Ik wil mijn pakket retour sturen, dat is niet mogelijk. Heb al 20 mailtjes gestuurd geen antwoord, gebeld wordt ook niet beantwoord.Nu zouden ze mijn pakket komen halen door DPD, NIET GEWEEST. Ik b... Näytä lisää
Goede levering maar slechte communicatie. Na veel contact gezocht te hebben, uiteindelijk antwoord gekregen. Ze gaven aan dat er problemen waren en er mee bezig te zijn, vlot daarna ook gelukkig de... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Ik kreeg mijn bureau een maand nadat ik…
Ik kreeg mijn bureau een maand nadat ik hem had besteld, en hij was beschadigd
Op tijd geleverd
Besteld, betaald, niks ontvangen maar uiteindelijk terugbetaald na 3 maanden.
Elektrisch bureau besteld en uiteraard betaald. Niks meer van hen gehoord buiten een mail waar ik een vraag kon stellen, maar tot nu toe geen teken van leven meer gekregen. Ik geef het nog een week alvorens ik verdere stappen onderneem.
Ondertussen meer dan een week later. Aangifte gedaan bij economische zaken en bij politie.
Uiteindelijk na 3 maanden terugbetaling ontvangen. Dan toch niet frauduleus blijkbaar, maar gewoon onbekwaam.
Nederlandse bol.com van duitsland
Week na bestelling niks gekregen. Na eindeloos mailen en uiteindelijk dreigen met juridische stappen kreeg ik ineens om 23u ‘s avonds antwoord dat het verstuurd ging worden. Uiteindelijk alles gekregen maar van zeer slechte kwaliteit. Let op deze persoon heeft ook niks! Hij besteld alles via een duitse site waar hij dan zelf bijna het dubbele op verdiend!
Uiteindelijk toch geleverd.
Een week geleden een bureau besteld en betaald, daarna niks meer gehoord en de belofte dat er binnen 24 uur een track & trace gestuurd zou worden zijn ze ook niet nagekomen. Mailen helpt ook niet komt ook geen reactie op!! Na dreigen kwam er wel reactie en is het bureau wel geleverd.

Vastaus yritykseltä De Vries Wonen
Een bestelling geplaatst maar nooit…
Een bestelling geplaatst maar nooit ontvangen. Ook geen reacties meer op mijn mail. Niet bestellen hier!!!

Waarschijnlijk oplichters
Ik wilde hier iets kopen, maar checkte het KVK nummer en dit komt niet overeen met De Vries Wonen. Er is daadwerkelijk een winkel in Nederland die zo heet, maat de site devrieswonen.nl is hoogstwaarschijnlijk NEP. Niets kopen dus!

Beter laat dan nooit
Spullen hier besteld na 1 week nog steeds geen track en trace geen update over mijn bestelling. Bedrijf is alleen via email bereikbaar. Reactie 2 weken later ontvangen dat ze druk waren met de sale maar ik moet wel zeggen dat ik mijn bestelling in goede orde heb ontvangen

Pas op met deze website
Pas op met deze website. Kvk komt niet overeen met hun naam. Trustpilot link op hun site werkt ook niet.

Reactietijd kan veel beter
sneller reageren en informeren over levering na bestelling. Tussen de bestelling van 19/6 en informatie op 26/6 met betrekking tot leveren is er teveel tijd overgegaan. Meer dan de aangegeven 5 dagen. En nergens een telefoonnummer terug te vinden om naar te bellen, enkel een mailadres.