Goede beschrijving, mooie producten waar niets over gelogen is, leuk klein presentje zoals korting of een gelukspoppetje. Voelt heel persoonlijk en niet ‘fabrieksmatig’ zodat ik het gevoel heb dat jul... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
30 kaars Engeltjes besteld, voor de zorg medewerkers, herdenking van onze Mams. Snelle levering en goed verpakt, helaas waren er n paar vleugeltjes af gegaan. Hier over gemaild en kreeg zes nieuwe bez... Näytä lisää
Leuke sfeervolle lampen gekocht werkend op zonnepanelen. Goede en gezellige voorlichting gehad, we hebben daarom een goed keuze gemaakt. Ook de lamp die we voor een vriendin (haar verjaardag) hebben g... Näytä lisää
Ik wilde eerst geen review schrijven, omdat het zo bepalend is voor het bedrijf, maar er zijn wel verbeterpunten. Ondanks het een houten object is, is één van de onderzetters doorgescheurd en die heb... Näytä lisää
Verkoop van Annie Sloan Chalk Paint en Fusion Mineral Paint, kado artikelen, stoere decoraties, workshops en restyling van meubels en verkoop van reeds geverfde meubels.
Dwingelderdijk 22, 7991RK, Dwingeloo, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Geweldig leuk winkeltje originele producten en veel mooie kadootjes
I am very happy with all the gorgeous paints I bought! Got a 10% discount card for my next TLC project! What is there not to like? And quick delivery as a bonus!
Duidelijke site, buiten de verf om ook andere leuke dingen. Prachtige kleuren heeft de Fusion. Prettig om mee te werken!
Heel fijne winkel, een super snelle levering! De verf werkt echt super goed en er is veel keuze
Leuke winkel, ruime keuze aan verf kleuren en soorten. Fijn in contact en kennis van zaken.
Hier heb ik al regelmatig verf en materialen gekocht en daar ben ik zeer tevreden over.
* Zeer snelle verzending.
* De producten zijn goed ingepakt.
* Er zit altijd een klein cadeautje bij.
* Als je vragen hebt dan wordt je meteen vriendelijk en goed geholpen.
* Duidelijke website.
Product is zoals beschreven. Goede service. Snelle levering, goed verpakt
Prima service, razendsnel verzonden en keurig verpakt!
Goede service, snel geleverd.
Alles heel goed stevig ingepakt en de geleverde spullen zien er goed uit. Nog niet gebruikt, maar ik kijk er naar uit om ermee aan de slag te gaan.
Snelle en goede service! Via vlot mailcontact zelfs nog iets extra bij kunnen bestellen met korting en zonder extra leveringskosten. Producten doen wat ze beloven en werken fijn. Top!
Prachtige lampionnen die mooi licht geven.
Zeker een aanrader!!
Prachtige kasten goed verpakt en snel gelevert en de bezorging zeer vriendelijk en hulpzaam een dikke 10