ELSKER ELSKER ELSKER vores nye Abate sengetøj ♥️ Ganske vidst er prisen høj, men hold nu op, hvor er det lækkert og alle pengene værd! Hurtig levering og et bredt udvalg, samt mulighed for medlemsrab... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Har ikke fået min leverance endnu. Manglende afhentning fra min side skyldtes at jeg ikke genkendte afsender. Derfor blev den videresendt i husholdningen. Nok en god ide hvis Designstore stod som... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Af fremsendte bekræftelse om køb, opfattede jeg det som om, at min vare skulle afhentes hos Silvan. Det skabte lidt forvirring, hvor den faktisk stod et par dage på Drejø før jeg blev opmærksom på, at... Näytä lisää
Sød og hurtig god service. Vi har købt et bålfad og efterfølgende låg til. Blev kontaktet af designstore for at spørge hvordan vi helst ville have leveret. Blev informeret begge gange om hvornår... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Designstore sælger kvalitets tilbehør til hele boligen i flotte design og innovative løsninger.
Yhteystiedot
A.P Møllers Allé 39 A nord, 2791, Dragør, Tanska
- info@designstore.dk
- designstore.dk
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Smukt udvalg,nem og overskuelig side
Smukt udvalg,nem og overskuelig side, og hurtig levering🙏🤩
Lækre produkter og super service
Lækre produkter og super service. Hurtig levering og nemt at komme i kontakt med personale
Super service og hurtig levering
Alt for lang leveringstid/find et andet sted at køb dit produkt
Alt for lang leveringstid, vi måtte vente 20 dage på vores ordre. Hvor vi også i mellemtiden, har skrevet en mail - ingen svar.
Hvor vi så til sidst ender med at ringe, og får en medarbejder i røret. Som ikke en gang undskylder for lang leveringstid.
Jeg handler der aldrig igen.
Hurtig levering og super service 🤩
Sød og hurtig god service
Sød og hurtig god service.
Vi har købt et bålfad og efterfølgende låg til.
Blev kontaktet af designstore for at spørge hvordan vi helst ville have leveret. Blev informeret begge gange om hvornår det blev leveret
Hurtig levering. Den ene vare var defekt, men jeg fik den byttet uden problemer. Firmaet er let at få kontakt til, og de svarede hurtigt på mine mails. God service.
Gode vare og hurtig levering
Lang levering
Bestilte et bålfad d. 20. Juni 2024, idag har vi d. 11. Juli 2024 og jeg har stadig ikke modtaget andet end mails om bedømmelse af Designstore. Den kommer så her 👎🏼
Lækre produkter til fin pris
Lang leveringstid, skade på produktet
Der gik 10 dage fra at de tog pengene til at jeg fik min pakke leveret. Fik ikke besked om at min pakke var på vej så måtte kontakte kundeservice flere gange for at kunne følge pakken.
Da jeg modtog pakken var der en fejl/skade på produktet.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.