Diamondpaintingeigenfoto Arvostelua 85

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,5

Saanut 1/5 tähteä

Reageren erg laat op je mails. vertellen er niet bij dat je bestelling in 2 x kan komen dus niet alles tegelijk. Duurt erg lang voordat het binnen is. China product.

Saanut 1/5 tähteä

Doen zich voor als nederlandse leverancier zijn echter gewoon dropshippers en van slechte kwaliteit! Levering door The Hobby Club Levertijd meer dan 14 dagen Bestelde formaat 40x50 geleverde f... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Helaas ook ik heb mijn twee bestellingen niet ontvangen en hun mailadres is niet bereikbaar. Had wel reviews gecheckt, maar alleen de gemiddelde score en de eerste pagina recensies waren positief, dus... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na het lezen van onderstaande recensies waren we ook bang dat we er ingetrapt waren en had ik eigenlijk al de hoop opgegeven, echter wordt er zojuist een pakketje uit China bezorgd met de bestelde dia... Näytä lisää

1,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Slecht bedrijf

Duurt erg lang voordat het binnen is. China product.

20. helmikuuta 2026

Slechte kwaliteit

Bij levering bleek er een kleur steentjes te missen. Je krijgt geen antwoord op de emails. De kwaliteit van het canvas is slecht. De symbolen zijn heel moeilijk te zien.

4. heinäkuuta 2025

Steentjes misten

Het pakket werd pas na 2 weken geleverd. Er misten 3 kleuren steentjes. Ik heb ze gemaild, maar kreeg totaal geen reactie. 1 grote oplichterij. Ik dacht ook dat het een Nederlands bedrijf was, maar het zit in de UK en het pakket komt uit China.

4. tammikuuta 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel . Morgen in huis klopt niet , 5 dagen later. Er word niet gereageerd op mail of contactformulier. Slecht dat zoiets kan blijven bestaan.

27. syyskuuta 2024

Waardeloze kleuren

Lang moeten wachten op levering.
Maar nog erger, de kleuren zijn waardeloos, totaal niet waarheidsgetrouw, allemaal blauwtinten.
Mijn volgende painting zeker niet hier bestellen

4. tammikuuta 2024

Zo’n slechte webshop!,,,,

Ik heb 4 november een foto doorgestuurd van mijn twee kleindochters voor een Diamond painting. Ik heb betaald zag later via hobby club Engeland naar een Duits rekeningnummer. Geen bevestiging gehad van mijn bestelling en wat ik ook stuur geen enkele reactie. Krijg ik ooit mijn bestelling waar ik veertig euro voorbheb betaald? Zo slecht dit enwaar is de foto van mijn kleindochters? Ziet er Nederlands uit maar een slechte webshop.

4. marraskuuta 2023

Bericht bijgewerkt.

Na ruim 3 weken toch ontvangen!!
Hét komt van Ali express weg..
Daarom duurt de verzending ook langer.
Hoop dat het kwalitatief oké is....
We zullen zien als het af is.

28. tammikuuta 2023

*NIET BESTELLEN HIER*

Kun je ook een -5 geven? Wat een oplichters. Besteld, betaald, niets gekregen, geen contact, helemaal niks.
Gebruiken een NL website terwijl ze niet eens hier zitten, dat dat zo maar kan en mag, bah, bah, bah. Binnen 24 uur verzonden, vanaf de maan, ja! Ik snap ook dat hun Google reviews uitstaan.

4. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Mijn eerste review ging over een te…

Mijn eerste review ging over een te langen wacht tijd, het was absoluut niet bekend dat dit product uit China moest komen!
Nu had mijn dochter hem eindelijk binnen gekregen en heeft ze hem voor de helft af, blijkt dat de kleuren totaal niet kloppen.
Ze had een foto gestuurd van haar hondje en dat hondje is wit maar op de diamant painting is het hondje orange/rose.
Super slecht dit , heeft een hoop geld gekost , voor niks.

11. tammikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Lelijke kleuren en weinig nuance

Diamondpainting van foto: hele lelijke kleuren en heel erg weinig nuance. Ik kreeg er maar 14 kleuren bij. Resultaat komt niet overeen met de foto. Teleurstellend. 28-12 mijn ervaring naar ze gemaild; nog geen reactie...
(En ik dacht in NL te bestellen, maar het komt gewoon uit China.) Tip: myth of asia!

27. joulukuuta 2022

Ik raad het af!!!

Besteld op 19 december, tot op heden niks ontvangen en geen gehoor op Emails en belletjes.
Erg jammer dat mensen op deze manier aan hun geld komen….

29. joulukuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Bij mij hetzelfde verhaal als al die…

Bij mij hetzelfde verhaal als al die hier al vermeld staan. 2 pakjes besteld, 1 ontvangen na 4 weken. Onmiddellijk mail gestuurd om te melden dat 2de pakje niet geleverd worden. Na diverse mails geen reactie en ook geen levering. Opgelicht dus!!!! Dom van mij om niet eerst de reviews te bekijken. De links onderaan hun webpagina om hen te volgen op twitter of facebook doen het ook niet.

14. marraskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin