Absolut en god behandling. Rart når der ikke er en større regning, nogle tandlæger finder flere unødvendige ting at lave, men ikke her, her får man god og fornuftig behandling.
At uddele 5 stjerner til en tandlæge. Har man hørt mage?? Professionelt til fingerspidserne. God til at kommunikere og forklare hvordan hun, bistået af en kyndig assistent, griber opgaven an. Bevare... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Knækket en tand midt i en sommerferie ringede til over 10 tandlæger der afviste mig, men dentalklinikken forstod at jeg havde smerter og at det var akut fik tid samme dag, jeg har aldrig haft en bedre... Näytä lisää
Yritys on vastannut
⭐⭐⭐⭐⭐ Wow – en virkelig fantastisk oplevelse! Jeg var til besøg hos Dentalklinik, og jeg kan varmt anbefale klinikken. Personalet er utroligt søde, imødekommende og professionelle, og de får én t... Näytä lisää
- Hammaslääkäri
- Esteettinen hammashoito
- Hammaslääkäriklinikka
- Hammaslääkäri, hammasimplantit
- Hammaslääkäripäivystys
- Hampaidenvalkaisupalvelu
Yrityksen kirjoittama
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700, København, Brønshøj-Husum, Tanska
- 38280910
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
ak og ve så blev der farvel til Husum…
ak og ve så blev der farvel til Husum tandlæger efter 25 år DET SUPER GODE STED FORSVANDT EFTER DET BLEV SOLGT TIL DENTAN alt hygge er væk tak til Dorte for mange år og frank er blevet alt for stort er blevet en ren penge maskine
mvh svend

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Meget venlig personale og rigtig godt…
Meget venlig personale og rigtig godt behandling. Kan varmt anbefales

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Jeg er meget glad og tryg ved Dentalklinikken
Jeg er meget glad for Dentalklinikken. De er alle meget hjælpsomme og imødekommende overfor vores behov. Jeg er meget tryg ved min tandlæge. Det er meget vigtigt for mig at have en god tandlæge. Han er super dygtig og hensynsfuld og svarer på alle mine mange spørgsmål. Min mand og jeg har haft den samme tandlæge i mange år, og vi har anbefalet Dentalklikken til familie og venner.

Heidi Helsø
Heidi Helsø er så sød og dygtig og tager så meget hensyn mht mit handicap
Tusind tak for god behandling
Vh
Claus

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Tandrensning var ikke super gode
Tandrensning kan gøres bedre. De bruger ikke ultralyd og ikke effektiv rensning

Meget behagelig og grundig behandling
Meget behagelig og grundig behandling

Behagelig og kompetent behandling
Behagelig og kompetent behandling. Her er altid en god stemning.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
De får 5 stjerner 🌟 rigtig søde og god…
De får 5 stjerner 🌟 rigtig søde og god behandling

Fantastisk oplevelse hos Dentalklinikken
Fantastisk oplevelse hos Dentalklinikken.
Jeg fik en supergod og professionel modtagelse fra start, og hele forløbet var trygt og behageligt. Tandlæge Frank leverede en fantastisk behandling – grundig, kompetent og med stor omsorg. Kan varmt anbefales!

Heidi i Husum
Jeg kan varmt anbefale Heidi hos Dentalklinikken i Husum
Hun er omsorgsfuld og dygtig til sit arbejde
Jeg lider af tandlægeskræk og der er hun virkelig god, jeg føler altid jeg er i trygge hænder

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Jeg blev modtaget med smil og en…
Jeg blev modtaget med smil og en hyggelig atmosfære. Har tandlægeskræk så det betyder alt . Fik en ærlig og omsorgsfuld behandlings plan af Cansu. Husum klinikken er nu min nye tandklinik.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Udført tand tjek som forventet
Min tandplejer tjekkede og rensede som forventet og med en smil.

Heidi Helsø er super god
Heidi Helsø er super god. Hun tager sig tid og er ordentlig i sit arbejde. Man føler sig altid velkommen hos hende.