Diamondpaintingwinkel.com Arvostelua

2 619
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede kwaliteit Diamond Steentjes. Ben er superblij mee. Goede communicatie met als je vragen hebt over bestellen . Je wordt goed op de hoogte gehouden met levering . Ben zeer blij met eindresult... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Mevrouw heeft moeite gedaan mij te helpen de juiste grootte van painting te bedenken. Belangrijkste vond ik dar mijn ouders er compleet op zouden staan. Inmiddels de painting ontvangen, erg mooi bli... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

spijtig nog steeds niets ontvangen ,nog 2 betstellingen ??? waar zijn die Track & traec code niet ontvangen bestelling 1DPW44818 en DPW44819 voor een bedrag van 47,93 en 31,95 euro wacht nu al vanaf 9... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Er ontbrak een product van mijn bestelling. Heb gemaild, maar nog geen reactie terug ontvangen. Producten komen uit china. Waarschijnlijk via temu een stuk goedkoper te krijgen. Update: 2x gem... Näytä lisää

1. Askarteluliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

De diamond painting winkel, heeft het grootste en mooiste aanbod diamond paintings. Gratis verzending naar Nederland en België. Wij maken de mooiste Custom Diamond Paintings voor u met van de hoogste kwaliteit.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(2 619)

99 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Goeie ervaring!

Bezorging was in tijd zoals ze op de site zeggen, top! En bereikbaarheid om vragen te stellen was ook erg goed

11. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Na niet tevreden te zijn met een…

Na niet tevreden te zijn met een painting ben ik geweldig geholpen door leden van de helpdesk. de communicatie was perfect en prettig. Uiteindelijk een nieuwe painting naar foto en geheel gratis. Ook de bezorging was snel en perfect.
Kofrtom een goed bedrijf

13. toukokuuta 2025

Gewoonweg TOP

De levering was veel vroeger dan verwacht. Ondanks dat de 3 paintings samen in 1 doos zaten en alle steentjes samen in een andere doos was het wel heel duidelijk wat bij welke painting hoorde. Zeker een aanrader! De volgende paintings zal ik ook bij daimondpaintingwinkel.com bestellen!

22. huhtikuuta 2025

Erg vriendelijk contact

Er vriendelijk contact nadat de kleuren van de foto een beetje tegenvielen. Het was een oude foto dus Diamond Painting winkel kon er eigenlijk niets aan doen. Toch lossen ze het op door aan te bieden een nieuwe foto in te sturen. Echt top !!!

6. toukokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Vertrouwen op de proef gesteld, maar wel geleverd.

Omdat er op de website expliciet staat dat dit bedrijf niet aan dropshipping doet, schrok ik toen mijn bestelling alsnog uit China bleek te moeten komen. Ik heb er langer op moeten wachten dan ik prettig vond (en die 7 euro die ik betaalde voor 'spoed' beschouw ik als weggegooid geld) maar uiteindelijk is mijn bestelling wel in goede orde aangekomen. Over de kwaliteit kan ik weinig zeggen, want ik heb het kado gegeven.

18. huhtikuuta 2025

Goede kwaliteit

Redelijk snelle levering vanwege de toevoegde versnelde productie en inpakken, maar er is niet helemaal duidelijk hoeveel sneller het precies is. Welk goede kwaliteit diamonds en de self gemaakte foto kwam heel mooi uit (40x60). Ik had wel graag een online voorbeeld willen zien hoe de foto. Er uit zou komen te zien, in verband met kleur en aanpassingen van de foto.

20. huhtikuuta 2025

Fantastisch

Geattendeerd dat ik beter anders formaat kon kiezen,dan kwam de painting beter uit!!!
Heel snel afgehandeld en Snelle reactie op.mail.
Ze denken mee fantastisch!!!
Snelle levering binnen 2 weken😍

24. maaliskuuta 2025

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin