Density Fiber Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Yrityksen kirjoittama

Onze missie is om mensen meer zelfvertrouwen te geven met producten die haaruitval op een natuurlijke en eenvoudige manier verbergen.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Werkt echt fijn

Werkt echt fijn. Het is niet te zien, niemand is het opgevallen bij mij terwijl ik echt open plekken had. De poeder houdt het haar goed vast en blijft goed zitten. Ik had kale plekken vanwege chemo, maar dat is nu onzichtbaar.
Super blij mee

Groetjes Anja

1. heinäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super makkelijk weer voller haar.

Ik gebruik de “heren” versie van de density fiber. Met kort golvend haar kun je de vibers (poeder) perfect zo voorzichtig op je dunner wordende plekken strooien. Zoek wel de juiste kleur. Dan is het wachten op complimentjes 👍

6. elokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zo wat is dit fijn spul.

Zo wat is dit fijn spul.. ik begon me al zo aan mijn grijze haren uitgroei te ergeren.. nu smeer ik density fiber erop nadat ik mijn haren heb gewassen.. het helpt ook goed tegen wat dunnere plekken haar op me hoofd. Het blijft gewoon zitten elke dag.. tot dat ik mijn haren weer was.. Je brengt het heel gemakkelijk aan.. veel sneller dan keer of keer je haar uitgroei verven.. En tijd is tegenwoordig toch kostbaar.. daarom raad ik iedereen dit product aan!

1. elokuuta 2026

Wat een uitvinding

Wat een uitvinding, mijn pet kan weer de kast in. Wel even spannend tijdens het sporten in de regen, maar niks om zorgen te maken. Bleef goed zitten, snelle service ook! Thanks Density Fiber

9. maaliskuuta 2026

Goed product!

Super goed product, dekt heel goed. Ik ben er heel erg tevreden mee!
Ik zal zeker meer bestellen.

9. maaliskuuta 2026

Super product

Super product. Ik had meteen de juiste kleur gekocht. Ik liep laatst buiten, het begon te regenen en het bleef gewoon zitten. Echt geweldig!

2. helmikuuta 2026

Echt super product

Echt super product. Heeft me enorm geholpen met het voller maken van mn haarlijn. Nu kon ik mn haar weer in verschillende styles dragen zonder me onzeker te voelen. Heeft het ook in verschillende weersomstandigheden goed volgehouden!

23. helmikuuta 2026

Truly an amazing product

Truly an amazing product. I got really slim hair to put in model and this product does the job perfectly!

I had a problem with my delivery company but Density Fiber was really helpfull with offloading that proces for me and just sent me a new batch!

Would definitely order here again

19. helmikuuta 2026

Top bedrijf!

Density Fiber levert goede kwaliteit producten voor een prima prijs. Het bedrijf doet er ook alles aan om bestellingen op tijd geleverd te krijgen en handelt àlles professioneel af.

6. elokuuta 2025

Super product

Super product! Ik gebruik de Density Fiber nu een kleine 2 maanden. Ik ben onder de indruk van het resultaat. Echte aanrader!!

2. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb Density Fiber gekocht voor…

Ik heb Density Fiber gekocht voor iemand in mijn omgeving die erg onzeker was over zijn inhammen en kale plekken. In het begin was hij wat sceptisch, maar na het eerste gebruik was hij compleet om. Density Fiber heeft echt zijn leven veranderd. Toen ik hem weer zag na het aanbrengen, herkende ik hem bijna niet meer — zijn haar zag er zó vol en natuurlijk uit. Het verschil was echt verbluffend. Ook de holdspray is een aanrader, daarmee blijft alles nog beter zitten, zelfs op een drukke of warme dag. Kortom: dit is de perfecte oplossing voor iedereen die last heeft van kale plekken of inhammen. Echt een aanrader!

26. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Voor mij een goede oplossing voor mijn…

Voor mij een goede oplossing voor mijn dunnere haar

Ik gebruik nu een tijdje de haarvezels van Density Fiber voor het dunnere gedeelte op mijn achterhoofd. Ik was in het begin wat sceptisch, maar het werkt eigenlijk verrassend goed. Het dekt de kalere plek netjes af en het ziet er natuurlijk uit, vooral als je het niet te dik aanbrengt.

Het aanbrengen kost even wat oefening, maar als je het doorhebt, is het snel gedaan. Blijft prima zitten gedurende de dag, zolang je niet echt in een hoosbui terechtkomt of iets dergelijks.

Geen wondermiddel natuurlijk, want het brengt niet m'n haar terug of maakt het voller van nature, maar het helpt zeker om je net wat zekerder te voelen.

5. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Density Fiber helpt tegen onzekerheid…

Sinds kort is mijn haar echt flink dunner aan het worden, daar waar ik altijd een dikke haarbos had. Dit heeft behoorlijk wat gevolgen gehad voor mijn zelfvertrouwen en is iets waar ik mij echt een beetje voor ben gaan schamen.

Dankzij de Density Fibers kan ik deze onzekerheid volledig wegnemen en mijn natuurlijke look behouden in een handomdraai, simpel aangebracht en makkelijk weg te wassen. Ideaal voor mensen met hetzelfde probleem. De kleur komt ook exact overeen met mijn eigen haarkleur!

Ik ben fan!

5. elokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin