De Vetverlies Academie Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Lorenzo is een zeer gedreven persoon, die alles doet om mensen te helpen. De Vetverlies Academie zit vol met waardevolle bestanden, tips, uitleg,... Gewicht verliezen hoeft echt geen strijd te zijn... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

heel eerlijke website, heel goed tips, correct, altijd onmiddellijk antwoord. Veel bijgeleerd , ook van andere mensen die in deze groep aanwezig waren. Lorenzo is een aanrader om te volgen ! Top

Saanut 5/5 tähteä

De eenvoud heeft me over de streep getrokken om me aan te sluiten bij de vetverlies academie. De manier waarop Lorenzo alles uitlegt is heel duidelijk. Het voelt helemaal niet als een dieet, integen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb de Vetverliesacademie ervaren als een gezellige en fijne online community. Er hangt een prettige sfeer en ik voelde me snel op mijn gemak. Ik heb veel geleerd over gezonde voeding en hoe j... Näytä lisää

1. Personal trainer

Yrityksen kirjoittama

Het programma voor gewone mensen dat vetverlies simpel maakt, zonder gekke dieetbeperkingen of urenlange trainingen, en zelfs zonder restaurantbezoek over te slaan.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Mijn ervaring met de Vetverlies Academie

Begin september ben ik gestart bij de Vetverlies Academie. Ik had toen al 13 kilo verloren, maar zocht extra ondersteuning om mijn streefgewicht te bereiken. Nu, 12 weken later, ben ik daar nog niet helemaal, maar door het maken van voortgangsfoto’s zie ik duidelijk hoeveel verandering er al heeft plaatsgevonden. Mijn gewicht daalde verder van 81,1 kg naar 77,95 kg — in totaal 16,15 kilo verlies in 17 maanden.

De laatste periode gaat het wat trager, ondanks mijn trainingsroutine van twee keer per week krachttraining, één keer per week bootcamp en dagelijks 10.000+ stappen. Soms vraagt mijn lichaam om rust, en die neem ik dan ook. Dat is een belangrijk inzicht geweest.

Deze reis heeft mij geleerd dat vetverlies niet alleen draait om discipline, maar ook om luisteren naar mijn lichaam en geduld hebben. Ik ben trots op mijn vooruitgang en weet dat ik met deze leefstijl mijn doelen blijf naderen.

De begeleiding en structuur bij de Vetverlies Academie hebben mij enorm geholpen. Ik ben dan ook gemotiveerd om op deze manier door te blijven gaan.

10. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Deze academie voor vetverlies werkt…

Deze academie voor vetverlies werkt echt. Echt waar voor je geld. Geen poespas, goede adviezen en een ontzettend fijne community. Lorenzo is altijd betrokken bij zijn deelnemers. Natuurlijk moet je het het uiteindelijk zelf doen, maar deze academie is in 1 woord top!

1. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Niet twijfelen, gewoon doen!!!!

Ik heb in het begin van het jaar 3 maandjes in de vetverlies academie meegedaan. Veel geleerd, maar op dat moment lukte het niet, hoewel ik helemaal mee was in het verhaal. In de zomervakantie genoten met het gezinnetje en in september is de knop echt omgegaan, ik eet nog echt alles. In begin wel met het weegschaaltje voor al het eten af te wegen☺️ en alles mooi in te geven in de food app, maar ik heb wel de balans gevonden. Ook een voor en na foto genomen. En wow wat een verschil al. Ik ben nu 8 kilo afgevallen, ik zou er nog graag 12 kwijt willen, maar alles op zijn tijd. Ik ben wel bewuster wat/hoeveel ik eet, maar ik hou ook van een lekker etentje en eens een glaasje wijn, en het past perfect bij mijn levensstijl ☺️ een hele dikke merci ervoor.

1. syyskuuta 2025

Zulke warme community

Zulke warme community, stap voor stap begeleiding.... oplossingen bij struggles en dipjes. Lorenzo is de meest begeleidende persoon die ik tot nu toe tegen kwam! Geen fabeltjes, enkel menselijke verheldering in hoe we eigenlijk leven en waar het fout gaat.
Een echte succesvolle aanrader

27. lokakuuta 2025

Geen drama! 😉

Ik ben echt heel tevreden over de begeleiding van Lorenzo. Hij is eerlijk en realistisch — geen loze beloftes of “snelle oplossingen”, maar een duidelijk proces dat je zelf stap voor stap doorloopt.

De tools en tips die hij aanreikt zijn praktisch, haalbaar en vooral eerlijk. Wat ik ook heel fijn vond, is dat je op elk moment kunt stoppen zonder gedoe. Dat geeft vertrouwen en vrijheid.

Dankzij de begeleiding heb ik mijn doelen kunnen bereiken en voel ik me een stuk beter in mijn vel. Echt een aanrader voor wie op een duurzame manier wil werken aan zichzelf!

21. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een echte aanrader voor iedereen

Een echte aanrader voor iedereen! Ik ben een recente mama van twee kindjes onder 2jaar. Door deze info en gegeven structuur ben ik in deze drukte al 6kg afgevallen in 12weken! Zonder "verboden" voeding 😁 Dit is nog maar een begin! 🤩

11. lokakuuta 2025

No-nonsense & doelgericht

Kortom een eerlijke, ondersteunende community met praktische recepten en een duidelijke methode. Geen ingewikkelde diëten, maar een nuchtere aanpak die werkt! Samen ga je echt een paar kilo lichter door het leven.

16. helmikuuta 2025

Aanrader!

Heldere en duidelijk plan dat werkt. No nonsense en een community die ook echt helpt. Ook als het wat minder gaat. Eenvoudig toe te passen in het dagelijkse leven en geen gekke recepten. Ook geen hongergevoel. Voelt niet als een dieet, maar een levenswijze.

5. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik kan dit enkel maar aanraden

Ik kan dit enkel maar aanraden. Hij is niet de zoveelste tiktok coach die zever verkoopt.
Het is laten zien hoe je jouw leven op een normale manier kan aanpassen waarop je niet afgestraft wordt omdat je moet afvallen.
Het is niet elke dag even gemakkelijk maar daarom kan je op de anderen in de groep terugvallen. Zij staan altijd klaar om je weer goede moed te geven!

4. lokakuuta 2025

Lorenzo is eerlijk

Lorenzo is eerlijk, vriendelijk, helpt je waar nodig, toffe en intersante Academie. Het is een fantastische community waar iedereen hetzelfde doel heeft en waar elkaar helpen voorop staat ondersteunend door een fantastische coach

28. syyskuuta 2025

Heel interresante ervaring

Heel interresante ervaring. Coaching perfect door Lorenzo en Co, enorm veel hulmiddelen om vol te houden. Contact met andere leden werkt motiverend, de vetverlies academie is de ideale manier om vol te houden, je doel te bereiken én te behouden. Hier geen no-nonsen praatjes, maar wel efficientie voor een zacht prijsje !

28. syyskuuta 2025

Topervaring

Topervaring. Na tiental soorten diëten, van vegetarisch tot Keto, mayerdieet etc heb ik eindelijk mijn weg gevonden, de combinatie 10000 stappen, gezonde keuzes en tussentijds eens lekkerbekken, maken me het leven gemakkelijk. Ik voel me niet meer schuldig als ik uit de bocht ga. Kortom ik geniet 200% van eten en ben Lorenzo echt dankbaar. Zijn no nonsens stijl was voor mij de doorbraak om toch nog eens te luisteren naar een nieuwe visie en gelukkig was het deze keer er boenk op

27. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De vetverlies academie is werkelijk de top!

De vetverlies academie is werkelijk heel tof om mee te maken.
Ik had voor een jaar abonnement gekozen omdat ik wist dat 30 Kg vermageren niet op één twee drie zou verlopen, maar wat ben ik tevreden dat ik dat gedaan heb. Eerlijke man die Lorenzo, straight to the point en geen loze beloftes. Ik heb het traject volledig afgewerkt zonder enige moeite en ik ben van 130 Kg afgevallen naar 97 Kg en ik ben 1.83 m groot.
Het programma zit boordevol tips, video's en wekelijks kan je uw vragen stellen die behandeld worden in het vragenuurtje, heel tof en vriendelijk en meevoelende deelnemers die elkaar voortdurend helpen en steunen. Je staat er niet alleen voor en dat is cruciaal.
Ik heb een verbluffend resultaat neergezet met hulp van Lorenzo en de community. Best wel zorgen (want ik deed het met de laptop en smartphone) dat je bereid bent apps te installeren op je smartphone die je erg goed ondersteunen en helpen kiezen van wat je doet en eet.
Je hebt met alle mogelijkheden van de academie jezelf compleet onder controle en dat doet werkelijk deugd. Niet alleen je voeding maar ook je tussendoortjes en heel belangrijk je beweging zijn van cruciaal belang en je krijgt alles wat je nodig hebt tot recepten toe om klaar te maken en een beetje psychologie om je te steunen terwijl je familie, vrienden, restaurantbezoek kan betrekken in je beslissingen.
Over de hele lijn enorm bedankt Lorenzo, team en deelnemers.

17. syyskuuta 2025

✨ 15 kilo lichter

✨ 15 kilo lichter en eindelijk écht gevoeld wat een verschil dat maakt! Zelfs de bergwandeling naar ons appartement op vakantie ging dit jaar zoveel makkelijker 💪.
Mijn man zei: “Natuurlijk, je bent ook 15 kg lichter dan vorig jaar.” En hij had helemaal gelijk, *een echt besefmomentje!*

Dankzij de duidelijke en simpele uitleg van Lorenzo en VVA én de fijne support, voelt dit niet moeilijk, maar juist haalbaar. 🙌
Ik raad het iedereen aan! En ik ga nog even door tot ik mijn streefgewicht heb bereikt 😊

9. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De beste investering is in jezelf

De manier waarop Lorenzo en de leden van de VVA ondersteuning bieden bij elk obstakel, succes of vraag die je hebt is onbeschrijfelijk. Het is zo een laagdrempelige manier om op een gezonde wijze een nieuwe balans te vinden in het soms drukke en sociale leven. De VVA is een investering in een gezonder, maar vooral gelukkig lichaam.

9. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin