Diamond Painter Arvostelua 183

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Saanut 1/5 tähteä

Na bestelling zelde verhaal als bij zovelen. Door corona Dan were door verdacht pakketje.... Even kamer van koophandel opgezocht en blijkt dit een eenmans zaakje te zijn met verschillende btw nummers.... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht ik wil mijn geld terug heb mijn bestelling geplaatst 29 september en nog niks ontvangen , in mijn ogen oplichters en dieven dit moet worden stopgezet , echt dit kan en mag niet doorgaan de... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wenn ich könnte, würde ich nicht einen Stern geben!!!!! Habe Malen nach Zahlen, eigenes Foto bestellt. Nach etlichen Wochen kam die Vorlage total zerknittert an und Farben fehlten. Habe reklamiert un... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bij mij hetzelfde verhaal als rest hier.Bestelling gedaan..lang wachten...mail gekregen over verdacht pakketje...zelf weer een mailtje verstuurd, daarop antwoord gekregen dat ik geduld moest hebben e... Näytä lisää

1,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Fout afschuiven op klant

Proberen een fout van henzelf af te schuiven op ons omdat we zogenaamd geen adres op gegeven hadden!!
Terwijl ik een bevestigingsmail had van hun waar het adres duidelijk opstond. Gelukkig had ik achteraf betalen via Klarna . Nooit bestellen hier !! Ik wil niet zeggen dat het oplichters zijn maar wel een zeer dubieuze firma.

19. tammikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Trap er niet in 🤬🤬KOOP HIER NOOIT!!!

Trap er niet in 🤬🤬KOOP HIER NOOIT!!!! PURE AFZETTERIJ. EERST JE GELD LATEN BETALEN. EN DAN VERVOLGENS ZEGGEN DAT HET WEKEN GAAT DUREN VOORDAT JE JE SPULLEN KRIJGT. VOOR DIT SOORT BEDRIJVEN IS CORONA EEN GOEDE UITKOMST. HET IS PURE INTERNETOPLICHTING.
HET KOMT BIJ ALIXPRESS VANDAAN EN WAARSCHIJNLIJK BETALEN WE ER NOG VEEL TE VEEL VOOR OOK. 😡😡😡🤬🤬
Ik ben boos heeeeellll boos. Wie kunnen we nog vertrouwen.

11. tammikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Kan je geld nog beter weggooien

Ik heb eenmalig een bestelling hier geplaatst en dit was een negatieve ervaring helaas. Lees dit even als je twijfelt om te bestellen.

Ineens kreeg ik de mededeling dat het wel 6 weken kon duren, terwijl ik het juist gekocht had om in de vakantie te doen. Dit stond nergens vermeld, pas ná het bestellen.
Nu ben ik er inmiddels vorige week aan begonnen (schilderen op nummer eigen foto), en ben ik enorm teleurgesteld. Buiten het feit dat de kleuren totaal niet overeenkomen en heel lelijk opdrogen, kom ik er achter dat het bij jullie bijna 50% meer kostte dan bij de meeste sites!
Groot verschil als je het mij vraagt. Na wat onderzoek kom ik tot de conclusie dat de inkoopprijs sowieso belachelijk laag is in vergelijking met wat jullie ervoor vragen. (Aliexpresstroep)

Raad het iedereen af.

31. joulukuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Zo dom van mezelf om geen reviews te…

Zo dom van mezelf om geen reviews te lezen. Besteld half november , voor Sinterklaas cadeautje, oké niet binnen met de Sint , dan maar onder de boom . Nou nog steeds niks ontvangen . Schande ! Nog niet 1 ster waard .
Volgens mij komt het gewoon van alie expres af .

18. joulukuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Ook te laat de reviews gezien hier.

Ook te laat de reviews gezien hier.
Na 8 weken wachten, twee mailadressen gebruikt.
hallo at diamondpaintingeigenfoto punt nl en
hello at thehobbyclub punt co punt uk.
Je raad het al, geen reactie, geen artikelen, track and trace klopt niet, gewoon 43 euro in de prullenbak en een teleurgesteld gezicht. Het is gewoon aso volk, tuig van de richel. KOOP HIER NIETS.

14. joulukuuta 2020

Tientallen Euro's Down the Drain

Helaas de slechte reviews te laat gelezen... Ik ben erin getrapt. Heb een bestelling van enkele tientallen euro's gedaan en u raad het al: dag-dag geld.
Deze tent is alles behalve legitiem. Prachtig KVK nummer komt niet overeen met deze winkel. Er word geleverd vanuit China, je krijgt een traceernummer uit Luxemburg en bovenal: het pakket komt nooit aan in Nederland. Niet aan beginnen!

