Dekbedwinkel.com Arvostelua 360

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Het dekbed is heerlijk fluffy en licht. Precies wat ik graag wilde en wat dekbedwinkel ook beloofde. Dus supertevreden over zowel het dekbed als de winkel.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Makkelijke website en binnen 1 werkdag mn 4-seizoenen dekbed in huis. Goede communicatie per mail en het dekbed is heerlijk. Dus eigenlijk kan ik alleen maar een goede review schrijven.

1. Makuuhuoneen sisustus

Tietoja yrityksestä Dekbedwinkel.com

Yrityksen kirjoittama

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.

Ga naar Dekbedwinkel

Snelle levering.

19. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf verkoopt gebruikte dekbedden!

Ik heb meerdere dekbedden besteld bij dit bedrijf en het is overduidelijk dat ze gebruikte en eerder geretourneerde dekbedden naar nieuwe klanten sturen.

Ik heb eerder al een dekbed ontvangen die in een verkreukelde en vieze hoes zat, waar ik mijn vraagtekens bij had. Vervolgens kreeg ik vorige week een dekbed binnen waar heel veel kreukels in zaten. Vandaag heb ik een dekbed ontvangen die er echt erg aan toe is: zowel de verpakking als het dekbed is vies, waarbij er allemaal stof en zelfs dierenharen op het dekbed zitten!

Toen mijn partner hier zojuist over belde, moesten wij een mail met foto’s gaan sturen. Geen excuus of iets en nu moet de klant ook nog moeite gaan doen voor jullie fout? Dit dekbed gaat sowieso retour en ik koop hier nooit meer iets.

23. tammikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Donsdekbed.

Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet op de fiets ophalen) Onze oude en een beetje versleten exemplaren waren ook van Nordic in dezelfde samenstelling .

12. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Pakket is teruggestuurd door post.nl…

Op zaterdag besteld en op maandag zou pakket komen. Maandag kreeg ik te horen via post.nl app dat pakket terug gestuurd zou worden omdat hij beschadigd was, daarna gemaild en na 4 dagen krijg ik te horen dat het bij mij bezorg was, wat volgens track en trace niet zo was. Na telefonisch contact hoorde ik dat het dinsdag bij hen was binnen gekomen en dat het nog week zou duren om retour uit te zoeken en opnieuw te sturen. Gelijk een nieuwe sturen aangezien ze het andere pakket al terug hadden was teveel moeite en kon niet.
Helaas kan ik niet geen sterren geven voor klantenservice want dit is echt slechte service.

13. tammikuuta 2026
Dekbedwinkel.com-logo

Vastaus yritykseltä Dekbedwinkel.com

Beste Sander Knaap,

Wij vinden het heel spijtig dat uw ervaring met ons bedrijf zo negatief is geweest.
Onze excuses voor de trage communicatie.
Helaas is uw pakket bij de post beschadigd geraakt en retour gekomen naar ons.
Ons retourproces is erg druk geweest de afgelopen periode. De doorlooptijd is daardoor opgelopen.

Nogmaals onze excuses voor de vertraging die wij vanwege enorme drukte hebben ervaren.

Team Etrias.

Saanut 3/5 tähteä

Kortingensoap

Er worden kortingen beloofd op de dekbedwinkel.com, die vervolgens bij het afrekenen niet worden toegepast. Na een lange mailwisseling hierover, is het kortingsbedrag alsnog overgemaakt. Verdient op deze manier niet de schoonheidsprijs, maar uiteindelijk ben ik wel tevreden.

5. tammikuuta 2026
Dekbedwinkel.com-logo

Vastaus yritykseltä Dekbedwinkel.com

Beste,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Fijn om te lezen dat het kortingsbedrag uiteindelijk correct is verrekend en dat u uiteindelijk tevreden bent met de afhandeling.

Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn wanneer een korting niet direct bij het afrekenen wordt toegepast. In dit geval was uw bestelling geplaatst na de uiterlijke geldige datum van de actie, waardoor de automatische verrekening niet meteen plaatsvond. Wij waarderen uw geduld tijdens de mailwisseling en nemen uw feedback mee om onze communicatie over acties en kortingen te verbeteren.

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om dit onder onze aandacht te brengen.

Team Etrias

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin