Demovare Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg bestilte en iPad lørdag morgen, og modtog den om onsdagen 👍 jeg modtog en mail om at mit køb ville blive behandlet, men det var først tirsdag at jeg fik en bekræftelse på, at den var sendt afsted... Näytä lisää

FANTASTISK!!!! - INTET MINDRE END FANTASTISK! Jeg forsøge at købe 4 ens Lenovo 300e chromebooks. Det var ikke muligt, da kravet var en Intel processor. Der blev skrevet frem og tilbage,... Näytä lisää

Først og fremmest er det et super koncept! Nem og overskuelig site, med hurtigt chat svar på evt. spørgsmål. Leveringen kom som lovet (3-4 dage), hastigheden er acceptabel, når man til gengæld spa... Näytä lisää

Bestilte en Samsung a21s hos demovare den 30/10 men da de har lukket i weekenden regnede jeg med at høre fra dem om mandagen at der var sat gang i bestillingen fik hverken mail eller noget som helst... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Matkapuhelinkauppa

Tietoja yrityksestä Demovare

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Demovare er Danmarks største online butik for returvarer og restpartier. Vi samler alle de kendte mærker indenfor elektronik og sælger dem til uhørt lave priser - blot fordi æsken har været åben.
Vi opkøber store varepartier fra Danske virksomheder og nogle gange direkte fra producenten. Alle varer bliver gennemgået af autoriseret fagfolk som sørger for at produkterne er renset for data og 100% funktionsdygtige.
Demovare får du samme garanti og service som hvis du handlede i en hver anden butik. Måske endda lidt bedre, hvis vi selv skal sige det. - Danmarks måske bedste support
- 24 måneders reklamationsret på alle produkter
- Gratis levering

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Har købt en pc, fik god service

Har købt en pc, der blev sendt til mig. Jeg skulle bruge den mandagen efter, men kunne ikke finde oplysninger om hvor længe der ville gå før produktet kom. Så skrev jeg en besked til Demovare om hvornår jeg skulle bruge den, og dagen efter fik jeg besked om at den blev sendt med hurtig post og hjem til mig. Det er god service og produktet virker upåklageligt.

5. syyskuuta 2017

Gode priser og rigtig god service der hurtigt følger op på evt. problemer

Bestilte en laptop til en god pris. Den var brugt men beskrevet som uden funktionsfejl eller mangler. Rigtig fin rabat ift. nypris. Der var dog to elementer, som trækker ned:

1. harddisken var ikke wipet. En tidligere brugers torrent-downloads etc lå på en af diskene. Træls for mig, men også rigtig træls for den tidligere bruger, som sikkert har regnet med at filer ikke er kommet med videre.
2. Pixel-fejl på skærmen. Det er en hardware-fejl, som kun kan laves ved at skifte display'et ud.

Ingen af delene er acceptabelt ift. produktbeskrivelsen og teksten på hjemmesiden ("Nulstillet, kontrolleret..."). Derudover var der brugsspor, men det var også forventet ift. at standen var angivet som 'brugt'.

EDIT: Der er blevet fulgt op på problemerne meget hurtigt per telefon og mail. Demovare.dk har taget kontakt til leverandør for at undgå lignende hændelser i fremtiden, og har derudover givet lidt ekstra i rabat og en 'complimentary' sleeve - super flot.

Ift. manglende wipe, så lå filerne på en ekstra partition. Den skal selvfølgelig også tjekkes, men forståeligt at det kan smutte. Pixel-fejlen skal ikke være der, og demovare.dk gør opmærksom på at reklamationsretten dækker udskiftning af display - god serviceinformation man nok ikke får i Elgiganten uden en længere debat om købeloven. Tror dog det går uden en reparation, der er jo stadig 5.759.999 pixels der virker...

Alt i alt en god oplevelse og en god handel, så 3 stjerner bliver til 5 - tror også jeg køber mit næste device hos demovare.dk!

27. elokuuta 2017

Hej Anders,

Jeg beklager meget din oplevelse, og det er bestemt ikke godt nok.

Det undre mig dog meget at denne situation skulle være opstået da alle vores computere får installeret et nyt Windows hver gang de kommer på lager.

Er du ikke sød at kontakte os så vi kan få løst denne situation, for det er bestemt ikke godt nok hvis dette er tilfældet.

Du må meget gerne vedlægge et billede af den pixelfejl du omtaler, da computere med pixelfejl bliver sorteret fra.

Kontakt mig gerne direkte på ah@demovare.dk, det er meget vigtigt for os at du som kunde er tilfreds med dit køb.

Andreas Henning, Demovare

Meget hjælpsomt personale og fin …

Meget hjælpsomt personale og fin service. Virkeligt skarpe priser på nyt udstyr - vi sparede næsten 20%!

22. elokuuta 2017

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse og jeg (vi) er rigtig glade for at du har været tilfreds med vores service.

Vi håber på at kunne hjælpe dig en anden gang :)

Super god behandling

Super god behandling. Hurtig og effekt. Varen var i orden. Dog var adaptoren ikke optimal, da den brugte forholdsvis meget lang tid på opladningen. Efter en enkelt mail til demovare.dk gik der kun meget kort tid før jeg havde en ny adaptor med posten. Meget tilfreds.

13. elokuuta 2017

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse, vi er galde for at vi fandt en løsning på det hele og håber du er blevet glad for din tablet/computer.

Helt klart anbefalelsesværdigt

Super service. Jeg fik hurtige svar, og de løste mine problemer lige med det samme.
Jeg er meget tilfreds med mit produkt og den service jeg har fået. Helt klart anbefalelsesværdigt.

11. elokuuta 2017

Hej Larua,

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for.

Vi håber at vi kan hjælpe dig en anden gang :)

Top priser

Top priser, fine varer og god vejledning online. Der gik lidt kuk i forsendelsen så det kom en dag senere end forventet, men er vildt lykkelig over produktet som kostede det halve af hvad jeg havde set i mainstream butikker og er langt federe

10. elokuuta 2017

Hej Asgerd,

Mange tak for din gode anmeldelse, vi er glad for at computeren er kommet frem og håber at du er blevet rigtig glad for computer :)

helt igennem super service

helt igennem super service, kan varmt anbefale, tommel up :-) , tak for super hjælp, og hurtig svar tid,

5. elokuuta 2017

Hej Kim,

Mange tak for din anmeldelse,

Vi er glade for at du var tilfreds med vores service, og glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang,

Andreas og Louise fra Demovare

Klart anbefales

Computeren der var "brugt" var i perfekt stand, og ankom næsten inden den blev bestilt! Fantastisk oplevelse

1. elokuuta 2017

Hej Karen,

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du har taget dig tid og skrive den :)

Tak for en behagelig dialog under hele forløbet og vi håber du er glade for din nye Yoga 900'serie

Med venlig hilsen Andreas og Louise fra Demovare

Køb af demo-pc

Køb af demo-pc
Jeg har fået helt enestående service i forbindelse med købet, og de var særdeles fleksible omkring levering og tilbehør.
Både i "butik" og på lager var de utrolig imødekommende, og en enkelt lille fejl blev rettet uden problemer for mig overhovedet.
Jeg kan absolut anbefale virksomheden, og jeg vil selv gerne handle der igen.

7. heinäkuuta 2017

Hej Jørgen,

Mange tak fordi du tog dig tid til at anmelde os på TrustPilot,

Vi er glade for at høre du er tilfreds med dit køb og glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang :)

Rigtig god sommer, og god fornøjelse med din nye All-In-One :)

Med venlig hilsen Andreas fra Demovare

Her handler jeg igen

Her handler jeg igen. Super hurtig lev. til super god pris. Pc'en lever fuldt op til mine forventninger = ser ud som ny og ubrugt. Lynhurtig wireless download = lige så hurtig som min kablede stationære pc = 170 Mbps; Ping lidt langsom = 22-30 ms; min OnePlus One siger 10-12 ms. Alt i alt ok.

6. heinäkuuta 2017

Hej Bernhard,

Det er vi glade for at høre! Vi ser frem til at se dig igen ;) Mange tak for din anmeldelse.

Rigtig god sommer!

Andreas fra Demovare

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Tak

25. kesäkuuta 2017

Hej Christian :)

Mange tak for at du tog dig tid til at anmelde os på TrustPilot,

Vi håber du en dag vil vende tilbage og handle ved os igen.

Rigtig god mandag,

Louise fra Demovare

Bestilte en tablet med tastatur lørdag

Bestilte en tablet med tastatur lørdag. Da jeg var i tvivl om, den kunne nå at komme til tiden, kontaktede jeg dem via chatten på siden søndag aften. De var meget servicemindede. Han tjekkede med det samme, om den var med i forsendelserne samme aften, og det var den. Den kom allerede mandag leveret med post nord lige til døren. Det er en fin maskine med Windows 10. Tastaturet kan tages af, så den er i topklasse til en lille pige, som lige er startet i skolen.

15. kesäkuuta 2017

Hej Gerda,

Undskyld vi har fået svaret noget før,

Vi er glade for at du har været glad for vores service :)

Vi er også glade for at høre at gaven kom frem i tide!

Hvis du en dag har brug for vores hjælp igen så sidder vi klar til at hjælpe.

