Densidsteflaske Arvostelua 188

TrustScore 4/5 tähteä

4,1

Saanut 5/5 tähteä

Jag kan i lugn o ro beställa mina varor, och som liten guldkant få mina varor fraktfritt hem till min dörr. Men skulle vilja få lite mer tipps på bra vita viner tex torra lite fruktiga att sitta ut... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Enkelt att lägga beställningen, snabb leverans. Tyvärr levererar ni via Airmee som alltid kommer sent på kvällen, ofta även senare än utlovat och då man måste signera leveransen är det troligen först... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Vinet var helt okej, en helt vanlig riesling som hade kostat ungefär detsamma på Systembolaget. I reklamen stod det att man fick fri frakt, men ändå behövde jag betala. Det är enklare att åka till Sys... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt vitt vin Det röda inte lika toppen Leveranser kom väldigt snabbt och fint Behöver få bättre rött vin framöver och kanske rosé om ni har samma nivå som det vita jag köpt en riesling 🫶

4,1

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Den här gången är sista gången

Jag har beställt fyra gånger och alla leveranser har blivit försenade.
Den här gången är sista gången. Efter att ha väntat i 14 dagar på leverans har jag nu fått veta att det har tagit 9 dagar för beställningen att skickas från Danmark.
Här i Sverige sker leveranserna med Airmee, vilket är ett oseriöst företag. En gång meddelade chauffören att det inte var någon hemma, trots att de aldrig syntes på video vid entrén. En annan gång avbröts den annonserade leveransen två gånger innan den tredje gången kom.
I skriver i jeres svar at I gerne hjälper med at kontakte Airmee. Jeg har allerede inden denne anmeldelse sendt utallige mails direkte til jer uden det har påvirket leverancen, hvor af jeg stadig afventer en bestilling fra 19/5. Jeg må dog rose jer for at fakturering lang tid för levering, går uden problem.

2. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej

Tack för din recension 😊

Jag beklagar verkligen den långa leveranstid du har upplevt samt alla problem du har haft med Airmee.

Under en längre period har vi tyvärr haft väldigt hög belastning på grund av det stora antal härliga beställningar som kommit in, vilket dessvärre har påverkat leveranstiderna.

Det är självklart inte okej att Airmee både har ställt in din leverans och samtidigt meddelat att du inte var hemma, trots att du faktiskt var det.

Vi hjälper dig gärna genom att kontakta transportföretaget för din räkning om du hör av dig till oss direkt, så att vi tillsammans kan hitta en lösning!

Jag hoppas att få höra från dig 🙏

Diana, DSF Kundservice 🍷

Saanut 1/5 tähteä

Leveranse tiden endas 2 timmar, utan att kunna ändra det.

Jag fick meddelande om leverans bara 2 timmar innan, alldeles för kort tid, kanske var jag inte hemma den dag, man kunde inte heller ändra på tiden, iomed varorna ska levereras inom 2 timmar från meddelandet. och killen som levererade sa att han fick beställning inom samma tiden.

19. toukokuuta 2026

Hej Sawsan

Tack för din feedback och det trevliga samtalet vi hade tillsammans på telefon 😊

Jag är ledsen att höra att leveransen aviserades med så kort varsel, och jag förstår verkligen din frustration över att det inte gick att ändra tiden.

Jag är glad att vi tillsammans hittade en bra lösning, och vi hoppas självklart att leveransen kan gå smidigare nästa gång.

Önskar dig en riktigt fin torsdag.

Med vänlig hälsning
Rasmus, DSF kundservice 🍷

Saanut 1/5 tähteä

har inte fått mina flaskor trots att…

har inte fått mina flaskor trots att jag betalat.

19. toukokuuta 2026

Hej Nicklas

Tack för din recension.

Jag är verkligen ledsen över att höra att du inte har fått dina flaskor! 🙁

Jag vill väldigt gärna hjälpa dig att ta reda på vad som har hänt med försändelsen. Tyvärr kan jag inte hitta din beställning utifrån namnet här på Trustpilot, och den e-postadress som är angiven stämmer tyvärr inte överens med namnet – jag kan heller inte hitta någon ej levererad order på mejladressen.

Du får därför gärna kontakta mig direkt med ditt ordernummer eller den e-postadress som användes vid köpet, så att jag kan undersöka det närmare och hjälpa dig vidare. Du kan kontakta oss på support@densidsteflaske.se 🗨️

Önskar dig en fin dag!

Saanut 4/5 tähteä

Vinet smakade inte gott

Vinet var inte bra. Smakar syltigt. Leverantörens reaktion på mitt omdöme är dock mycket bra och de förtjänar väl 4 stjärnor i och med det.

2. toukokuuta 2026

Hej Anders

Tack för samtalet 😊

Jag beklagar verkligen att du har fått ett vin som inte föll dig i smaken.

Smak är lyckligtvis olika från person till person, och om man har köpt över 6 identiska flaskor erbjuder vi 30 dagars smakgaranti som man kan använda om man önskar.

Jag är dock glad att du ville prata med mig och att vi hittade en bra lösning tillsammans.

Önskar dig en härlig dag.

Diana, DSF Kundeservice 🍷

Tre flsskor uselt vin

Tre flsskor uselt vin
Kastat bort

12. toukokuuta 2026

Hej Jan

Tack för din recension 😊

Jag är ledsen att höra att tre av dina flaskor var dåliga och att du var tvungen att kasta dem. Det är verkligen inte meningen!

Om man upplever att några flaskor smakar dåligt är man mer än välkommen att kontakta oss, så att vi kan titta närmare på det tillsammans och hitta en lösning.

Jag har skickat ett mejl till dig som jag hoppas att du vill läsa och återkomma på.

Diana, DSF kundservice 🍷

Hej Alf

Tack för din recension.

Jag försökte faktiskt ringa dig för att höra lite närmare om saken, men samtalet blev tyvärr avbrutet. Därför har jag skickat ett mejl till dig istället. Jag vill väldigt gärna hitta en bra lösning tillsammans med dig, eftersom det självklart är viktigt för oss att du inte sitter kvar med en dålig upplevelse!

Jag hoppas att du vill återkomma på mejlet, så att vi tillsammans kan lösa detta 😊

Önskar dig en riktigt fin dag.

Saanut 2/5 tähteä

Det tog väldigt lång tid för min…

Det tog väldigt lång tid för min beställning, annars bra.

2. toukokuuta 2026

Hej

Jag beklagar verkligen den långa leveranstiden – det är definitivt inte den upplevelse vi vill ge våra kunder.

Jag har försökt kontakta dig per telefon och har även skickat ett mejl med en lösning som jag hoppas att du blir nöjd med 😊

Tack för ditt tålamod och för att du fortfarande tycker om vinet trots väntetiden. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss om det är något vi kan hjälpa dig med!

Önskar dig en riktigt fin dag.

Ann-Sofie, DSF Kundservice 🍷

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin