Bestellen doen hun bij bij alie expres vandaar de lange levertijd pakketje wordt besteld daar. rechtstreeks zelf daar bestellen gaat stukken goedkoper dan bij hun en snellere bezorging bij niet ok b... Näytä lisää
Slecht, onbetrouwbaar. Besteld, betaald, word niets geleverd. 5x gemaild, en via messenger, nooit geen contact terug gekregen. Voorbeeld bedrijf, waarom je eerst altijd de reviews moet lezen. Of beta... Näytä lisää
Na ruim twee maanden heb ik mijn bestelling van € 14,95 mogen ontvangen van deze webshop. Ik geef twee sterren, omdat ze zo aardig waren er gratis een sorteerbakje bij te leveren. Echter, de service i... Näytä lisää
9-4-2020 bestelling gedaan maar tot op heden niks binnen gekregen ook is de trackingcode van daimondpaintingstore.nl niet recent en staat hij al vanaf dag 1 op bestd van via contact geen duidelijk an... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Grootste assortiment aan Diamond Paintings! ✅ GRATIS verzending in Nederland & België! ✅Hoge kortingen en hoge kwaliteit! ✅ 100% Tevredenheidsgarantie! ✅ Alle producten bestel je eenvoudig, voordelig en snel via de webshop.
Hollanti
- diamondpaintingstore.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Muut katsoivat myös näitä
Op 28/11/2019 deed ik een bestelling…
Op 28/11/2019 deed ik een bestelling van 62,24€. Tot op heden niets ontvangen, wel betaald! Zou dit aub. Kunnen nagekeken worden? Graag antwoord of terugbetaling.
Super slecht bedrijf
Super slecht bedrijf. Ik heb een maand geleden, 5 weken, mijn order geplaatst. Niks ontvangen. Wel meerdere keren mail contact waar je echt niet wijzer uit wordt, behalve dat het bijna komt. Vette oplichterij dit bedrijf. Krijg alleen maar mailtjes met reclame... de klant tevreden en blij maken zit er absouluut niet bij. Ze bestellen vanuit azie. Ik vermoed goedkoop van ali express en dan rete duur doorverkopen.
BESTEL HIER NOOOOOIT MAAR DAN OOK NOOOOOIT!!!
Slechte communicatie over vertraging!
Al meerdere weken geleden een bestelling geplaatst, nog niks ontvangen. Geen communicatie over vertraging oid. Dat is slecht. Graag ontvang ik reactie en reden waarom het zo lang duurt.
Waardeloos
Waardeloos.
Ik ben al ruim 2 maanden bezig om mijn bestelling te krijgen.
Geld wordt ook niet terug gestort, de smoes is dat het al in het verwerkingsproces zit.
Voel me behoorlijk in de maling genomen!!!!!
Op 26 januari (!) een bestelling gedaan…
Op 26 januari (!) een bestelling gedaan en nog steeds niks ontvangen. Na meerdere mails gestuurd te hebben wordt er steeds gereageerd dat het diezelfde week verstuurd wordt (inmiddels zijn we alweer 3 weken verder). Na een tijdje wordt er ook niet meer gereageerd op mails, Facebook berichten ed. In 1 woord: SCHANDALIG!

Vastaus yritykseltä Diamondpaintingstore
Zit al vanaf 24 februari op mijn…
Zit al vanaf 24 februari op mijn bestelling te wachten. Krijg wel mailtjes met reclames van ene Lieke. Dat is ook het enige waar ze snel in zijn. Op mijn vraag waar mijn bestelling blijft, wordt geantwoord dat hij uit Azië moet komen en dat het nu wat langer duurt. Ik ga geen geld terug vragen, dat moet dan waarschijnlijk ook uit Azië komen :-(. Maar dit is eens maar nooit meer.

