Diamond painting wereld Arvostelua

1 386
TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Een tijdje geleden heb ik bij u een diamond painting gekocht van 50 x 60 cm, te weten De Nachtwacht. Al enkele jaren geniet ik van deze hobby en heb al verschillende paintings gemaakt, en niet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik vind het geweldig ontspannend, jullie leveren mooie paintings af met duidelijke belettering. Ik zou graag een aantal paintings willen bestellen zonder steentjes. Ik heb zoveel steentjes, ik kan er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na lang wachten (7 weken) werden eindelijk onze mails beantwoord. Onze bestelling kon niet geleverd worden wegens een fout in de adresgegevens. Nadat dit hersteld werd door het Happy Painting Team me... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dropshipping 1e klas! Vergrootglas besteld op de site welke er mooi en betrouwbaar uitziet maar het tegendeel is helaas waar. Ergens diep verborgen in de extra informatie staat een levertijd ver... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Askarteluliike

Yrityksen kirjoittama

Wij zijn dé webshop voor betaalbare diamond paintings van topkwaliteit in NL & BE. Bestel jouw diamond paintings nu en krijg 50% korting en krijg ze snel thuisbezorgd! ✔ Snelle levering. ✔ Topkwaliteit paintings. ✔ Scherpe prijzen. ✔ Groot assortiment. ✔

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 386)

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

I have never het so betley painting

I have never het so betley painting
It is a painting from a picture i have Send
The color on the painting dont like at the collors of the picture.
We nowe what is standing on the painting but the faces you cant olmost not se good the faces because the color is not good.
The Stones also not good i never buy again on this side i have buy Some painting at Diamond painting they are much better.
I pais €51- but i nose a better plays for that money

14. lokakuuta 2023

Mieke

Ik heb al verschillende keren besteld en alles is altijd tip top in orde. Zowel de verpakking, de inhoud en de leveringstijd. Voor mij is er maar 1 en dat is Happy Painting. Groetjes Mieke.

20. elokuuta 2023

Heel erg jammer

3 paintings besteld (eigen foto’s) 1 ervan is erg donker en valt mij op de painting erg tegen. Contact opgenomen om te vragen of ze mee willen denken en of er iets aan gedaan kan worden. Nou van het kastje naar de muur en weer terug. Dus helaas.

18. syyskuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Foto ingezonden

Foto ingezonden, vind sommige kleuren afwijkend, maar zal gelezen worden door computer, want een hond met blauwe vlekken zijn er niet

20. heinäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

When I received my order I was pleaently surprised…

When I received my order I was pleasantly surprised first of all how it was packed and I received it without any damages. I havent startd as yet due to some happenings. Will start soon and cannot wait to do so.
Thank you so much for the care you used to receive it without any damage and thank you for the gift included.

20. kesäkuuta 2023
Saanut 4/5 tähteä

Ik had voor mijn moeder van 90 een…

Ik had voor mijn moeder van 90 een mooie diamond painting besteld. Helaas was deze voor mijn moeder te donker. Maar wel ontzettend mooi. Ik heb hem toen terug gestuurd en ik had binnen een week mijn geld terug.
De rede dat ik maar 4 sterren geef is omdat ik zelf de retour verzendkosten moest betalen van bijna 8 euro

4. heinäkuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

Wil graag de painting retour sturen

Wil graag de painting retour sturen. Alleen mijn retour nummer klopt niet. Vindt de kwaliteit dat ik gewent ben slecht. Wil het graag terug sturen alleen lees hier dat het contact moeizaam gaat. Ik betaal er in iedergeval niet voor.

Graag snel een verzendlebel sturen dat zou fijn zijn zodat ik het terug kan sturen. Groetjes Mella

7. heinäkuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

painting zijn netjes

painting zijn netjes, ruim steentje erbij en nog heel veel over ook weer een nieuwe besteld, klantenservice contact is moeizaam ik heb 6 keer gemaild via messenger etc, op een vraag over de bestelde painting of daar in nog iets kon worden aangepast, geen reactie gekregen. ook is de vandaag besteld morgen in huis collectie niet goed te vinden op de site. verder heel erg tevreden,

19. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin