Den Engelske Gartner ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Super flotte varer, service er helt i top og varerne afsendt hurtigt. Kan kun give 5 store stjerner.

Fantastisk service ! Havde købt en plæne aerator, som desværre gav efter i skæftet efter meget kort tids brug. Blev mødt af en meget venlig medarbejder, som uden tøven sendte en ny, og uden yderliger... Näytä lisää

Dejligt, man kan købe gode og smukke engelske haveredskaber i DK! Engelske haveredskaber holder bare. Købte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikøbet billigere, end man kan få dem i Englan... Näytä lisää

Min hustru fik nogle haveredskaber i fødselsdagsgave, bestilt hos den engelske gartner. Desværre var det de forkerte. Jeg kontakter den engelske gartner og uden at have faktura op det købte men k... Näytä lisää

1. Puutarha

Stort udvalg af håndplukkede engelske kvalitets haveprodukter og haveredskaber. Bestiller du online for over 700 kroner, får du fri fragt & hurtig levering.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Alt i orden🌸

7. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Rimelig pris

Rimelig pris, svarer til beskrivelsen, hurtig levering.

29. syyskuuta 2025

God kvalitet

Hurtig ekspedition og produkter i god kvalitet. Kan varmt anbefales.

20. syyskuuta 2025

Fin grabber

Hurtigt og nem betjening
Forstår ikke helt ideen med gratis forsendelse
Når man ikke for det

22. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Kære Carsten, Tak for den fine kommentar. Som det fremgår af vores salgs og handelsbetingelser, så får alle, der har valgt fri fragt i checkout og som har handlet over 700 kr. fri fragt. Du har valgt at få din varer sendt til privat adresse, hvilket ikke er en del af dette. Nedenstående taget fra vores salgs og handelsbetingelser: ” Forsendelsen er fra 50 kr.” eller ”Samlet køb over 700 kr. leveres fragtfrit til nærmeste pakkeshop”. Der leveres dog IKKE fragt frit til andre lande end Danmark. DU ønskes en rigtig god dag / Den Engelske Gartner Shop

Super produkter og hurtig levering.

Super produkter og hurtig levering.

12. syyskuuta 2025

Nem bestilling

Nem bestilling, hurtig levering

16. syyskuuta 2025

Levering på 2 dage

Levering på 2 dage. Det var helt perfekt. Dog havde jeg lidt problemer med jeres reCaptcha, men fandt ud af det.

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) ReCaptcha er sat op på denne måde, at når den klikkes af, så er holder den fluebenet i et stykke tid. Men af sikkerhedsmæssige hensyn, så skal den aktiveres igen, hvis der går for lang tid inden ordren aktiveres. Der er desværre mange bots, der laver "falske" ordre hos os, så det er en måde, at beskytte vores shop på. Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Godt udvalg

Godt udvalg, fin pris, ingen problemer

8. syyskuuta 2025

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Glimrende produkt

13. elokuuta 2025

Stort udbytte af grøntssagsfrøene

Nem og overskuelig hjemmeside. Det er anden gang jeg køber grøntsagsfrø ved Den engelske gartner. Varerne bliver super hurtig pakket og sendt afsted.
Jeg har haft stort udbytte af de frø jeg har dyrker fra dem og der er mange frø i poserne.

20. elokuuta 2025

Hurtig levering

18. elokuuta 2025

Smukke og funktionelle redskaber

Smukke og funktionelle redskaber, så havearbejde bliver lækkert! Meget hurtig levering!..og så en lille ekstra gave!! Tak for en skøøøøn hjemmeside!

17. elokuuta 2025

Alt var hel i orden

Alt var hel i orden, tak for vi kunde hente den hjemme hos jer. Frantz

6. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Når det er muligt strækker vi os gerne langt for vores loyale og trofaste kunder. Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Jeg fik saglig vejledning

Jeg fik saglig vejledning , følte mig godt modtaget ,

9. heinäkuuta 2025

Hurtig levering

Hurtigt levere

2. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Varen helt som beskrevet og hurtig…

Varen helt som beskrevet og hurtig levering

31. heinäkuuta 2025

Super

Super. Og leveret allerede dagen efter. Perfekt.

6. elokuuta 2025

stop nu med alle de…

stop nu med alle de tilfredshedsundersøgelser - send en bekræftelse og hurtigst muligt et leveringstidspunkt og besked/sms når pakken er landet - alt andet er bare fyld

19. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Kære Jimmi, Tak for at du har taget dig tiden til at give en besked / karakter. Vi vil dog gerne angive, at vi faktisk gør som du angiver ovenstående? Vi bruger vores Trustpilot til at skabe loyalitet ved at sende en mail. Må jeg gerne skrive til dig på din mail, da jeg ikke helt forstår, at denne skal være en del af vores service karakter? vh Den Engelske Gartner Shop /Lasse

Alt gik som ønsket

Alt gik som ønsket. En god handelsoplevelse

12. heinäkuuta 2025