Pas på i Det Mexikanske Bøfhus i Kalundborg. Bestilte to gange plankebøf. Tjeneren spurgte ind til valg af sauce og tilberedning af bøf, men ikke størrelsen på bøffen. Fik serveret xl udgaven, som... Näytä lisää
Maden var fin til prisen, men menukortet var ikke opdateret, så det var ikke muligt, at få drikkevarer eller desserter, som anvist. De 2 søde unge piger , der var personale skulle selv opsøges båd... Näytä lisää
Bestilte 3 x nr 25 2 bøffer på hver tallerken og 3 bøffer der kunne sige muh selvom de blev bestilt til at skulle være medium stegt. Personalet var flinke unge mennesker men man manglede virkelig no... Näytä lisää
(Roskilde) Absolut lækker mad. Vi har været her to gange nu. Første gang fik vi nogle super lækre og møre bøffer og denne gang nogle mexikanske pandekager med rigeligt fyld. Også virkelig velsmagende... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Slagelse afdelingen
Har flere gange besøgt restauranten i Slagelse, sammen med diverse venner og familie medlemmer.
Både sidste år og i år har jeg valgt at bruge restauranten til at fejre min fødselsdag, med invitation af ca 20 mennesker.
Altid god og høflig betjening, og fantastisk mad.
Min bonus datter havde bestilt kylling…
Min bonus datter havde bestilt kylling sandwich og halvvejs igennem får hun stykke klistermærke fra en tomat i munden. Da vi brokket os rystede tjeneren bare på hovedet
Det mexikanske kalundborg
Vi var en gammel klasse samlet 13 mand. Katastrofal håndtering hvor de unge tjenere intet havde styr på. Kedelig og ligegyldig færdig købt mad. Frosne grøntsager, købt bearnaise, dårlig stegt kød, og ikke mindst københavnske priser…
Kalundborg - dont go there
Vi var til reunion samlet 12-13 personer og oplevelsen var ikke blot tæt på en joke.. Det var en joke af de større.
Maden var dyr og decideret ulækker, drikkelsen var også alt for dyr og intet “cocktail” over dem. Tjeneren kunne ikke formå at lave en Virgin cocktail, fordi de ikke havde ingredienserne og kom med noget lignende “man kommer længst ved at sige sandheden”, hvilket først og fremmest undrer mig, hvorfor tjeneren så ikke fortalte os, da vi satte os, at maden mm. var ulækkert og ikke pengene værd… men også gå tilbage og spørge “vi har det ikke - hvad vil du hellere have?”.
Skammeligt og jeg håber mildest talt, at de får set meget indad. Der var ansat vel nok 8 ungarbejdere, som absolut ikke var lært nok op til opgaven.
At vente 20 min
At vente 20 min. På at bliver spurgt om hvad man ønsker at drikke er absurd. Jeg anbefaler McDonald’s til den der har travlt.
Super hyggeligt at sidde ude
Super hyggeligt at sidde ude, dejligt personale, super medhjælplig
Vi var mig og min veninde som skulle have noget vin, og natchos, tjeneren som var på (d 29/4 formiddags vagt) var super behjælpelig, stort smil, og viste en god velkomst, stort ros til ham :-)
Jeg havde inviteret 5 gæster til at…
Jeg havde inviteret 5 gæster til at fejre min fødselsdag på det mexicanske bøfhus i Kalundborg og havde bestilt bord. Vi ankom til tiden og fik bordet samt bestilt vin og maden. Midt i måltidet har en af mine gæster fået noget i munden og opdager at det er et stykke stål, formodentlig fra en grillbørste. Vi tager kontakt til tjener, der beklager og tilbyder et glas vin som kompensation. Det er jeg absolut ikke tilfreds med da alle mine gæster og jeg selv inklusive, fuldstændig taber appetitten. Jeg skælder tjeneren ud og hun tager fat i chefen. Vi får så en flaske vin og funderen af stålet får tilbudt en ny ret. Han ønsker ikke mere grillet kød men en tomatsuppe. Da tjeneren kommer med den siger han at vi får suppen til forretspris! Jeg ønsker ikke at betale for hverken suppe eller retten med stålet. En aften som jeg havde set frem til er fuldstændig ødelagt. Chefen sendte bare tjenere der ikke var beslutningsdygtige og jeg må sige at han udviste virkelig ringe lederevner. Det er sidste gang jeg besøger restauranten og vil sørge for at fortælle om den virkelig elendige oplevelse hos alle. Hele måltidet burde have været gratis, da aftenen var helt ødelagt
Det mexicanske bøfhus Slagelse.
Dejlig mad og god betjening af tjeneren. Der var virkelig ikke noget at sætte en finger på.
Men Desværre, var der en tjener der åbenbart skulle have en alvorlig samtale med chefen, og istedet for lige at tage medarbejderen til side, eller tage vedkommende med ud, i deres baglokale/kontor, så. valgte chefen at tage den med tjeneren i restauranten.
Det må jeg sige det ødelagde stemningen ret meget.
Vi kunne høre alt hvad der blev sagt og diskuteret.
Samt det må altså ikke have været fedt, for tjeneren at blive udstillet på den måde...
Da vi gik derfra havde tjeneren et rigtig trist ansigts udtryk, hvilket jeg godt kan forstå..
Når det hele bare spiller!
Vi havde bestilt bord i går og fik anvist et rigtig godt bord med det samme, vi ankom. Vi oplevede virkelig god og hurtig betjening og maden kom tilpas hurtigt. Alt var velsmagende og frisklavet. Restauranten var fyldt, men der var godt med personale, som holdt øje med at alle havde, hvad de havde brug for. Personalet er virkelig søde og opmærksomme! Vi kommer meget gerne igen, og giver Det mexikanske bøfhus i kalundborg vores allerbedste anbefalinger!
Vedr kedelig oplevelse på jeres sted i Kalundborg.
Nå jeg ved snart ikke hvor at jeg skal starte.. Min kære kæreste og jeg var taget ud til Det Mexicanske Bøfhus i Kalundborg fordi vi tænkte vi ville ud og spise for at fejre vores 1 års dag. Men nøjj hvor jeg havde håbet vi havde kørt ned til et andet sted fordi så havde vi nok væres foruden mavepine og dårligt service niveau.. Jeg kan skam godt forklare hvorfor vores aften var så elendig. Det starter med at vi kommer ind og der er personalet rigtig høflige og tager imod os så kommer min første sådan undren ud af en hel restaurant jeg tror der var 2 borde optaget der vælger tjeneren at sætte os ved et bord ved siden af de andre gæster lige op af faktisk hmm tænkte jeg så og sagde at vi godt ville flytte bord og her tænker jeg også på den nuværende kedelige verdens situation. Nå men fair nok vi modtager så det andet bord efter en smule uforstående tjener og herefter modtager vi menu kortene og det er skam også fint. Vi sidder og kigger og fortæller så da de kommer første gang at vi nok skal sige til eller markere når vi har besluttet os men jeg tror på et forløb på ca 5-10 minutter med at min kære kæreste og jeg ikke kan finde på noget kommer de gentagende gange over til os for at høre om vi har besluttet os. Det er fint at man er obs på sine gæster men jeg synes godt nok vi følte at blive overrendt. Nå men fair nok tænkte vi og bestilte så vores 2 stk Oksemørbrad og det bestilte vi som Rød og det må jeg da også sige det overholder de da også til punkt og prikke den var da også RØD og det var den også lige til den rå side.. Jeg mener jo at når et stykke kød skal være rød så skal det ikke være rådt og ud over det fik vi serveret til dels koldt kød, der var 1 stykke ud af disse 3 stykker kød som var til at spise de 2 andre turde jeg ikke spise. Nå men jeg spiser så nogle pomfritter som jeg må sige i nok skal rebrande fordi i kan ikke kalde dem Steak pomfritter når de er overhældt med krydderi det børstede vi så af så fair nok nu var vores tålmodighed lidt ked af det fordi man går ind og betaler 700 kr for 2 mennesker det lyder måske ikke af meget men ikke alle har guld og grønne skove. Nå jamen da vi så kommer til at vi ikke gider spise det og pointere at vores kød er helt kold jamen der gik ca 30 minutter før vi fik kontakt med en tjener vi sad og kiggede over på dem og vi havde øjn kontakt med dem flere gange men de vælger at kigge væk hver gang fordi de sikkert godt kunne se at vi ikke rørte bestikket. Også havde de i øvrigt travlt med at tale højlydt med deres venner og andre ansatte som havde fri jeg må sige at det var super træls at de skulle stå og tale så højt og skabe sig sådan. Jeg mener at man nok sagtens kunne have talt med hinanden bag ved eller noget andet for at give kunderne en god oplevelse nå jamen nok om det vi siger så til tjeneren hvordan vi havde og der fik vi svaret at der ikke var noget at gøre og sådan var det og det var den måde de valgte at lave maden på .. Hmm jamen okay så jeg arbejder selv indenfor kundeservice og har lidt knowhow og jeg må indrømme at når en person siger til mig at der ikke er noget at gøre jo det er der så fordi som der så fint engang stod på gajol æskerne "Den der begår en fejl men ikke retter den begår endnu en fejl!". Nå jamen vi betalte så vores regning og sidder tilbage med en ked af det og tom følelse.. Nu havde vi ellers tænkt at bruge stedet til et større arrangement men det bliver så et andet sted desværre.
