Digihero Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Misleidend laat men je iets tekenen dat achteraf een contract voor 8 jaar blijkt te zijn. In die tijd is de dienstverlening bagger, de service belabberd en de kosten steeds hoger en hoger. Contra... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ze leggen je vast met langjarige contracten en de prijzen blijven toch stijgen. Ik wilde ons nummer overzetten naar de nieuwe eigenaar van ons bedrijf en ook dat ging 10 x mis! Drama! Ook claimen ze... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Oplichter Radar krijgt van mensen door heel het land klachten binnen over het ICT-bedrijf Digihero. Verkopers deden zich voor als KPN-medewerkers en leggen opzegboetes op van duizenden euro’s bij men... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Overgegaan op glasvezel. Via digihero was dit zo geregeld. De monteur op locatie heeft mij alles netjes uitgelegd en ik begreep nu eindelijk waar het om ging. Glasvezel werkt echt stukken sneller. Na... Näytä lisää

1. Internet-palveluntarjoaja

Yrityksen kirjoittama

We hebben de absolute drive om te strijden voor het kleine MKB, zodat ondernemers zich kunnen focussen op hun vak. We zijn dé alles-in-één ICT-partner voor het (kleine) MKB. En daar zijn we trots op! We helpen onze klanten in goed partnership en op een persoonlijke manier aan de best denkbare standaard ICT-pakketten. Zonder zorgen, met perspectief en betaalbaar. Een landelijke dekking met moderne en hoogwaardige ICT-producten geeft ons een stevige positie in de huidige markt. Schouder aan schouder zorgen we samen met de ondernemer voor een zekere toekomst.

Huono

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Tja…ellende ellende en nog eens ellende

Tja…. Wat zal ik zeggen…
GA NOOIT… maar dan ook NOOIT in zee met deze dievenbende.

Contracten worden zomaar verlengt… niets in overleg en de klantenservice is dramatisch….

Mensen begin er niet aan…’je krijgt sowieso spijt met deze oplichtersbende in zee te gaan.

27. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf is een oplichtersbedrijf

Dit bedrijf is een oplichtersbedrijf. Ze lopen als loopse honden achter kpn medewerkers aan die bezig zijn kabels te leggen en melden dat ze van de kpn zijn en dat er nu een verandering aankomt ivm de glasvezelkabel en of we even willen tekenen hiervoor. Dus onder valse voorwendselen wordt er een handtekening afgetroggeld door deze walgelijke oplichters die klaarblijkelijk zelf geen klanten kunnen vinden en dit op deze achterbakse manier moeten doen. Vervolgens worden we 2 jaar bestookt met facturen van over de 4000 euro terwijl we niets van dit oplichtersbedrijf afnemen of ooit hebben afgenomen. Uiteindelijk bij de rechter terecht gekomen, nadat factuur was opgelopen tot over de 7000 euro,en deze heeft gelukkig ook ingezien dat digihero als oplichtersbedrijf werkzaam is . Maar toch kunnen ze deze oplichterspraktijken continueren zonder dat de overheid dit tegenhoudt.Hun verdienmodel is niet het leveren van digitale techniek maar het bewust duperen van hardwerkende ondernemers.Hopelijk wordt dit walgelijk bedrijf uiteindelijk geëlimineerd en dan gaan ze waarschijnlijk onder een andere naam verder zoals ze al een keer eerder hebben gedaan.
Voor alle mensen die ook met dit oplichtersbedrijf te maken hebben, ga ook naar Google review, en plaatst daar ook een review dan komt het bij nog meer mensen terecht en worden ze ook via Google gewaarschuwd voor deze oplichterspraktijken van digihero.

22. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Valse voorwendselen en onterechte slotnota

De verkopers van DigiHero hebben ons als bedrijf in 2023 onder valse voorwendselen een aanbieding gedaan waarmee we akkoord zijn gegaan. Echter bleek dat het beloofde glasvezelnetwerk niet beschikbaar is, sterker nog; niet aangelegd was en voorlopig wordt dit ook niet aangelegd in onze binnenstad! Vanwege de valse voorwendselen hebben wij een besluit genomen dat we niet hadden genomen als de informatie juist was geweest. Hierdoor willen wij nu, in 2025, af van de overeenkomst waarvan levering logischerwijs nog niet plaats heeft kunnen vinden. We willen immers op basis van juiste informatie zaken doen en daarnaast kán DigiHero simpelweg niet leveren. Omdat wij niet jaren willen afwachten, willen we af van de overeenkomst. Immers willen wij, op moment dat er ooit wel glasvezel aangelegd is, keuzes maken op basis van dan aanbiedende leveranciers en dan geldende tarieven. Nadat we dit kenbaar hebben gemaakt ontvingen we een 'Slotnota Niet afgenomen diensten', terwijl DigiHero niet eens kán leveren. We hebben hiervan melding gemaakt bij Stichting Aquisitie Fraude (SAF) en beraden ons op juridische stappen.

21. heinäkuuta 2025

Verschrikkelijk

Na de aansluiting alleen maar problemen. Per ongeluk in een gestreste tijd voor 5 jaar getekend.. Nu nog ruim 2 jaar. Verbinding is super traag, valt soms dagen weg. Onbereikbaar in het weekend. Prijs ligt nu rond de 100 euro per maand. Nooit maar dan ook nooit doen. Ben echt aan het aftellen.

18. heinäkuuta 2025

Bandietenbende/oplichters

Bandietenbende
Zelfs nadat ze op Kassa zijn geweest gaan ze onverstoord door met hun illegale praktijken en contractverlengingen.
Teken nooit ook maar een enkel formulier bij deze oplichters.

Mijn moeder heeft hier jarenlang aan een contractverlenging gezeten nadat ze een werkbon had ondertekend waarin ook een contractverlenging zat verstopt.

Na jaren veel te veel te betalen word haar ook nog een poot uitgedraaid met retour van hardware. Welke al jaren is afgeschreven, defect en weggegooid

Ronduit diefstal en oplichting

8. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Eerst een contract aangesmeerd krijgen…

Eerst een contract aangesmeerd krijgen door een opdringerige verkoper, met het verhaal dat je MOET. Vervolgens 5 jaar vast zitten en om de aantal maanden een verhoging op je abbo. Nu verhuisd naar een locatie waar al internet en telefonie voorzien was, maar konden niet opzeggen. (wel met hoge boete) Nu toch maar over laten zetten naar die locatie met goedvinden van de verhuurder. Maar nu brengen ze hele absurde verhuiskosten in rekening terwijl daar niet voor getekend is. En toch beweren dat dit "normaal" is. Bizar bedrijf dit! Maar lees gerust de rest van de reviews. Dan weet je dat je weg moet blijven van digiZERO!

2. heinäkuuta 2025

Oplichting ten top!

Helaas moet ik 1 ster geven maar zit zouden er 0 moeten zijn. Mijn op leeftijd zijnde ouders gewoon opgelicht door een langdurige contract af te sluiten terwijl ze helemaal geen bedrijf meer hebben. Jarenlang heel veel geld betaald inclusief 3 toestellen en nu willen ze ook nog de toestellen terug die door KPN zijn afgekeurd. Nooit met deze organisatie in zee gaan en zeker geen automatische incasso afgeven.

25. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Digihero is een bedrijf dat bestaat uit…

Digihero is een bedrijf dat bestaat uit een met misleidende vorm te werk gaat, contracten zijn niet volledig onderbouwd en gaan ze per moment de kosten verhogen tijdens een contract dat vast staat voor 5 jaar. Ik noem dit een wurgcontract!

Als je contact opneemt en de situatie probeert uit te leggen hangen ze gewoon op, bel je ze terug beweren ze ook nog dat dat niet het geval is geweest.

Al met al niet het juiste bedrijf om uw internet en telefoonzaken hier af te nemen!

Als ik 0 sterren had kunnen geven, dan had ik dat gedaan!

28. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik waarschuw iedereen voor digihero dit…

Ik waarschuw iedereen voor digihero dit zijn grote oplichters. Kies gewoon voor kpn of delta daar zijn de afspraken transparant, klantvriendelijk, geen verassende prijzen.

Het boeit digihero niet wat je wilt of dergelijk ze willen alleen geld verdienen boven op je rug. Bespaar je echt je geld en moeite, met een wurg contract kom je niet van hun af. Ik betaal nu 170 voor internet tv vast bellen en diensten die ik niet gebruik. Heb aangegeven dat ik dat niet wil ivm een contract overname, krijg geen gehoor of dergelijke. Blijf ver weg van digihero slecht bedrijf

14. toukokuuta 2025

Leveren al 2 jaar iets

Leveren al 2 jaar iets, maar je hebt wel een contract. Boete als je hier vanaf wilt. NIET DOEN DUS!!

12. toukokuuta 2025

Beste Quinten,

We vinden het erg jammer om te lezen dat u momenteel ontevreden bent. Graag kom ik met u in contact om uw klachten te bespreken, en zo ook een oplossing te treffen.

Hopelijk tot snel!

Saanut 5/5 tähteä

Goed geholpenndoor mw

Goed geholpen door mw. Havva

Klantgericht, behulpzaam en denkt mee. Heel erg bedankt!

29. huhtikuuta 2025

Beste,

Dank voor uw eerlijke mening! Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar.

SCHANDE

Sinds juli vorig jaar betalen we ongeveer 180 euro per maand maar ze leveren niks meer een jurist erop gezet maar zijn briefen worden niet beantwoord, grof weg een schande.
En het contract weigeren ze te verbreken.
Sjon Rothengatter
Brasserie De Huiskamer

19. heinäkuuta 2024

Beste heer Rothengatter,

We vinden het erg vervelend om te moeten lezen dat u momenteel niet tevreden bent, wij komen graag met u in contact om uw klachten te bespreken, en deze ook hopelijk samen op te lossen.

weigering contract beïndiging

Sluwe verkoper die beweert dat we met ons bedrijf over moeten stappen op glasvezel en dat Digihero de enige aanbieder is voor dit gebied.
Er is ons een contract aangesmeerd voor 5 jaar waar we nu na 2,5 jaar onderuit willen wegens beindiging van bedrijf. Dit zou een geldige reden moeten zijn om het contract te beindigen maar daar denkt Digihero dan dus anders over! Het is of doorbetalen of een niet normale hoge boete betalen!

24. huhtikuuta 2025

Misleidende vertegevenwoordiger

Er komt iemand langs die voordoet of hij van de KPN is.
Dan wordt je een contract van 5 jaar aangesmeerd. Gelukkig kwamen wij er achter dat je een wettelijke bedenktermijn van 2 weken hebt.
Eerst geprobeerd de "vertegenwoordiger" gebeld dat wij er van af wilden zien. Hij was zogenaamd ziek en kon nergens op reageren en kon niets regelen. Daarna naar Rotterdam gebeld. Daar gaven ze ook niet thuis.
Gelijk een mail en een aangetekende brief gestuurd om op te zeggen.
Gelukkig op de valreep zijn wij aan dit contract ontsnapt.
Als je binnen de 14 dagen bedenktijd er achter komt dat je belazerd bent door Digihero gelijk je abonnement opzeggen. Anders zit je er voor 5 jaar aan vast. Ik zag aan het adres op de Westblaak dat het geen zuiver koffie was.

17. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

abonnement opgezegd sinds een half jaar

Heb mijn abonnement opgezegd sinds 2 maanden (€125 € per maand .nu betaal ik bij ziggo all in voor 37€ incl.voor mijn bedrijf) eindelijk na vijf jaar ben ik van deze oplichters af.alle beloftes met korting zijn bla bla bla .
In deze vijf jaar is het totaal 70%.
Wacht nog steeds al 5 maanden voor restitutie.
Raad niemand aan

16. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin