Det Mexicanske Bøfhus Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

2,2

Pas på i Det Mexikanske Bøfhus i Kalundborg. Bestilte to gange plankebøf. Tjeneren spurgte ind til valg af sauce og tilberedning af bøf, men ikke størrelsen på bøffen. Fik serveret xl udgaven, som... Näytä lisää

Maden var fin til prisen, men menukortet var ikke opdateret, så det var ikke muligt, at få drikkevarer eller desserter, som anvist. De 2 søde unge piger , der var personale skulle selv opsøges båd... Näytä lisää

Bestilte 3 x nr 25 2 bøffer på hver tallerken og 3 bøffer der kunne sige muh selvom de blev bestilt til at skulle være medium stegt. Personalet var flinke unge mennesker men man manglede virkelig no... Näytä lisää

(Roskilde) Absolut lækker mad. Vi har været her to gange nu. Første gang fik vi nogle super lækre og møre bøffer og denne gang nogle mexikanske pandekager med rigeligt fyld. Også virkelig velsmagende... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

26 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bedste ribeye og pebersauce

Dejlig oplevelse med smagfuldt mad! Nu har jeg prøvet alle tre restauranter og bøffen sad i skabet hver gang! Er stor fan af deres pebersauce! Har også prøvet brunch i Roskilde, hvor udvalget var stort med diverse drikkelse til næsten ingen pris! Kan klart anbefales!

8. kesäkuuta 2024

5 ud af 5

Besøgte stedet 6/6-24 sammen med min kone.
Super hyggelig stemning, god betjening og fantastisk mad.
Vi tog hver sin 3-retters menu - og det er det bedste vi længe har smagt. Helt klart pengene værd og vi kommer helt sikkert igen.

6. kesäkuuta 2024

Restauranten i Roskilde

Første besøg i restauranten i Roskilde, men helt sikkert ikke sidste.
Vi bliver mødt af en venlig tjener, som hele vejen igennem vores besøg var venlig og smilende - og sikrede sig at alt var som det skulle være.
Maden kom som vi bestilte - og smagte helt fantastisk. Noget af det bedste kød - helt klart en anbefaling værd.

6. kesäkuuta 2024

Roskilde det mexicanske bøfhus.

Vi har 2 gange fået brunch i Roskilde. Den ene gang som selskab på 35 mennesker. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Brunch buffet’en har alt hvad der bør være og lidt til. Begge gange har vi fået super service. Tjeneren var super hjælpsom i forhold til at sætte op til gæster.( jeg kan desværre ikke huske hvad hun hed) Vores gæster var meget tilfredse med maden og flere tilkendegav de kom igen. Det gør vi også. Brunch’en kan varmt anbefales og betjeningen var i top.

18. toukokuuta 2024

Roskilde,

Roskilde,
Vores første... og formentlig eneste besøg på denne restaurant.
Stor restaurant, fint indrettet og fremstår pæn og Ren...
Bliver mødt af en ung fyr som starter med at fortælle at der ikke rigtig er nogen kunder... så vi har faktisk 1:1 tjener... det så vi så ikle ret meget til.
- der var 2 unge mennesker, begge virkede relativt ligeglade, de kom ikke ned t bordet uopfordret, vi måtte hente dem for at bestille.
En gæst fik fejlleveret mad, og fik så først den rigtige servering, da alle andre var færdige.

Maden var udemærket... ikke noget særligt... og dermed er prisen alt for høj.
Den ene tjener sammenlignede selv en ret med kommentaren "det er det samme som på Vivaldi" (hvor samme ret koster væsentligt mindre).

Så allover...
Jævn kvalitet, høj pris og uengageret betjening.

30. huhtikuuta 2024

ROSKILDE.

ROSKILDE.
Under al kritik.
Personalet inkompetent og uerfarne, udtrykte flere gange blandt gæsterne ikke at vide noget når der blev spurgt.
Min kæreste og jeg var på date, min oksesteak var lys som svinekød og rå indeni, klagede og fik en ny som var af samme karakter og kold indeni, der fik jeg nok, og bad om en annullering af vores regning. Min kæreste nåede at spise noget af sin mad imens jeg ventede og ventede.
Endelig fik jeg besked om at chefen havde sagt at de ville annullerer min mad og drikke, det gav jeg udtryk for ikke var rimeligt, da vi var på date og gerne ville spise sammen. De tilbød at lave en tredje bøf, som jeg takkede nej til. Bad så om at tale med chefen. Han kom ind i restauranten iført joggingtøj, lettere sjusket. Efter diskussion fik jeg talt min kærestes mad med til halv pris, og chefen var sur. Det var jeg egentlig også, da jeg ikke syntes vi skulle betale for noget så elendigt.
Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted til nogen, og jeg kommer aldrig til at sætte mine ben i dette firma igen.

30. huhtikuuta 2024

Kalundborg

God modtagelse...det var de 2 stjerner.

Den sidste stjerne er for maden, en halvkedelig lunken mexican burger med tilbehør.
Når jeg har bestilt varmt mad, skal det ikke være lunken
Bevares, det kunne da spises men vil ikke anbefale stedet umiddelbart.

Hvorfor er det så svært at finde et sted der laver god mad.?
Netop derfor er det sjældent jeg spiser ude.

26. huhtikuuta 2024

Roskilde - aftensmad

Vi var 3 der skulle spise søndag aften. Maden kom ikke samlet, den ene ventede min 5 min før vedkommendes mad kom.
Maden var til gengæld utroligt velsmagende.
Personalet kom ikke for at rydde af, eller spørge om vi ville have dessert. Så vi gik selv op og hentede menu kort hos tjeneren.. Det udløste ikke at de kom for at høre om vi skulle have dessert. Så igen op og bestille.
Virkelig flot dessert
Ærgerligt at betjeningen var så ringe, der var 4 borde i den kæmpe restaurant, så ikke fordi de havde alt for meget at se til
Da vi gik sad der 2 , der indbyrdes snakkede om, om der overhovedet var nogen betjening og måtte hente tjener

21. huhtikuuta 2024

Virkelig skuffende oplevelse

Virkelig skuffende oplevelse, har intet med mexicansk mad at gøre, og alt for dyrt i forhold til hvad de smider på tallerkenen.
Kan absolut ikke anbefales.

19. huhtikuuta 2024

Super personer ved modtagelsen

Kalundborg
Super personer ved modtagelsen
To gangen burger med kold boller
Rå bacon samt ekstra bacon var blevet væk
Bacon burger blev sendt retur
Ny bolle sprød bacon. sammen bøf som før
Sammen som jeg havde skåret i, god opvarmet
Ølen var god

20. huhtikuuta 2024

(Roskilde) God mad til fair pris

Jeg fik en rigtig fin plankesteak med en super lækker krydret kartoffelmos til, ok grøntsager og en ok champignon sovs. Jeg har været på mange restauranter i ind- og udland og det her var højt niveau på madsiden. Min kone spiste tournedos men her kneb det med kvaliteten af tilbehøret. Pomfritterne og bearnaise sovsen var middelmådigt. Alt i alt en god oplevelse

6. huhtikuuta 2024

Roskilde

ROSKILDE Kold bøf kold mad, eneste der var varmt var min pomfritter, måtte på Mac d for af få sulten stillede !!

De 2 stjerner er faktisk kun for personalet!!

27. maaliskuuta 2024

ROSKILDE

ROSKILDE
Elendig tex-mex, har intet med tex-mex at gøre. Alt for dyrt i forhold til hvad man får. Komer ikke igen.

17. maaliskuuta 2024

(Roskilde) Fantastisk lækker mad til en…

(Roskilde) Fantastisk lækker mad til en rigtig god pris. Meget veltilberedt og flot anrettet.

Service var helt i top og de var meget smilende og gode til løbende at spørge om vi manglede noget, om maden var god osv. (Særligt en ung kvinde, Yasmin, ydede en helt utrolig flot service!)

De informerede os fra starten af, at der var lidt ventetid på maden (hvilket også står anført på deres hjemmeside), men dette skyldes at maden er tilberedt fra bunden af og er helt bestemt værd at vente på.
Jeg har rollator og de var meget flinke til at hjælpe med en god placering i restaurant og spørge ind til, om jeg havde brug for hjælp osv.
Vi kommer helt sikkert igen:-)

1. maaliskuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili