Zeer fijne en correcte klantenservice. Ze reageerde zeer snel en hebben advies gegeven over mijn idee. Enkele 1 meter rails kon ik achteraf vlot omruilen voor 2 meter rails. De instructies zijn d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
2 minuten geleden NIEUW Echt super tevreden, de eerste keer een rails met spots besteld. Kregen meteen een mailtje dat we konden kiezen voor nieuwe spots zonder meerprijs. En daarnaast hele... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Verlichting gezien op facebook, maar ben toch altijd beetje achterdochtig met 'reclame' daar, dus afspraak gemaakt in de showroom. Daar zijn we prima geholpen en meteen alle spullen meegenomen. Na he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer prettig contact en perfecte service. Er moesten een aantal onderdelen retour, waarbij Dezignstore tegemoet kwam in de retourkosten. Ook toen door toedoen PostNL een pakket waar langer onderweg wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Modern en betaalbare verlichting voor iedereen, want uw thuis verdient het om in de spotlight te staan.
Marsstraat 1, 2830, Willebroek, Belgia
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Overal algemeen top!
Snelle service! Goede kwaliteit!
Enkel iets duidelijker plan had handig geweest

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Goeie overzichtelijke webshop en snel geleverd. Heel tevreden van.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Alles wat geleverd in één keer, de uitleg achteraf van de klantendienst was een duidelijke uitleg, ze hebben me zelfs twee keer gebeld om te vragen of alles in orde was.
Hele correcte firma

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Prachtige verlichting, kwaliteit en heel netjes geprijsd.
Klantenservice ook altijd snelle reactie en correct.
Groetjes Nicole

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Product voldeed aan de verwachtingen, snelle levering, aanrader

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Snelle levering, zeer mooi product. Een klein foutje in de levering: 8m rail geleverd ipv 9. Dit is na eenvoudige melding onmiddellijk rechtgezet. Een voorbeeld van snelle en correcte naservice!

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Stipte, correcte levering. Materiaal is niet top.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Ik had wat vragen ivm de aankoop van spotjes en de medewerkers hebben mij zeer snel en goed geholpen. De Holi-spotjes zijn zeer mooi in onze woonkamer.

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Top Ervaring met de klantenservice.
Er ontbrak een middenvoeding bij de railverlichting en is direct rechtgezet.
Ik heb ook een 2de bestelling geplaatst met nog andere spots en hier was alles perfect en zeer proffesioneel ingepakt.
We zijn blij met het resultaat

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Heel goede klantenservice bij alle vragen rondom de bestelling. We hebben nu een aantal keren de rails en spots besteld zonder enige problemen! Bij ontbrekende onderdelen (door onze eigen verkeerde calculatie!) kregen we op navraag de onderdelen toegestuurd.

fantastisch !
alles perfect geregeld !
duidelijk en correct leveringen
heel mooie verlichting !

Vastaus yritykseltä DEZIGNSTORE.BE
Très bon produits de qualité ! Vraiment content de mon achat !