zeer slechte levering Diamond Paintig Store
Ik heb op 19-01-2020 een diamond painting besteld en betaald en nu op 9 maart nog niets ontvangen.
Ik wil de bestelling annuleren maar men gaf aan dat dat niet mogelijk is, de order zit al in de verwerking. Diamond Painting Store moet zijn verantwoording nemen en het reeds betaalde geld bedrag terug storten. Cor C.
Communicatie is moeizaam
Communicatie is moeizaam. Ik heb al een paar keer gevraagd waar de bestelling blijft en word steeds met de woorden "hoe dan ook de bestelling komt jouw kant op, maak je geen zorgen" afgescheept.
Het lijkt er op dit de eerste en laatste keer is dat ik hier besteld heb. Maar ik heb nog de hoop dat zij dit misschien nog positief voor mij gaan oplossen...
Ik heb al van januari tot nu al heel…
Ik heb al van januari tot nu al heel veel e-mails gestuurt nooit antwoord gekregenn is geen goede service
Bestelling gedaan op 1-2-2020 van E…
Bestelling gedaan op 1-2-2020 van E 18,95, daarna nooit meer wat gehoord of gezien. Emaillen heeft geen nut, ze antwoorden nooit.
Op hun site staat levering na 3 tot 5 dagen in Nederland, echt niet, dus.
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen! Standaard antwoord op mail, van kastje naar de muur. Telefoon wordt niet beantwoord.
Zeer slechte klantenservice!
Nooit bestelling hierbij plaatsen, je kan fluiten naar je geld!
Belachelijk slecht bedrijf!
Belachelijk slecht bedrijf!
Al vanaf oktober bezig met de goede steentjes binnen krijgen! Het had een kerstcadeau moeten zijn. Ik misde steentjes, of waren van de verkeerde vorm en kreeg te weinig binnen. Na hoop gedoe zouden dan eindelijk beide de 2 missende cijfers kwa steentjes verzonden worden. 1 paar binnen gekregen andere niet. Toen ik een klacht stuurde omdat er niet te zien was wat heb had moeten worden had ik maar beter op de site moeten kijken? Ik ben nu 5 maanden verder, met een lelijke diamond paint en zonder een reeks steentjes. Zojuist contact met ze gehad de voorraad is op. Een bedrijf met hoop smoesjes en 0,0% klant tevredenheid. Met een korting van 50% waarvan de helft toch niet binnen komt win je geen klanten. Bestel hier niet! Kan je beter zelf via Ali express kopen. Krijg je tenminste wel alles binnen en het ziet er goed uit.
Erg slechte service
Nadat ik een bestelling had geplaatst en deze na vier weken geleverd zou zijn, wat niet het geval was, veel heen en weer mailtjes met "Lieke" gehad.
Ik heb aangegeven dat het een kerstcadeau geweest zou zijn en dat ik niet geïnteresseerd was in een nieuwe bestelling in januari maar ik kreeg tot mijn grote verbazing een mailtje met "Bedankt voor je bestelling". (Inmiddels weer een aantal weken geleden)
Ook ik heb gekeken op Ali Express en zag dezelfde lamp, 20 euro goedkoper. Heb er 1 via Ali besteld, was binnen twee weken in huis.
Ik kan niet anders dan deze onderneming een 1 ster geven en had eerder op deze site moeten kijken voor ik een bestelling plaatste bij Diamondpainting store.
Update:
na mijn 12de mailtje kreeg ik zojuist bevestiging dat mijn geld teruggestort gaat worden.

Vastaus yritykseltä Diamondpaintingstore
Klanttevredenheid is zeker NIET hun #1 prioriteit!
'Klanttevredenheid is onze #1 prioriteit. Als je ontevreden bent met je aankoop om welke reden dan ook, laat het ons weten! We zullen 100% van het aankoopbedrag retourneren.' Dat staat duidelijk op hun website vermeld. Wat er niet bijstaat is dat je voor de retourzending mét Track and Trace moet betalen, wat in mijn geval méér is dan wat het pakket me gekost heeft. Bij eender welke online firma mag je gratis je pakket terugsturen wanneer je niet tevreden bent. Bij Diamond Painting Store dus niet!! Is zeer teleurstellend.
Niet te vertrouwen
18 november 2019 heb ik op deze site een diamond painting besteld. Ik kreeg over de mail een bevestiging en een track en trace code. De track en trace code heeft het nooit gedaan en tot op heden heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen.
Slecht bedrijf met misleidende reclame.
Ze doen alsof ze een flitsend bedrijf zijn , met tv-reclame en al. Maar in de praktijk komt het er op neer, dat ze hun toezeggingen over verzending niet nakomen. Ze bestellen hun producten gewoon uit China en verkopen ze voor het driedubbele door hier in Nederland. Daardoor duurt het meer dan twee weken voor je het pakket in huis hebt. Ik bestel nu zelf diamondpakketjes uit China, net als zij 😂😂🤪, alleen mijn pakjes zijn er nu binnen twee weken, terwijl ik er bij hen meer dan een maand op moest wachten.
Mijn zus had ook bij hen besteld, moest ook een maand wachten.
Dus mensen, bestel liever rechtstreeks zelf via de bekende Chinese sites 🤪😉
9 januari 2020: Uiteindelijk, ná deze review de helft van het betaalde bedrag teruggekregen. Mijn zus, die alleen een email gestuurd had naar het bedrijf niet, die kreeg alleen een excuus. Maar er is nu een oplossing, waarvoor dank.

Vastaus yritykseltä Diamondpaintingstore
Koop nooit bij diamond painting store
Koop nooit bij deze site. Je bent je geld kwijt en krijgt geen bestelling. Ze zeggen eigen voorraad te hebben, nou niet hoor ze bestellen gewoon in China. Ze beloven van alles maar doen niks. Ik zou mijn geld terug krijgen maar helaas niks ontvangen. Hun antwoord was bij een bank duurt het overboeken langer, is ook zo maar niet 7 dagen of meer !!! Ze beloven je bestelling voor het eind van de week , nou ik wacht al anderhalve maand en nog steeds niks ontvangen.
DIAMONDPAINTINGSTORE .NL WEKT TOTAAL VERKEERDE VERWACHTINGEN
Ik bestelde op 3-11 bij DIAMONSPAINTINGSTORE, BIJ LIEKE, een vergrootglasbril , die zou zijn afgeprijsd van 50 euro naar 25; er zouden er nog maar een paar in voorraad zijn, dus snel betaald. Daarbij kreeg ik de melding dat het 7 tot 14 dagen kon duren voordat ik m kon ontvangen; levering werd geregeld direct van de leverancier!!! na 10 dagen kreeg eindelijk een track trace; het bestelde product komt uit China!!!!!! ondertussen ook bij Aliexpress gekeken ; wat blijkt; exact dezelfde bril kost daar 9 dollar!!! Bijna een derde van de prijs , die ik in de AANBIEDING moest betalen bij Diamondpainting store. Zogenaamd afgeprijsd!! Ik keek steeds met de track trace code en waar zou mijn pakket zich nu bevinden?/ Dit werkte ook niet. Vandaag werd ineens een pakketje uit China ( !!!!!!)bezorgd, op 1 dag na heeft het dus een maand geduurd; ipv 7 tot 14 dagen. Ik voel mij zwaar belazerd en zal nooit meer iets bestellen bij DIAMONDPAINTING STORE. raad het iedereen af.

3 keer mij review moeten veranderen
Duurt veel te lang voor je je bestelling krijgt. Ik heb 21 dagen moeten wachten voor ik het eerste deel van mijn bestelling kreeg. Meerdere keren een mailtje gestuurd naar de klantenservice (kan alleen naar gemaild worden), nooit een berichtje terug gekregen. En de producten komen van alliexpress, die zij voor 3x de prijs doorverkopen. Ik heb 3 keer hier mijn beoordeling moeten veranderen anders werd hij verwijderd. Ik heb het gevoel dat ik zo geen eerlijke review achter mag laten van de daimond painting store. Ik heb nu meerder elementen eruit moeten halen. Mijn review is zeker niet positief bedoeld. Ik heb uiteindelijk 30 dagen moeten wachten voor ik uiteindelijk mijn bestelling compleet kreeg.