Snelle bezorging!
Stoel besteld op 18 februari en 20 februari al geleverd gekregen!
Stoel besteld op 18 februari en 20 februari al geleverd gekregen!
houten haltafeltje besteld, werd vlot geleverd maar bleek geen hout maar glimmend meubelplaat te zijn. Ja niet mooi dus. Daarnaast past het middelste laadje niet, de ruimte is te smal. We zijn dus redelijk opgelicht, maar ja, terugsturen naar China is geen optie. Dus we denken nog of we hem laten staan en het licht in de gang dimmen, of dat hij op de stort gaat belanden.
mooi spullen maar zit nog steeds op mijn bestelling te wachten 25 november besteld met bezorgdienst komt niet verder dan aangemeld bij dpd
dit is wel vette minpunt
Deze winkel heeft mij verbaast, super geweldige service.
We hadden zelf een plankje beschadigd van het bureau en ik vroeg of ze een los plankje verkochten, in plaats van te zeggen dat kost (.....) of dat kunnen we niet, kwam er een reactie met we hebben een nieuw plankje zojuist opgestuurd.
Super service, daarnaast enorme leuke meubels en dan met name de Vasagle collectie.
Dus een dikke 5 van de 5
Mijn kledingrek is supersnel geleverd. Het is een hele stevige kledingrek net wat ik wilde voor een mooie prijs. Ik kan het alleen maar aanraden!
Had in het begin wat twijfel over dit bedrijf.
Maar het bestelde rek is snel geleverd. De planken die in het rek liggen lijken dun maar doen wat ze moeten doen. Rek in de kleur blauw ziet er mooi en degelijk uit. Heb nog 2 rekken besteld. Goeie prijs kwaliteit verhouding.
De 2 extra rekken zijn volgens afspraak geleverd. Top.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.