Een tijdje geleden heb ik bij u een diamond painting gekocht van 50 x 60 cm, te weten De Nachtwacht. Al enkele jaren geniet ik van deze hobby en heb al verschillende paintings gemaakt, en niet... Näytä lisää
Ik vind het geweldig ontspannend, jullie leveren mooie paintings af met duidelijke belettering. Ik zou graag een aantal paintings willen bestellen zonder steentjes. Ik heb zoveel steentjes, ik kan er... Näytä lisää
Dropshipping 1e klas! Vergrootglas besteld op de site welke er mooi en betrouwbaar uitziet maar het tegendeel is helaas waar. Ergens diep verborgen in de extra informatie staat een levertijd ver... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn dé webshop voor betaalbare diamond paintings van topkwaliteit in NL & BE. Bestel jouw diamond paintings nu en krijg 50% korting en krijg ze snel thuisbezorgd! ✔ Snelle levering. ✔ Topkwaliteit paintings. ✔ Scherpe prijzen. ✔ Groot assortiment. ✔
Hollanti
- diamondpaintingwereld.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Niet de juiste bestelling gekregen en…
Niet de juiste bestelling gekregen en geen optie van geld terug
Al meerdere paintings van besteld!
Al meerdere paintings van besteld of gekregen. Ook daarvan eigen plaatjes. Allemaal netjes verpakt en met ongeveer 2 weken binnen. Goede kwaliteit!
Mis steentjes
Ik mis 4 zakjes steentjes van mijn. Bestelling via meerdere manieren en meerdere keren contact proberen te zoeken maar kreeg keer op keer een foutmelding. Heb nu een halve painting liggen
Vrijdag besteld
Vrijdag besteld, in de veronderstelling dat dit een Nederlands bedrijf is,l. Dat is het wel, maar de buitenlandse partner is zeer waarschijnlijk AliBaba. Ik zag de door mij bestelde diamond paintings zojuist bij Temu, zelfde foto’s en zij leveren waarschijnlijk nog sneller.
Vind dit altijd zo jammer, ben er gewoon wederom ingetrapt.
De schilderijtjes kosten bij Temu een derde van de zogenaamde afgeprijsde prijs op deze website.
Jammer dat ik hier heb besteld.
Niet doen!!!
Voor honderden euro’s aan diamond painting gekocht. En als er dan een bij zit met een zakje slechte kwaliteit steentjes dan gaan ze daar moeilijk over doen. Stuur ze gewoon op zonder gedoe… maar dat doen ze dus niet! Zeer slechte service. Dus hoe kun je op je website 100% tevredenheid garantie zetten??!!!
Toch geleverd !!
Na lang wachten (7 weken) werden eindelijk onze mails beantwoord. Onze bestelling kon niet geleverd worden wegens een fout in de adresgegevens. Nadat dit hersteld werd door het Happy Painting Team met name Barry was het probleem snel opgelost en konden we drie weken later onze zending in ontvangst nemen.
Top prestatie Barry harstikke bedankt !!!
Eigenlijk geen 1 ster waardig
Eigenlijk geen 1 ster waardig, maar helaas kan ik niets anders kiezen. Op 18 dec bestelling gedaan, maar vanwege extreem lange levering (die na betaling bekend werd) heb ik via meerdere mailadressen op 18dec direct geannuleerd. Dagen later wordt er gereageerd dat er niet meer geannuleerd kan worden, omdat het de bestelling al klaar stond voor verzending.(vanaf dat moment kunnen ze wel binnen 24uur reageren, raar toch?!) Nu draai ik op voor de retourkosten door nalatigheid van dit bedrijf. Ze reageren niet op de vraag/bieden totaal geen service. Wees slim en koop je diamond painting elders. Dan heb je snelle verzending, goedkoper, beter/mooier product en betere service!!
BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!
naast dat je 20-30 moet wachten op je bestelling, afkomstig uit China. En nog voor dure prijs ook.
de klantenservice is waardeloos. Retourneren gaat ook heel moeizaam. Niet duidelijk waar je pakketje moet retourneren, je krijgt geen verzendlabel of andere code. Met vragen willen ze je niet helpen en blijven ze maar referen naar de site.
VRESELIJK WEBSHOP BESTEL HIER NIET
Heeel slecht rode gezichten geen bril…
Heeel slecht rode gezichten geen bril of ogen heel raar en dan zeggen ze dat je groter moet bestellen en je wel korting krijg zijn niet goed daar!!! Dus niets bestellen van een foto!!!
Dit is gewoon dropshipping.
Dit is gewoon dropshipping.
Niet aan te raden
2 paintings besteld + extra eentje…
2 paintings besteld + extra eentje binnen gekomen extra niet ontvangen en een foto bestelling nog steeds niet ontvangen
Niet bestellen hier, doorvoer uit china
Niet bestellen hier.
Komt gewoon direct uit china, de track&trace is net als dat je van ali express besteld. Waarschijnlijk doe je daar dus ook, alleen via happypainting, die daar extra aan verdiend.
Bestelling gedaan (niet opgelet) en zit dus al 4 weken te wachten
Article is not delivered
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet
Ik heb mijn bestelling nog steeds niet
Was sinterklaas cadeau voor mijn kleinkind
Geen oplossing gegeven voor het…
Heeft geen oplossing gegeven voor het kleuren probleem.
Jullie verhaal hoe groter hoe meer kleuren misschien bij jullie waar.
Maar bij andere bedrijven kan je kiezen weinig of veel kleuren.
Het is voor mij een hoop geld € 50,00.
Had dan ook toen ik mijn bestelling had geplaats het advies gegeven dat het misschien slechter uitvalt.
Zeer jammer heb de painting maar weggegooid 1/4 was af het gezicht was knalrood.
Dus pas goed op als je van plan bent een eigen foto van 50 x 40 cm hier te bestellen er zijn dus wel veel beterde paintingswinkels die wel goed advies geven en keuze hoeveel kleuren je wilt.
Bestelling gedaan
Bestelling gedaan . Het komt niet binnen . Krijg een mail van ze kan je het volgen vanuit China . Nu blijkt dat het pakketje niet te vinden is en Happy Painting is niet te bereiken en heeft alle mail verkeer afgesloten . Dus hier niet meer kopen . Want dit vermelde ze niet op de site dat ze dit uit China halen . Dus grof geld verdienen over een ander zijn rug .