Bestellen doen hun bij bij alie expres vandaar de lange levertijd pakketje wordt besteld daar. rechtstreeks zelf daar bestellen gaat stukken goedkoper dan bij hun en snellere bezorging bij niet ok b... Näytä lisää
Slecht, onbetrouwbaar. Besteld, betaald, word niets geleverd. 5x gemaild, en via messenger, nooit geen contact terug gekregen. Voorbeeld bedrijf, waarom je eerst altijd de reviews moet lezen. Of beta... Näytä lisää
Na ruim twee maanden heb ik mijn bestelling van € 14,95 mogen ontvangen van deze webshop. Ik geef twee sterren, omdat ze zo aardig waren er gratis een sorteerbakje bij te leveren. Echter, de service i... Näytä lisää
9-4-2020 bestelling gedaan maar tot op heden niks binnen gekregen ook is de trackingcode van daimondpaintingstore.nl niet recent en staat hij al vanaf dag 1 op bestd van via contact geen duidelijk an... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Grootste assortiment aan Diamond Paintings! ✅ GRATIS verzending in Nederland & België! ✅Hoge kortingen en hoge kwaliteit! ✅ 100% Tevredenheidsgarantie! ✅ Alle producten bestel je eenvoudig, voordelig en snel via de webshop.
Hollanti
- diamondpaintingstore.nl
Muut katsoivat myös näitä
Ster verdienen jullie niet
Eigenlijk verdienen jullie geen ster ik vraag nu al 5 dagen wanneer ik mijn diamond painting kan verwachten op alle mogelijke manieren geprobeerd om contact met jullie te krijgen maar word niet op gereageerd wat een slechte zaak mensen bestel hier NIET
Slecht, onbetrouwbaar
Voorbeeld bedrijf, waarom je eerst altijd de reviews moet lezen. Of betalen na ontvangst.
Verdienen geen ster
Verdienen geen ster
Wat een slechte zaak
Als ze al reageren blokkeren ze je als je iets van ze vraagt
Haal die maar van internet af
Het is in en in triest
Geweldig die Diamont Painting van jullie
Super tevreden
Super tevreden. Kan niet wachten tot mijn volgende diamond painting binnen is.
Heerlijke ontspanning
Positief
Zoveel positieve reacties, ik ga gauw bestellen.
0 sterren verdiend.....je kunt…
0 sterren verdiend.....je kunt annuleren maar dan wel snel want het wordt vaak binnen 1 werkdag verzonden. DIrect na de bestelling geannuleerd....en je raad het al....pas na 1 dag een reactie...het is al op de post...excuses hoor u kunt het retour sturen (behalve de persoonlijke items ) nooit !!! bestellen bij dit bedrijf !!
Deze ster moet maar gun ze niks
Deze ster moet maar gun ze niks . Na weken eindelijk het pakket binnen van €39,95. Wat een troep zeg stenen te groot plaklaag is niet goed . Trap er niet in reageren niet op mails kan geen contact krijgen zonde van het geld 😡😡😡hoop dat ze de site er af gooien!!!!!!🤬🤬🤬🤬 bedankt diamondpaintingeigenfoto.nl Was leuk kado voor mijn moeder tof 👌
Slechte afdruk diamond painting
Had bij aliexpress een diamond painting van een adelaar besteld maar is een zeer slechte afdruk kan de o en q niet zien wat wat is en de r,8 en v is zeer slecht te zien.......en kan nergens contact opnemen met aliexpress, voor mij nooit meer aliexpress.
Begin december een kerstkaart besteld
Begin december een kerstkaart besteld. Blijkbaar moet deze eerst nog in china gemaakt worden. Kerst gedaan en nog altijd aan het wachten...
Waardeloos 6 weken geleden besteld…
Waardeloos 6 weken geleden besteld vanaf de tweede corona krijg ik geen enkele reactie meer van hun het pakketje is al sinds 15-12 niet meer te volgen en het geld wat is beloofd heb ik nog steeds niet terug ontvangen het was een kerst cadeautje voor mijn kleinzoon bedankt
Mijn naam is astrid bosch
Van gronsveldstraat in kerkrade .
Voor teleurstellingen te voorkomen bestel hier niets.
Waardeloos
Waardeloos
17 november besteld en tot op heden nog niet binnen. 3x keer gemaild naar dit bedrijf zonder enige reactie. Ook heb ik gebeld maar dan krijg je ze niet aan de lijn. Zijn oplichters en zou hier zeker niet bestellen!!
Een diamond painting met eigen foto…
Een diamond painting met eigen foto besteld. Levering ging minder snel dan verwacht maar ik had op tijd besteld dus was geen probleem. Alleen nu blijken er te weinig zwarte steentjes bij te zitten. Op mail wordt niet gereageerd en de website is uit de lucht. Erg jammer want je betaald genoeg voor een schilderij
Slecht nooit meer!!!
Begin vorige maand besteld..ligt nog steeds op het vliegveld...
Beter gewoon via aliexpress bestellen goedkoper en krijg je het als je geluk hebt wel!!!
En als je helemaal zeker wilt zijn van je bestelling bol.com!!!! Zelfde prijzen en volgende dag in huis..
Maar hier dus noooooit meer..
diamond painting dikkeee doeiiiii
Misleidende acties en extreem lange…
Misleidende acties en extreem lange levertijd.
De acties zijn nooit geldig op wat jij wilt bestellen. Ik heb ik iets besteld voor mijn nichtje. Haar verjaardag is inmiddels 2 weken geleden en het pakket ligt op een vliegveld. Welnu, mijn bestelling mag ik niet annuleren. Ze hadden nog wel een tip; Als mijn bestelling ooit nog binnnen komt, kan ik het retourneren.:-) welnu, Mijn geld ben ik kwijt, maar als ik kan verkomen dat iemand hier iets besteld en zijn geld kwijt is, dan is mij dat mijn 14 euro wel waard.
Op 24 maart een bestelling geplaatst…
Op 24 maart een bestelling geplaatst ordernummer D35538 en betaald. Meerdere malen gemaild krijg mails terug i.v.m covid is er vertraging echter nog steeds niets ontvangen. Heb me geld terug geeist krijg reactie dat ik een waardebon kan krijgen met 35 % korting welke gek gaat hier nog bestellen dan wil gewoon mijn geld terug. Stelletje oplichters mensen bestel hier nooit .
Negativiteit word net geaccepteerd…
Negativiteit word net geaccepteerd Trustpilot laat zich helemaal inpalmen door deze figuren die er ongestoord oplos mogen liegen Hoe kun je Trustpilot nog vertrouwen als je hier geen eerlijk oordeel mag neerzetten Trustpilot schaam je ! Hoe zo snelle levering vanuit Nederland…
Hoe zo snelle levering vanuit Nederland ?
Levertijd: 1 tot 4 weken
Kijk commentaar is verboden gelukkig kun je op andere media ook je ei kwijt Trustpilot laat zich inpalmen door bedrijven Zo kun je geen eerlijk oordeel geven over Webshops We zijn momenteel bezig met het onderzoeken of deze review niet in strijd is met Trustpilots Gebruikersrichtlijnen. Lees meer over onze regels hier.