Hvis man havde rettet op på fejlen så havde vi jo gået derfra og nok kommet igen men nu har de kunder som ikke gider komme der igen.
Jeg håber i for rettet op på dette fordi jeg er sikker på vi ikke er de eneste.
God dag.
Dårlig service
Jeg var igår på besøg i Kalundborg med min kæreste, vi bestilte som sædvanligt oksemørbrad med 300g… vi bestilte den som røde, dog kom de ud rå! Der forskel på rå og rød!… kødet smagte af “blod” eller jern faktisk… vi sidder i 10-15 min uden og røre vores mad og prøver og få øjenkontakt med tjeneren, som bare kigger den anden vej.. da vi ende får hende herned og fortæller om alt dette siger hun at “det kunne de intet gøre ved, sådan var det nede ved dem at man kunne risikere” jeg bliver totalt forarget da det er alt mit kød der enten er råt eller smager af jern… hvor ærgerligt at måtte betale fuld pris(over 300) for noget mad der var uspiseligt!🤮 aldrig mere bøf på bøfhus!..
Eminent service
Eminent service, mad og stemning hver gang! På gensyn meget snart igen <3
Super lækker mad
Super lækker mad, rigtig god betjening og en god stemning - bestemt et sted hvor vi vil komme igen 👍
Mexicanske bøfhus Slagelse super service
Fantastisk god service i Slagelse .vi havde et gavekort de desværre var udløbet med en mdr. til et andet mexicansk bøfhus, pga. corona havde vi ikke kunne bruge det på vores fødselsdag, så vi havde glædet os til at fejre vores bryllupsdag med dette gavekort. Jeg ringede til Slagelse mexicanske bøfhus, og spurgte om der var en procedure omkring gavekort og corona, da han hørte vi havde bryllupsdag tilbød han en gratis middag i Slagelse …helt fantastisk god mad og service …vi har fået et nyt ynglings bøfhus tusind tak ♥️
Ligeglade
De. Så ligeglad med omgivelserne og spiller total højt musik
Elendigt
Elendigt, spiller høj musik langt ud på natten, som i diskotek højt. Ingen ide om hvordan de påvirker lokalbefolkningen.
Pengemaskine...
Min kæreste, vores datter og jeg vælger en aften at besøge Det Mexicanske Bøfhus. En coctail til mig og en hyldeblomst til min kæreste- i hyldeblomsten er der et kirsebær. Min datter hapser kirsebærret, og jeg spørger tjeneren om ikke jeg kan købe en lille skål med kirsebær. Det kunne vi godt, så der kom en lille skål med 8-10 kirsebær.
Spørger tjeneren om vi kan købe en pandekage med sukker til vores datter- ikke noget med frugt, is eller noget andet, bare en pandekage med lidt sukker. Og det kan godt lade sig gøre...
Da regningen kommer lyder den på 30kr for kirsebær, og 69kr for en pandekage med sukker. Spørger tjeneren om det er korrekt- og hun siger at det er lidt dyrt, men det er sådan det er, og hun kan ikke ændre det, da hendes chef siger at det er prisen. På regningen er der faktureret pandekage med is og frugt, og at vi så har valgt is og frugt fra er vores eget problem.Føler mig lidt snydt ved at betale 99kr for en opvarmet pandekage med sukker med 8-10 kirsebær.
Dårlig mad
Det var ikke en god oplevelse, var ude og spise i kalundborg, og betilte wok med oksefillet. Wokken smagte meget dårligt og kødet var stegt så meget at det ikke kunne spises. Da jeg klagede fik jeg min drikkevare gratis, så jeg fik lov til at betale 139 kr for uspiselit mad, og fik hele 35 kr i rabat. Ville ikke besøge den restaurant igen.
Ambitiøs men sjusket og utiltalende…
Ambitiøs men sjusket og utiltalende take-away. Nachos placeret nederst i bakke med salat og kød og sovs læsset ovenpå bliver bløde og ligegyldige. Kødstykker i chimichange så store og chunky, at marinade og krydderier slet ikke trænger igennem. Grøntsager er optøede fra frost fra supermarkedet og slet decideret smagløse. Maden afhentet på slaget for bestilling, stod klar i lokalet og var allerede lunken. En gennemført middelmådig og sløset oplevelse, der ikke modsvarer prisniveauet.