Wij bestellen aan het einde van elk schooljaar voor onze diploma uitreiking prachtige rozen bij Dex. Wij zijn ontzettend tevreden en de rozen zijn altijd prachtig! Bedankt Dex!
Yritys on vastannut
Weer een bos rozen mogen bestellen bij dex. Bij bestelling gelijk bevestiging en de vraag of we ze eerder konden halen ipv de afgesproken tijd ook gelijk een positieve reactie. Erg fijn om zo mensen... Näytä lisää
Het zijn gewoon prachtige rozen voor een fijne prijs. Online bestellen en afrekenen is handig. Aardige mensen die oprecht gedag zeggen en even aandacht geven stel ik ook op prijs.
Yritys on vastannut
DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.
Dorpsstraat 60, 1747HE, Tuitjenhorn, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Bestellen gaat makkelijk en er wordt altijd kwaliteit geleverd.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Prachtige rozen met daarbij een uitstekende en snelle aflever service van DEX rozen.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Alles was prima geregeld en rozen waren van goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en netjes verzonden. Je merkt echt dat er zorg en aandacht in zit. Absoluut een aanrader, ik bestel hier zeker opnieuw!🌹

Snelle service en de rozen staan na 2 weken nog prachtig

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Mooie stevige rozen gekocht voor mijn zus. Wederom van uitstekende kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs.
Ze heeft me foto's gestuurd na 1 week op de vaas, mooie kleur(en) en grote, stevige bloemen.
Dus ze is heel blij.....
Dankjewel Dex!
Precies zoals op de afbeelding zo was het ook in het echt

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Goede service. Er wordt geleverd wat er beloofd is. Enkel hadden de rozen van iets betere kwaliteit gemogen.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Alles geleverd volgens afspraak en goed en vrolijk geholpen

Last-minute gereserveerde.
De rozen stonden keurig volgens afspraak klaar , een mooie bos voor een keurige prijs.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Nette prijs voor een mooi product.
En even de vraag of de rozen verdeeld konden worden was geen.probleem.

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Dex denkt mee en is erg behulpzaam. Wederom weer een mooie bos met dit keer 50 rode rozen.
Bedankt!!

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Prachtige rozen voor een bijzondere herinnering! Heel fijn meedenkend, super vriendelijk en fair!

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Snel, vriendelijk en duidelijk contact via de app. Bestellen via de website ging makkelijk, evenals de online betaling. Prachtige, verse, mooie rozen voor een goede prijs

Vastaus yritykseltä DEX Rozen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.