Vastaus yritykseltä Diamondpaintingstore
Ik heb een Diamond painting van een…foto
Ik heb een Diamond painting van een foto laten maken en na ongeveer 4 weken ontvangen bij ontvangst zaten en door het slecht oprollen zijn er 2 vouwen ontstaan.
Heb nu 3 een bericht gestuurd met de vraag om een oplossing van dit probleem.
Bericht is ontvangen en ik zou z.s.m. contact opgenomen worden tot op heden geen reactie.
Wel krijg haast elke dag reclame van hun wel toegestuurd rara hoe kan dat wel oog voor nieuwe bestelling maar geen after sale.
Wachten maar af misschien tot Sint juttemus.

Weg geld !!
Teruggestuurd omdat het 3 maanden onderweg was en ik ondertussen iets anders had gekocht , 3 x gemaild en ze blijven maar volhouden dat ze t nog niet ontvangen hebben
Weg je geld !!

Ontzettend ONAANGENAAM bedrijf!!
Ontzettend ONAANGENAAM bedrijf!!
30 juni besteld, nog niks binnen!
Diverse keren gemaild, krijg geen reactie!
Slecht slecht en nog eens SLECHT!
Mensen als je met diamond painting aan de slag wil, bestel nooit bij dit bedrijf!
Normaliter zal ik nooit een klacht indienen via internet, maar na diverse keren te hebben gemaild en nog immer een reactie krijg, voel ik mij genoodzaakt om het wel te doen, zodat mijn medemens niet deze irritaties krijgt, en betaald voor iets wat je niet krijgt!
Denk na diamond painting, sta de klant te woord!
En de smoes van dat jullie zo zijn gegroeid, daar heeft de klant niks aan!

Vastaus yritykseltä Diamondpaintingstore
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.