Den Engelske Gartner ApS Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Dejligt, man kan købe gode og smukke engelske haveredskaber i DK! Engelske haveredskaber holder bare. Købte et par fine Vegtrug plantekasser, ovenikøbet billigere, end man kan få dem i Englan... Näytä lisää

Fantastisk service ! Havde købt en plæne aerator, som desværre gav efter i skæftet efter meget kort tids brug. Blev mødt af en meget venlig medarbejder, som uden tøven sendte en ny, og uden yderliger... Näytä lisää

Min hustru fik nogle haveredskaber i fødselsdagsgave, bestilt hos den engelske gartner. Desværre var det de forkerte. Jeg kontakter den engelske gartner og uden at have faktura op det købte men k... Näytä lisää

Fantastiske produkter. Jeg er vild med kvaliteten af frø og havehandskerne. Udvalget er dejligt anderledes og super smukt. Det er ikke første gange jeg køber her, ej heller sidste. Venlig og kompetent... Näytä lisää

1. Puutarha

Stort udvalg af håndplukkede engelske kvalitets haveprodukter og haveredskaber. Bestiller du online for over 700 kroner, får du fri fragt & hurtig levering.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super

Hurtig levering og lækker produkter 👌

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Tusind Tak for den fine anmeldelse - det er vi rigtig glade for :-) Fortsat god dag Den Engelske Gartner Shop

Super service

Unik service og en meget flot produktprogram

9. maaliskuuta 2026

Utroligt nemt at bestille

Utroligt nemt at bestille , pakket og indleveret til forsendelse samme dag selvom det var weekend 🙂
Kan kun anbefales !

28. helmikuuta 2026

Rigtig god service

En nem og hurtig handel

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Engelsk kvalitets redskaber er en er…

Engelsk kvalitets redskaber er en er nydelse og fin hjælp.
Bestilt og leveret som lovet.
Fin service .

25. tammikuuta 2026

God kvalitet

Venligt personale. Tak for hjælpen.
Håber i får flere hjem.

21. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Den Engelske Gartner ApS

Kære Hedy, Tak for anmeldelsen. Vi havde heldigvis den ene, du havde brug for. Nogle gange kan vi ikke selv styre, hvad der kan bestilles, da leverandøren gerne selv skal have varen på lager. Vi håber, at vi næste gang kan gøre os fortjent til de 5 stjerner, som vi gerne samler på. God dag Den Engelske Gartner Shop

Hurtig levering

30. marraskuuta 2025

Hurtig levering

Hurtig levering, ingen problemer👍

28. marraskuuta 2025

Præcis kommunikation

Præcis kommunikation, hurtig og effektiv ekspedition.
Fint produkt.

1. joulukuuta 2025

hurtig og god service

19. marraskuuta 2025

Præcis levering

11. marraskuuta 2025

God kvalitet produkt

God kvalitet produkt. Præcis og god levering.

6. marraskuuta 2025

Alt i orden🌸