudig maar duidelijk uitgelegd kook plan.
4 Sterren omdat ik het eens ben met de rest van de recensies: de producten zijn niet al te lang houdbaar..
Smaakvol
Diversiteit, smaakvol, ruim voldoende, veel keuze, kindvriendelijk en lekker (makkelijk).
Lekkere gerechten! Kort houdbaar
Lekkere gerechten! Wel snel over datum. Hebben een tijd lang genoten van de gerechten, vaak zijn ze snel te maken en de wat moeilijkere gerechten zijn ook zeker de moeite waard. Van de 25 gerechten vonden we er 2 echt niet lekker. En de rest was top.
Het nadeel is dat veel producten niet lang houdbaar zijn. Sommige stukken kip en vlees hadden we maar 2 dagen voor om ze te eten. Dit is een tijd lang goed gegaan. We zijn nu gestopt met Dinnerly omdat we inmiddels wat vaker weer spontaan uit eten willen. Dan past het Dinnerly tempo niet.
Vreemde niet lekkere recepten
Vreemde niet lekkere recepten. Veel te weinig groente. Slechte levering. 1,5 dag te laat waardoor ingrediënten niet meer vers zijn.
Maar, na klacht indienen heel netjes opgelost. Vandaar de 3 sterren.
Veel keuze uit gerechten
Veel keuze uit gerechten, afwisselende gerechten, makkelijk te maken en meestal goed op smaak. Ik vind wel dat er vaak weinig groenten in de gerechten zit, dat is jammer!
Heerlijke recepten
Heerlijke recepten. Ik moet bij de keuze rekening houden met glutenvrije opties maar soms is een kleine aanpassing al voldoende. De maaltijden zijn ruim voldoende. Ik vind het erg fijn om na mijn werk niet na te hoeven denken over wat te eten en voor mij werkt het snijden etc. heerlijk rustgevend. Het verzinnen en kopen van je maaltijd wordt zo uit handen genomen.
Ik ben heel blij dat wij gekozen hebben…
Ik ben heel blij dat wij gekozen hebben voor Dinnerly. Altijd leuk, goed en lekker om zo te leren koken.
Let op wat je besteld
1x Gratis maaltijdbox ontvangen, website geeft niet aan bij het bestellen van deze gratis box dat je tekent voor een automatisch wekelijks incasso. Zojuist nog een keer bestelling aangemaakt om te kijken of dit echt zo is en er staat daadwerkelijk niks bij over een vast abonnement waar je voor betaald. Jammer dat dit het geval is de website en de box zelf zag er professioneel uit.
Heerlijke maaltijden
Heerlijke maaltijden, snel bereid en met verse ingrediënten.
Verrassende gerechten die je zelf nooit zou maken. Heel creatief bedacht en heel afwisselend. Heel veel gerechten om uit te kiezen en ook veel vega gerechten .
De prijs is echt heel schappelijk.
Super tevreden tot nu toe
Super tevreden tot nu toe, soms een klein foutje, maar altijd zeer vers vlees en mooie groentes. We waren op den duur bij hellofresh heel anders gewent.
Ook de hoeveelheden zijn voor 90% goeie porties voor gezin met twee opgroeiende jongens.