29. marraskuuta 2020

Waardeloze service

Waardeloze service, heb een bestelling gedaan, blijkt achteraf dat het uit China moet komen, geen idee waar de bestelling is, je ziet alleen in de track en trace dat het onderweg zou moeten zijn, wanneer het werkelijk geleverd zal worden is niet te traceren. Daarmee adverteren ze dat ze de goedkoopste zijn, maar bij een andere organisatie is het (achteraf gezien) goedkoper en binnen een paar dagen geleverd.
Pure oplichterij, een verkapte Ali express

20. marraskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

in juni besteld voor een verjaardag

in juni besteld voor een verjaardag, kreeg te horen dat het later geleverd ging worden door corona, toen dat het zoek geraakt was, maar het zou als nog verzonden worden. tien mailtjes gestuurd maar geen reactie meer en mijn geld ben ik kwijt. nu eind oktober niks meer gehoord. niet bestellen bij dit bedrijf.

25. lokakuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

21 juni Frozen besteld het duurde 6…

21 juni Frozen besteld het duurde 6 weken voordat het binnen kwam. Er zitten 2 kleuren tabellen bij waarvan de kleuren verschilden van nummer met het gevolg dat ik een aantal kleuren mis. Ik heb een aantal keren gemaild waarvan de eerste keer 31 augustus we zijn nu een maand verder en nog steeds geen steentjes. Wat ik dacht een leuk cadeau aan mijn kleinkinderen te geven is een teleurstelling geworden. Ik krijg wel altijd leuke gezellige mailtjes van jullie maar ik zou echt nooit meer wat bij jullie bestellen.

29. syyskuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Heel blij mee!

Super blij met mijn bestelling! Ik had een eigen foto geupload en deze is perfect uitgepakt. De bestelling kwam na 2 weken al binnen. Enige nadeel is dat je via de mail niet op de hoogte wordt gehouden van wanneer je pakketje komt ondanks ervoor te betalen. De track en trace code moet je dus zelf in de gaten houden.
Via de mail wat contact gehad. Reacties kwamen snel en zorgvuldig.
Na levering bleken het schudbakje, pennetje en de wax te missen. Dit zou nageleverd worden. Net de nalevering binnen gekregen en daarin zat ook opnieuw mijn bestelde foto als diamond painting, twee setjes van schudbakje/pennetje/pincet/wax, de benodigde steentjes voor de painting én ook nog een extra gratis sorteerbakje.

Kortom: super blij mee!

22. syyskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Nog niet eens 1 ster waard ze zeggen…

Nog niet eens 1 ster waard ze zeggen levering tussen 10 a 25 dagen.
Maar ben nu,al 3maanden verder heb ze ontvangen maar zo slechte painting bestelde maat 40 bij 30 uiteindelijk was het 30 bij 30 cm en mijn hind was niet wit maar echt paars zou,een nieuwe krijgen maar 3 maanden verder nog niks ontvangen. Dus bestel hier NIKS kat in de zak ZONDE VAN JE GELD.

13. syyskuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Opgelucht

Ik schrok eerst nogal dat er zo veel negatieve reviews waren. Ik las deze nadat ik een diamond painting had besteld, dus dacht daar gaat mijn geld. Maar ik heb keurig een track en trace code gekregen waar ik alle updates op kon zien. En mijn bestelling is compleet en binnen 2 weken bezorgd! Super!!

7. elokuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

4 maanden terug wat besteld en nog…

4 maanden terug wat besteld en nog steeds niets binnen
Oplichters zijn het! Nu ik dreigde met een zaak kreeg ik een mail van terug betaling
Staat nog niet op mijn rekening
Slechte service slechte smoezen dat het adres verkeerd erin stond
Nooit meer bestellen je krijgt het niet eens binnen maar kan fluiten naar je centen

9. heinäkuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Slechte painting op op een frotje naar…

Slechte painting op op een frotje naar je toegestuurd na 2 maanden en dan beloven na lang appen dat er een nieuwe komt .om daarna een berichtje te krijgen strijk maar op .er is gewoon geen contact mogelijk
Heb 64 euro betaald ben gewoon bedonderd KOOP HIER NIETS AUB

3. heinäkuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin