DEX Rozen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Wij bestellen aan het einde van elk schooljaar voor onze diploma uitreiking prachtige rozen bij Dex. Wij zijn ontzettend tevreden en de rozen zijn altijd prachtig! Bedankt Dex!

Saanut 5/5 tähteä

Weer een bos rozen mogen bestellen bij dex. Bij bestelling gelijk bevestiging en de vraag of we ze eerder konden halen ipv de afgesproken tijd ook gelijk een positieve reactie. Erg fijn om zo mensen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Het zijn gewoon prachtige rozen voor een fijne prijs. Online bestellen en afrekenen is handig. Aardige mensen die oprecht gedag zeggen en even aandacht geven stel ik ook op prijs.

1. Kukkakauppa
  2. Kukkalähetys
  3. Kukkatori

Yrityksen kirjoittama

DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

95 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Prachtige rozen met daarbij een…

Prachtige rozen met daarbij een uitstekende en snelle aflever service van DEX rozen.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

We worden vrolijk van zo'n mooie review, dank je wel. Onze Paas is al geslaagd

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn aankoop

Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en netjes verzonden. Je merkt echt dat er zorg en aandacht in zit. Absoluut een aanrader, ik bestel hier zeker opnieuw!🌹

1. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Wow, Sokaina, hier worden we helemaal.een beetje verlegen van. We doen daar ons uiterste best voor en zijn blij dat dit wordt gewaardeerd, dank je wel.

TOP-kwaliteit rozen!

Mooie stevige rozen gekocht voor mijn zus. Wederom van uitstekende kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs.
Ze heeft me foto's gestuurd na 1 week op de vaas, mooie kleur(en) en grote, stevige bloemen.
Dus ze is heel blij.....
Dankjewel Dex!

27. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Precies zoals op de afbeelding zo was…

Precies zoals op de afbeelding zo was het ook in het echt

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Bedankt voor je mooie review, we proberen de foto's altijd zo waarheidsgetrouw op de site te zetten, soms is er een lichte afwijking omdat het een natuurprodukt blijft, maar we zijn blij dat het gewaardeerd wordt dat we leveren wat we laten zien op de foto's

Saanut 5/5 tähteä

Goede service. Er wordt geleverd wat er beloofd is. Enkel hadden de rozen van iets betere kwaliteit gemogen.

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Dank je wel voor je positieve review Justin. Ik weet niet wat er aan de hand was met de kwaliteit, maar we zorgen altijd dat de rozen hier dagvers de deur uitgaan. Maar het blijft een natuurprodukt waardoor ze de ene keer langer op de vaas blijven staan dan de andere keer...maar nogmaals bedankt

Saanut 5/5 tähteä

Alles geleverd volgens afspraak en goed…

Alles geleverd volgens afspraak en goed en vrolijk geholpen

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Bedankt Jacco, het waren een paar hectische dagen met Valentijn maar ik denk dat we ons goed verweerd hebben, en dat bijna alles op rolletjes is verlopen

Kwaliteit is top

Kwaliteit is top, service is ook top

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Dan vinden we je review ook Top, dank je wel

Saanut 5/5 tähteä

De rozen stonden keurig volgens…

De rozen stonden keurig volgens afspraak klaar , een mooie bos voor een keurige prijs.

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Heel erg bedankt, we houden de prijzen altijd zo netjes mogelijk, ook met Valentijnsdag en zijn blij dat dit gewaardeerd wordt

Saanut 5/5 tähteä

Nette prijs voor een mooi product.

Nette prijs voor een mooi product.
En even de vraag of de rozen verdeeld konden worden was geen.probleem.

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Top Marcel, als jij blij bent zijn wij dat ook. Graag tot ziens

Perfect

Perfect. Kwam zelfs in de sneeuw met code oranje de rozen brengen

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Haha, zelfs onder barre omstandigheden deinzen we er niet voor terug, maar wel omdat dit voor een speciale gelegenheid was, en jij dit weer ook niet kon voorzien ten tijde van je bestelling

Prachtige rozen

Prachtige rozen voor een bijzondere herinnering! Heel fijn meedenkend, super vriendelijk en fair!

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Dank je wel Layla, daar doen we altijd ons best voor en we zijn blij dat dit gewaardeerd wordt

Aanrader!

Snel, vriendelijk en duidelijk contact via de app. Bestellen via de website ging makkelijk, evenals de online betaling. Prachtige, verse, mooie rozen voor een goede prijs

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DEX Rozen

Heel erg bedankt Anita, wij waarderen je review, en hopen dat je veel plezier hebt van je rozen

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin