Yritys on vastannut
Det gik tjept! Jeg fik vrøvl med en kindtand i fredags. Og kontaktede min tandlæge i mandags. Kunne komme forbi til undersøgelse samme eftermiddag. Der blev konstateret en betændelse, som skul... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har tandlæge skræk, men føler mig altid i trygge hænder hos min tandlæge. Han er super god til at forklare, hvad han skal gøre, før jeg f.eks. skal have lavet en krone, så jeg kan slappe af. Jeg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Husum. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Herlev, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Frederikssundsvej 282, 1. th, 2700, København, Brønshøj-Husum, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Mine tre seneste besøg - reparation af flig af tand, rodbehandling og fyldning.af rodbehandlet tand - har alle været “gode oplevelser” med kompetent og professionel behandling. Alle i klinikken har været venlige og imødekommende. Stor ros herfra.

Det gik tjept!
Jeg fik vrøvl med en kindtand i fredags. Og kontaktede min tandlæge i mandags. Kunne komme forbi til undersøgelse samme eftermiddag. Der blev konstateret en betændelse, som skulle behandles hurtigt. På trods af god pasning af mine tænder og 4 x kontrol og rensning om året kan der i tidernes løb alligevel ske noget, som kræver behandling. Tit aldersbetonet. Så en gedigen behandling i onsdags. Afsluttet i dag. Problemet løst!!
Igen: det hele bunder i tillid. I 37 år har jeg besøgt min tandlægeklinik 4 gange om året. Og stort set aldrig kunne sætte fingeren på noget. Det skaber tillid.
tillad en lille sammenligning med et autoværksted. Hvor bilen skal gennemgå vedligeholdelse og reparation i ny og næ, ligesom ens tænder. Måske en dårlig sammenligning, men min pointe: Tillid til de værksteder hvor jeg har afleveret min bil, når ikke tilliden til min tandlægeklinik til sokkeholderne!!.
Især når man oplever problemer efter at have fået bilen tilbage eller der bliver foreslået dyre løsninger.
En sammenligning er måske på sin plads: Også et tandlægebesøg kan være en bekostelig affære.
Så det bliver en forlænget weekend i Silkeborg i efterårsferien i stedet for en uge på solskinsøen.
Men 5 stjerner, det skal Frank, Heidi og klinikassistentelev Elma have. Tak for endnu en god behandling. Mvh. Hubertus.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Hurtig tid, MEGET venlig og kompetent behandling

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Super kompetent og venlig behandling,rimelige priser - kan varmt anbefales 👍

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Min fantastiske tandlæge er trods hendes mange år i gamet SÅ nærværende og omsorgsfuld. Jeg er 56 år og tændernes alder kan ses men i stedet for at køre hele salgsafdelingen på plads, får jeg en status med råd til daglig pleje.
Den fineste søde tand assistent er så høflig, at man næsten tror, hun er en engel!
Heidi og hendes assistent hos Dental klinikken i Husum er besøget værd - der faktisk allerede ved desken møder dig med varme, smil og god stemning.
Kan klart anbefales 👍🥳❤️

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Sød og venlig betjening, personale der ved hvad de laver samt informerer under hele behandlingen. 👍10 ud af 10 mulige.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
God tilgang til patienten, og en ordentlig forklaring på hvad der skal ordnes med tænderne. 😊

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Det er et rart sted at komme og jeg har følelsen af at altid er tid til spørgsmål og vejledning. Jeg er kommet hos dentalklinikken igennem 10år og ingen planer om at ændre på det.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Jeg har tandlæge skræk, men føler mig altid i trygge hænder hos min tandlæge.
Jeg giver desuden mine bedste anbefalinger til både klinik assistenter og den service er på tandlægeklinikken.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Det var en fornøjelse at komme hos tandplejeren det kører bare på skinner

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Verdens bedste tandlæge - super professionelle, dygtige og meget venlige!

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Super venligt personale, fantastisk service og helt smertefri behandling. Man føler sig altid velkommen og godt behandlet

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Smilende og opmærksomt personale.
Meget kompetent tandlæge.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
God oplevelse hos Dentalklinikken imødekommende og professionel behandling.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Efter min mening er det bare den bedste tandlæge, jeg har tandlægeskræk men det hjælper de en igennem med så man bliver helt rolig og føler sig tryg i gode hænder 👍
Jeg bruger Husum afdelingen og personalet er bare så sød og venlig 👌👍
Så jeg kan kun anbefale dem.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Frank er meget flink og utrolig grundig. Personalet er venlige. Kan klart anbefale klinikken.

Vastaus yritykseltä Dentalklinikken - Husum
Virkelig en fantastisk dejlig oplevelse.
Jeg. føler mig så tryg når jeg er hos tandlægen.
Virkelig skønt personale.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.