Slechte service
Mooi product. Zeer slechte service.
Bij de bestelling aangegeven dat er niet in die week geleverd kon worden. Krijg je een mail om 17:30 dat ze de volgende dag bij je op de stoep staan. Verkoper gaf aan dat verzenden alleen gaat als er meerdere orders zijn anders worden de kosten te hoog. Datum afgesproken en de volgende dag weer een mail voor een levering niet op de afgesproken datum.
Vrijdagavond om 22:00 geleverd. Was al donker. 3 dozen en 1 los paneel. De dozen geopend en gecontroleerd op de juiste kleur.
Het los geleverde paneel goed gecontroleerd want deze was niet voorzien van enige bescherming. Deze was onbeschadigd aangekomen.
Ik werd ziek en daardoor 2 weken later kunnen plaatsen. Bij het plaatsen zag ik dat 8 van de 10 panelen beschadigd waren.
Verkoper gaf aan niets te kunnen doen omdat ik te laat de beschadigingen heb gemeld. Ik zou de beschadigingen zelf veroorzaakt hebben.
Veel mail wisselingen. Verkoper schermt met een (onafhankelijk) controle rapport dat hij niet wil delen.
Uiteindelijk mag ik de panelen omruilen als ik ze zelf kom brengen en halen. Daarbij laat hij ze door een onafhankelijke partij keuren. Komt daar uit dat het niet door productie of vervoer komt. Dan komt de verkoper bij mij terug voor kosten. (Dreigement)
Ondanks het mooie product, dit bedrijf lekker links laten liggen.