Ik heb onlangs een aantal samples besteld bij De Parfum Sampler. Eén van de geuren klopte niet helemaal met hoe ik hem kende van eerder gebruik. Al heel snel nadat ik contact opnam, werd ik al snel b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dit is de enige sample handelaar op marktplaats die de brievenbuspost altijd op tijd geleverd krijgt. Zelfs laat in de middag besteld, ontving ik het nog de volgende werkdag. De verkoper had een... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Voor mij een ideale oplossing. Ik koop geregeld geurtjes. Helaas erg duur. Deze oplossing is erg goed om miskopen te voorkomen. Je kunt even proberen of de geur bevalt.
Yritys on vastannut
De Parfum Sampler biedt populaire en luxe parfum samples, voordelig geprijsd. Gratis verzending in NL, verzending naar BE ook mogelijk - en zoals gebruikelijk een vlotte, veilige levering. Bij De Parfum Sampler staat simpel en toegankelijkheid van parfum proberen voorop. Om zo ook jou de kans te geven om vanuit thuis parfum te testen en te ontdekken. Voel je altijd vrij om contact te zoeken via Marktplaats - De Parfum Sampler - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Of te mailen via info@deparfumsampler.nl Voor algemene vragen kun je ook terecht op de FAQ-pagina van deparfumsampler.nl.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
een van de flesjes was niet op voorraad meer. maar ik kreeg het restant opgestuurd. dat was wel tof van de shop. Geen knieperts dus :P

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Eerlijk een top parfum sampler ik raad iedereen het aan *****

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Goede parfumselectie, snelle verzending en een fantastische manier om nieuwe geuren te ontdekken zonder meteen hele flessen te hoeven kopen. Alles was goed verpakt en de samples waren authentiek en precies zoals beschreven. Een echte aanrader voor elke parfumliefhebber!

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Wat een top bedrijf! Snelle levering en geen minimale besteding om gratis verzendkosten te krijgen. Perfect!

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Correcte en verzorgde levering met oog voor detail!

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Zeer snel bezorgd,alles netjes verpakt.Zeer zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Snel. Duidelijke website, makkelijke betaling, goed verpakt. En heel snel in huis.

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Snel geleverd en goede communicatie. Veel keuze en handig om te testen of luchtjes bij je passen of gewoon om eens wat anders te dragen voor een gelegenheid enz.

Snelle verzending.
Fijn dat het mogelijk is om kleinere hoeveelheden af te nemen van populaire geuren.

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Zeer snelle bezorging en fijne producten. Ik heb alleen het idee dat de travel spray niet al te best sprayt. Verder uitstekend.

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Originele parfums tegen prima prijzen. De verzending duurde wat lang en toen ik de parfums binnen kreeg zag ik dat er een te kleine hoeveelheid was geleverd. Na een mailtje werd dit gelijk opgelost en kreeg ik alsnog de parfum toegestuurd.
Goede parfum, goede service, en geen verzendkosten, zeker aan te raden!

Vastaus yritykseltä De Parfum Sampler
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.