Densidsteflaske Arvostelua 188

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr. Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ut... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Enkelt att lägga beställningen, snabb leverans. Tyvärr levererar ni via Airmee som alltid kommer sent på kvällen, ofta även senare än utlovat och då man måste signera leveransen är det troligen först... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Vinet var helt okej, en helt vanlig riesling som hade kostat ungefär detsamma på Systembolaget. I reklamen stod det att man fick fri frakt, men ändå behövde jag betala. Det är enklare att åka till Sys... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt vitt vin Det röda inte lika toppen Leveranser kom väldigt snabbt och fint Behöver få bättre rött vin framöver och kanske rosé om ni har samma nivå som det vita jag köpt en riesling 🫶

4,1

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Leveransen var strulig -vinet gott

Leveransen var strulig. Hör av sig väldigt sent innan. Gammalmodigt att kräva att man ska svara i telefon, vilket jag och säkert fler med mig inte gör när man inte känner igen numret .

30. huhtikuuta 2026

Hej Cecilia

Stort tack för din feedback. Jag beklagar att du upplevde leveransen som krånglig.

Jag har full förståelse för din poäng gällande telefonsamtal. I en tid med många oönskade samtal är det helt naturligt att vara skeptisk mot okända nummer.
Anledningen till att chauffören försöker ringa är enbart för att säkerställa att paketet levereras säkert och rätt till dig, men jag förstår att det kan kännas gammalmodigt och opraktiskt.

Jag har försökt nå dig per telefon för att höra mer om din upplevelse, men då jag inte fick tag på dig har jag istället skickat ett mejl till dig. Jag vill gärna komma i kontakt med dig så att vi kan hitta en bra lösning och lära oss av din feedback för att göra det bättre framöver.

Rasmus, DSF Kundservice 🍷

Saanut 2/5 tähteä

Försändelsen kom sent

Försändelsen kom sent. Vinet hade kolsyra. Visste jag inte

5. toukokuuta 2026

Hej

Tack för din recension.

Jag är verkligen ledsen att höra att du har haft en dålig upplevelse med leveranstiden.

Jag har försökt ringa dig idag, men fick tyvärr inte tag på dig, så jag har skickat ett mejl istället. Det är självklart viktigt för oss att du får en bra upplevelse hos oss.

Jag hoppas att du blir nöjd med lösningen jag har skickat till dig, och annars är du varmt välkommen att höra av dig till mig igen 🧡

Ha en riktigt fin dag!

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷

Saanut 5/5 tähteä

Jag kan i lugn o ro beställa mina…

Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ute i trädgården o njut av ett glas vitt vin

28. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Var väl inte uppmärksam när jag…

Var väl inte uppmärksam när jag beställde trodde det var vitt vin eller rosé vin Får skylla på mig själv.

4. toukokuuta 2026

Hej Mayvi

Tack för din recension.

Jag har försökt ringa dig, men utan framgång, så jag har istället skickat ett mejl till dig 📧

Det är självklart tråkigt med missförståndet kring beställningen, men även om det är ett fel som kan uppstå, är det viktigt för oss att du får en bra upplevelse hos oss.

Därför har jag skickat dig lite mer information via mejl om dina möjligheter, så att vi förhoppningsvis kan hitta en bra lösning för dig.

Jag hoppas att höra från dig 😊

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷

Saanut 4/5 tähteä

Tog alldeles för lång tid enl vad ni…

Tog alldeles för lång tid enl vad ni hade för info på hemsidan men mtp agerande från företaget så ändrar jag min uppfattning

20. huhtikuuta 2026

Hej Stefan

Stort tack för det trevliga samtalet vi hade tidigare angående din leverans.

Jag vill än en gång beklaga att du fick vänta så länge på ditt vin. Det är absolut inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, då vi vet hur mycket leveransen betyder för helhetsupplevelsen. Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att prata igenom det med mig och är glad att vi hittade en gemensam lösning.

Jag hoppas verkligen att vinet smakade bra! 🍇

Om det skulle uppstå minsta lilla, eller om du har fler frågor, tveka inte att höra av dig till mig igen eller ringa in till oss.

Önskar dig en riktigt fin dag! ☀️

De bästa hälsningarna,
Victoria, DSF Kundservice 🍷

Hej bra service

Hej bra service

26. huhtikuuta 2026

Hej Karin

Tusen tack för din fina recension 🌟

Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du har haft en bra upplevelse med vår service.

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss igen om vi kan hjälpa dig med något.

Diana, DSF Kundeservice 🍷

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin