ELSKER ELSKER ELSKER vores nye Abate sengetøj ♥️ Ganske vidst er prisen høj, men hold nu op, hvor er det lækkert og alle pengene værd! Hurtig levering og et bredt udvalg, samt mulighed for medlemsrab... Näytä lisää

Har ikke fået min leverance endnu. Manglende afhentning fra min side skyldtes at jeg ikke genkendte afsender. Derfor blev den videresendt i husholdningen. Nok en god ide hvis Designstore stod som... Näytä lisää

Af fremsendte bekræftelse om køb, opfattede jeg det som om, at min vare skulle afhentes hos Silvan. Det skabte lidt forvirring, hvor den faktisk stod et par dage på Drejø før jeg blev opmærksom på, at... Näytä lisää

Sød og hurtig god service. Vi har købt et bålfad og efterfølgende låg til. Blev kontaktet af designstore for at spørge hvordan vi helst ville have leveret. Blev informeret begge gange om hvornår... Näytä lisää

1. Rautakauppa

Designstore sælger kvalitets tilbehør til hele boligen i flotte design og innovative løsninger.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Høj kvalitet og hurtig levering

Hurtig levering og et bredt udvalg, samt mulighed for medlemsrabat betyder at jeg meget gerne handler hos jer igen.

26. tammikuuta 2026

Ingen kontakt og manglende levering

Har bestilt en vare med 1-2 dages leveringstid. I dag, efter 8 dage, har jeg fortsat ikke hørt noget fra designstore og min bestilling er fortsat ikke behandlet. Jeg skrev til dem forleden og rykkede for leveringen, men har heller ikke hørt noget her. Meget dårlig service.

16. tammikuuta 2026

Misvisende leveringstid

I skrivende stund er der gået over tre uger siden mit køb hos Designstore, på trods af en oplyst leveringstid på 5 dage. Jeg har selv måtte kontakte dem flere gange for at få opdateringer på min ordre, og alligevel står den forventede leveringstid stadig som 5 dage på hjemmesiden. Det er mildest talt misvisende og udviser manglende rettidig omhu over for kunderne.

21. joulukuuta 2025
Designstore-logo

Vastaus yritykseltä Designstore

Hej Troels

Tusind tak for din anmeldelse – og undskyld, at du har haft denne oplevelse.
Du har helt ret i, at leveringstiden i dit tilfælde har været misvisende, og det lever på ingen måde op til den service, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vores ansvar at kommunikere korrekt og rettidigt, og her er vi desværre ikke lykkedes. At du selv har skullet kontakte os for at få opdateringer, beklager jeg oprigtigt.

Vi tager din feedback meget alvorligt og arbejder på at sikre, at vores leveringstider fremover afspejler den reelle situation, så andre kunder ikke oplever det samme.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – og endnu en gang undskyld for den frustration, det har medført.

Venlig hilsen
Designstore

Useriøs prispolitik

Useriøs prispolitik.

Kører med 20% rabat. Og efter man har købt, så øger de Black week rabat til 25%.

Dårlig forbrugeroplevelde

12. marraskuuta 2025
Designstore-logo

Vastaus yritykseltä Designstore

Hej René,

Vi er rigtig kede af din anmeldelse. Dog vil jeg informere dig om at din ordre er placeret d.18 november og Black Week starter først d.24 november. Alt tilbud og rabat har været et presale og det er helt normalt at prisen stiger når man går ind i black week. Fordelen ved at bestille varer til presale er at du er sikker på at de er på lager og ikke vil være udsolgt til Black Week / Black friday.