barbecueshop Arvostelua 3 924

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede ervaring met het bestellingsproces. Leuk concept dat je per mail kunt ‘onderhandelen’ voor extra korting. Justin reageerde snel en correct, zo zijn we snel tot er goede deal gekomen. Nu... Näytä lisää

1. Grillitarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

Voorheen AllesvoorBBQ - Al 25 jaar zijn wij de specialist op het gebied van barbecues. Met een groot assortiment en de allernieuwste barbecues, hebben we een barbecue voor iedereen. Kom langs in een van onze winkels of vraag om advies bij onze klantenservice via e-mail, Livechat of telefonisch. Onze experts helpen je graag om de perfecte barbecue voor jou te vinden!

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

De service is echt heel goed

De service is echt heel goed, eerst de wensen besproken en goed overgenomen. Vervolgens een mooie offerte toegstuurd gekregen. Een onderdeel was helaas niet meegeleverd, maar toen ik hier naar vroeg via de chat werd ik op de hoogte gesteld dat het al geconstateerd was en het direct verzonden was en binnenkort binnenkomt. Persoonlijk raad ik Barbecueshop aan.

24. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik moest een bestelling doorvoeren voor…

Ik moest een bestelling doorvoeren voor mijn zaak, ik moest echter contact opnemen om de levertijd te bespreken. Zo kwam ik in contact met Justin, man man man, wat een hulp was hij zeg, direct alles geregeld, artikel in backorder, documenten opgemaakt en hupsakee, 2 weken levertijd. Snel een duidelijk. Top service van een top kerel

23. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Winkel reeds 3 weken gesloten, open op Website

Ik ging vandaag, zaterdag 18 april 2026, naar de winkel Zoeterwoude. Op de Rijneke Boulevard. Eerst even op de Website kijken. Open tot 1800 gezegd en mooie foto's van de showroom etc. Dus ik circa 30 min rijden. Niets te vinden. Wel een HelloTv op dat adres. Toch maar even vragen. Ja mijnheer is al drie weken dicht. Voortaan eerst even bellen. Hoezo vraag ik: kijk op uw website!!! Ja dat moeten we nog wijzigen. Niet van gekomen. De mijnheer bood aan om het licht even aan te doen en wellicht was er nog iets op voorraad. Stonden nog wat dozen. Dat is niet een sfeer waarin je een mooie BBQ gaat kopen.... Kortom maar weer naar huis gegaan.

Welk bedrijf zet een winkel op haar website die allang dicht is? Terwijl ik dit type, uren later, staat het er nog steeds.
Eerst BBQ en dan nu maar TV's

Ik hoef geen geld, dat is totaal geen issue, of door het het stof teksten... maar een bos bloemen voor de moeite of een gebaar van medeleven. Ik ben benieuwd......

En naar nieuwe klanten: haal onmiddellijk die winkel van uw website! U wilt toch geen herhaling.

Rob Straathof

18. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen interesse in klanten voor kleine verkoop

Zoals ze adverteren. Een shop in een shop, dus als je binnenkomt op donderdag ochtend om 10 uur zijn er 4 TV klanten in de winkel. Als je enkel een zakje houtskool wilt kopen, kan dat er niet tussendoor. Ze zijn TV's en vooral de extra garantie aan het verkopen.
Probleem: te weinig personeel OF geen aparte balie voor de barbecueshop.

Ik heb het houtskool weggelegd en ben weer weggegaan.

2. huhtikuuta 2026

Service met een hoofdletter

Ieder bedrijf kan een aanbieding maken en middels de huidige logistieke bedrijven een juiste levering realiseren. Een goed bedrijf merk je pas als er een probleem is en hoe ze dat oplossen. In mijn geval brak iets af tijdens de montage, barbecueshop.nl reageerde meteen en kwam met een kostenloze oplossing. Dat is Service met een hoofdletter.

30. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin