Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Verlichting gezien op facebook, maar ben toch altijd beetje achterdochtig met 'reclame' daar, dus afspraak gemaakt in de showroom. Daar zijn we prima geholpen en meteen alle spullen meegenomen. Na he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer prettig contact en perfecte service. Er moesten een aantal onderdelen retour, waarbij Dezignstore tegemoet kwam in de retourkosten. Ook toen door toedoen PostNL een pakket waar langer onderweg wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.
Marsstraat 1, 2830, Willebroek, Belgia
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Correct levering en degelijk product,maar hoe krijg ik bij de pendellamp een RECHTE vertikale kabel

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Mooi spul en lekker snel geleverd. En dat voor een eerlijke prijs.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Railverlichting 3m. met diverse spots besteld en vlug thuis geleverd.
Plaatsing was a piece of cake en resultaat is knap, al zeg ik het zelf.
Efficiënte en klantvriendelijke backoffice.
Bedankt Dezignstore !

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Montage simple, éclairage moderne et modulable pour un prix raisonnable.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Na een miskoop van ons waren ze onmiddellijk bereid om de bestelling te wisselen tegen andere. Een goede service en zeker klantvriendelijk. Bedankt.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Snelle levering en het product voldoet aan onze verwachtingen. Zeer blij mee

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Vlotte en vriendelijke service. Bij levering van ons huisnummer bleek er een productiefout en wat schade aan één van de cijfers. Deze kon vlot geretourneerd worden en meteen geruild tegen een nieuw exemplaar.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Ik wil een artikel retourneren, in de mail staat dat je op de mail moet replyen zodat je daarna een retourlabel krijgt toegestuurd.
Op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen retourlabel ontvangen.

Goede en vlotte levering
Bij levering was er één railspot waarvan de vastzettingsring vast zat en niet los ging. We hebben dit gemeld en zonder problemen een nieuwe toegestuurd gekregen.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Vlotte levering en producten aan een goede prijs kwaliteit.

De service is top
De artikelen kwaliteit prijs ok
Telefonisch contact super heel hulpvaardig en vriendelijk

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Perfecte service! Heel snel met het geven van feedback, heel snel voor het leveren van de bestelling en correcte en snelle afhandeling van de retour.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Snelle levering, maar armaturen blijken qua kwaliteit tegen te vallen.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Ik heb hier onlangs verlichting voor mijn living en keuken gekocht. Vriendelijke ontvangst en goed advies gekregen van Selena. Prijzen van hun producten zijn correct. Goeie customer service en after-sales support.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Al meerdere bestellingen geplaatst en naar trevenheid ontvangen en verwerkt.