Mads, Louise og Andreas fra Demovare

Forryggende service alt var tiptop

7. kesäkuuta 2017

Hej Morten,

Beklager vi ikke har svaret noget før, men mange tak for din fine anmeldelse :)

Vi håber på at kunne hjælpe dig en anden gang med at finde noget nyt elektronik,

Andreas fra Demovare

ALDRIG er jeg blevet SÅ godt behandlet …

ALDRIG er jeg blevet SÅ godt behandlet i nogen elektronik butik. Så dette er klart mit sted til alle den slags handler. og nu har jeg afsluttet 4 handler her, med samme super resultat. Tak til Louise og til Mads.

11. toukokuuta 2017

Hej Ane,

Mange tak for din dejlige anmeldelse, den sætter vi pris på :)

- Louise fra Demovare

Jeg købte en Lenovo Yoga 2 13 til 4095 …

Jeg købte en Lenovo Yoga 2 13 til 4095 kr i oktober 2016
Så skulle jeg også tegne et "Premium" abonnement til 179 kr for at få en rabat på knap 400 kr.

Rabatten var derfor i virkeligheden kun 230 kr.

Der var så også fejl på Lenovo Yoga 2 - den var simpelt hen bøjet i bunden ved skærmhængsel.

Dette dokumenterede jeg på mail og med foto. Og fik en lille dekort på 350 kr. Det var egentlig ok.

Men det der "Premium" abonnement - det fortsætter automatisk der ud af hvis man ikke opsiger det.

Og de 179 kr bliver så automatisk trukket hver 6. måned.

Demovare.dk opbevarer dit betalingskort info - så du ikke kan afvise betalingen i banken.

Det har så rent faktisk kostet 358 kr i abonnement for 1 år at handle på Demovare.dk

Og det er derfor slet ikke så billigt som det umiddelbart ser ud til på prisskiltet.

Jeg prøvede at opsige mit abonnement kun 1 dag for sent her i april 2017 -

Men fik at vide at jeg jo allerede havde fået rigeligt med rabat - så de 179 kr kunne jeg ikke få retur.

Så pas lige på med det "Premium" abonnement. Det er en reel merpris.
---------------------
Lige et par ord til svaret fra Demovare.:'

10% af 4000 kr er 400 kr - ikke ?

Og hvad i al verden skulle jeg true med ???

I telefonen siger jeg at jeg vil slettes fra kundekartoteket - så jeg ikke også skal anskaffe et nyt visakort.

Det er selvfølgelig lidt af en trussel ??

Det er mig der bliver gjort til grin både i telefonen og med det svar jeg får her fra "Louise".

Total useriøst !!

Med abonnementordningen kan Demovare dog blive ved med at trække de 179 kr fra nu af og til 2020 - så pas på dit Visakort !!.

Jeg har modtaget 2 mail - ved ikke lige om det mange eller flere mail

Sådan er det.

20. huhtikuuta 2017

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse.

Da vi allerede har haft en del mailkorrespondance vedr. denne sag, vil vi ikke gøre mere ud af det.

Til andre som læser dette vil jeg dog gerne påpege at de tal som oplyses ikke er helt korrekte.

Tegnes der et Premium medlemskab gives der 10% på alle elektronik produkter. Medlemskabet tegnes særkilt fra produkt købet, for at der ikke skal være nogen tvivl om den aftale man indgår. Dette koster 174 kr, og varer i 6 måneder.

Computeren koster 4.499 kr. og derfor er rabatten 449 kr.

449 – 174 = 275 kr. i rabat på computeren

Premium medlemskabet kan opsiges når man har lyst, men gør man ikke dette trækker den 174 kr. igen efter et halvt år, da et medlemskab også gør at man forlænger sin garanti på produktet.

Selv om der så bliver trukket yderligere 174 kr. fra den ovenstående rabat, så er der stadig givet 101 kr. kvit og frit.

275 - 174 = 101 kr.

Beslutning om ikke at give pengene tilbage i denne sag er også baseret på en grov og truende adfærd fra kunden i telefonen, på trods af at vores medarbejder lover at han skal gøre sit bedste for at løse sagen.

Vi håber selvfølgelig at Jakob en dag får lyst til at komme tilbage og handle ved os igen, men ellers så håber vi at han bliver glad for at handle et andet sted.

Med venlige hilser Demovare.dk - Louise

Super service og super hurtig levering

Jeg har lige købt en lenovo tablet hos Demovare. Den kostede til at starte med ca 700 kroner, men jeg fandt den samme tablet til kun 499 på en anden hjemmeside og skrev det til Demovare på deres hjemmeside. Straks satte de varen ned til det samme beløb og jeg købte den. Det tog kun 2 dage så var den allerede leveret på posthuset til afhentning. det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Så tak for god service og en god handel.

27. maaliskuuta 2017