Wij bestellen aan het einde van elk schooljaar voor onze diploma uitreiking prachtige rozen bij Dex. Wij zijn ontzettend tevreden en de rozen zijn altijd prachtig! Bedankt Dex!
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en ne... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Weer een bos rozen mogen bestellen bij dex. Bij bestelling gelijk bevestiging en de vraag of we ze eerder konden halen ipv de afgesproken tijd ook gelijk een positieve reactie. Erg fijn om zo mensen... Näytä lisää
Het zijn gewoon prachtige rozen voor een fijne prijs. Online bestellen en afrekenen is handig. Aardige mensen die oprecht gedag zeggen en even aandacht geven stel ik ook op prijs.
Yritys on vastannut
DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.
Dorpsstraat 60, 1747HE, Tuitjenhorn, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Altijd super kwaliteit ! vriendelijke benadering en de services is TOP .

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Ik was opzoek naar een cadeau voor mijn moeder. Hierover via WhatsApp contact gehad en met een uur kon ik de bestelling van 100 rozen al ophalen. Vriendelijk en snel in het contact! Wij komen zeker terug.

De rozen van De. Zijn mooi en vers
Hij maakt er mooi boeket van

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
De kwaliteit van de rozen is geweldig, en keurig op tijd
geleverd. Toppie

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Uitstekende rozen. Op zaterdag 17 januari 50 stuks samen met mijn dochter bij DEX rozen opgehaald. Wat een top rozen!! En dinsdag nog 30 rozen bij Dex rozen opgehaald. Verser dan vers.En een uitstekende service. De ene dag besteld, de volgende dag kan je ze al ophalen. Zeker een aanrader om hier je rozen te kopen. En ik kan het weten, ik heb mijn master in de bloemsierkunst.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Ik haal al een paar jaar rozen bij DEX.
Altijd goed geregeld en mooie rozen die lang staan. Een hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Top goed op hoogte gehouden van de bestelling staan super mooi

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
groot assortiment, prachtige kwaliteit rozen en hele fijne communicatie. Snelle service

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Weer prachtige turqoise rozen besteld.
Zijn niet alleen prachtig hopelijk blijven ze weer net zolang mooi als vorige keren.
14 dagen van kunnen genieten. Ook gedroogd blijven ze prachtig

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Mooie rozen voor een mooie prijs…rozen waren vers en mooi in knop…

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Altijd verse mooie rozen,kom zelfs hier rozen halen vauit Amsterdam als ik in Tuitjenhorn moet zijn. Ook geregeld besteld voor jubileums jaren.
Vriendelijke mensen.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
De rozen stonden klaar na afspraak. Super makkelijk te regelen via de website. Ze staan nu, bijna 2 weken later, nog steeds prachtig. We rijden er graag voor om.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.