In elke Dekamarkt waar ik ooit geweest ben ligt het gekoeld fruit al jaren standaard beschimmeld in het schap. Misschien andere koelingen nemen of ooit kijken wat er in je schappen ligt. Geldt voor ve... Näytä lisää
De producten worden niet gevuld. De chef is heel even en daarna zie je niet meer. Als hij er is wordt gewerkt. Ik zou willen dat deze persoon werkt, want sommige medewerkers vertikt om achter de k... Näytä lisää
Staat voorop het wekelijkse reclame blaadje dat de asperges in de aanbieding zijn ,zijn ze op vrijdag en zaterdag niet te krijgen. Ik vind dit geen goed management. Wat mij betreft zou ik zeggen ,zet... Näytä lisää
Bergen NH....of all places🙈🙈🙈🙈Bos bloemen vergeten. Ergens in winkel of bij de stoep verloren. Had 2 grote tassen dus is gewoon asm aandacht ontsnapt. Camerabeelden erbij, pintransactie moeten t... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
DekaMarkt is a Dutch retail company which operates a chain of supermarkets in the country.
Nagelpoelweg 2, 7333 NZ, Apeldoorn, Hollanti
- dekamarkt.nl
Voor de zoveelste keer is het produkt…
Voor de zoveelste keer is het produkt uit de folder niet aanwezig, filiaal Veenendaal.
Vanmorgen zouden diepvriesblauwe bessen met 50% korting bij aankoop van 2 zakken, aanwezig moeten zijn. Er waren idd zakken blauwebessen aanwezig in de vriezer, het eigen merk wat er gewoonlijk ook is. Blijkt dat de aanbieding gaat over een merk wat ze normaliter niet hebben en mogelijk pas morgenmiddag zou kunnen komen.
Betere manager is aangesteld die hard…
Betere manager is aangesteld die hard werkt.
Personeel niet meer luidruchtig.
Winkel is netjes en klantvriendelijk geworden.
Dekamarkt Slachthuisbuurt
Controle zelf scan
Bij de zelfscan controle gekregen. De medewerkster dook ongevraagd mijn handtas in. Dat je tas gecontroleerd wordt vind ik prima maar dan kan je dit wel even van te voren vragen. Dit is gewoon onbeschoft.
Voor de zoveelste keer controle bij de…
Voor de zoveelste keer controle bij de snel kassa, geen personeel aanwezig, waardeloos.
Polderbruin eruit Polderwit erin: Lekker gezond bezig Dekamarkt!
Wij genieten altijd van uw Polderbruin brood en mijn man moet altijd moeite doen om deze te krijgen bij de Dekamarkt op de Eglantier want er is veel vraag naar.
Nu vanochtend krijgt hij ineens te horen dat deze uit het assortiment gehaald is? Huh? en dan wordt het vervangen door Polderwit? Echt onbegrijpelijk! Kan dit niet terug gedraaid worden?
Let goed op bij de Dekamarkt selfscan…
Let goed op bij de Dekamarkt selfscan prijs artikel klopt niet. Heb je dat zelf niet geconstateerd in de winkel dan heb je pech. Natuurlijk is het bedrijf dekamarkt zelf verantwoordelijk! Een paar euro hier en daar verschil heel normaal. Vandaag een prijsverschil van 31 euro. Dat komt dagelijks voor ..aldus medewerkster. De klant mag zelf scannen en ook nog checken of de prijs wel klopt met aanbieding oid. Dan kan ik beter een baantje bij de Dekamarkt gaan zoeken.
Dekamarkt weet reeds 1 week dat de prijzen niet kloppen. het is de omgekeerde wereld. Controleer en vraag altijd om een bon want je wordt geflest en dat is intern bekend!
Dekamarkt wilt dat je de boodschappen afrekent anders diefstal maar heeft zelf boter op de kop.
Racist employees
On the 25th of April around 14.30-15.00 Purmerend DekaMarkt (1442PX), when I was shopping with my family I couldn't find anything to buy and we wanted to exit without shopping.
We had a bag from Lidl , a different shop and we had two products from Kruidvat. For Kruidvat products, I didn't receive a receipt.
When we wanted to exit, an employee stopped us and she was very rude without asking(!?) and started checking our bags without any explanation, so she called her colleague. A different employee checked our products and barcodes and she did anons to her manager. Finally they understood, products belong to us. They were very rude, very racist to us. They blamed us without any questions to me and to my family. Their behaviour was unacceptable.
Please train your employee's acting. They have to be polite. Being racist actions are unacceptable!!! Educate your employees! Select your employees.
No one can blame us. No one can check our bags without asking. No one can act to anyone being racist.
From now on; I will not shop from your store.
hierbij wil ik een klact in dienen over…personeel
hierbij wil ik een klact in dienen over 2 medewerkrs bij filiaal beatrix plein ik kreeg een harde klap met een krat van de medewerker ik zei je moet ook wel een beetje op letten en daar begint ze te schreewen dat hoef ik niet te pikken een andere klant was ook al met haar in conflict beland of ze loopt te schreewen of ze zit op haar telefoon niet erg klant vriendelijk ze is de enige die daar een hoofddoek graagt toen ging ze naar de balie en daar kwam een marokaanse naar me toe en die zal wel even zeggen u krijgt een verbod om hier te komen het moet niet gekker worden er moet hier echt iets aan gedaan worden heb veel klachten van klanten gehoord over deze dames laten ze hun werk maar beter doen en wat aardiger tegen de klanten zijn.De rest van het personeel is aardig Maar ik laat me niet door deze dames af bekken
Mijn gekochte fles whiskey die al…
Mijn gekochte fles whiskey die al betaald was uit de aparte drankstore van Dekamarkt ,op de band bij de kassaboodschappen gelegd.
Waarop ik later grapte naar de kassa medewerkster " je slaat de fles toch niet aan he" . Waar op een zeer onbeschofte toon geantwoord werd . " WAT DENK JE NOU, HALLO".
Heb het gepikt, maar dacht later, had ik er maar wat van gezegd, dus bij deze!!
Dekamarkt world of food , Vlijtseweg Apeldoorn.
Vrijdagmorgen 12-4-2024 om 7,45 uur…
Vrijdagmorgen 12-4-2024 om 7,45 uur bij de Dekamarkt.. Ik kon na Lang zoeken een paar dingen niet vinden.. staan 3 dames van de Dekemarkt gezellig te kletsen bij de brood afdeling samen, incl de bedrijf leidster.. dus ik stel mijn vragen.. werd ik afgewimpeld daar staat het ergens... daarna stel ik mijn 2 de vraag reactie idem de eerste.. en ze kletsten gezellig verder..
ik kon de producten niet vinden dus ben maar naar een andere winkel gegaan waar ze je wel fatsoenlijk helpen.. Dus dikke duim voor de service van de Dekamarkt.. top.
Schimmel op product
Normal gesproken ben ik tevreden over de producten van Dekamarkt, maar wat ik vandaag meemaakte maakt dat ik niet meer hier zal winkelen. Totaal niet klantvriendelijk. Ik ben tijdens het maken van tortillas ,wat ik bijna aan me kind zou geven, dat er schimmel op was. Gelukkig was ik de enige die een hap had genomen. Maar daar ging wel een hele gerookte kip doorheen en geschimmelde tortillas. Aangekomen bij de winkel en verzoek om zowel de kipfilet en tortillas geld voor terug te krijgen, werd ik snel afgewimpeld met sorry alleen voor de tortillas krijg je geld terug. Besef dat er een inflatie op alles en ook eetswaren. Alles is duur geworden en alle centjes tellen. We gooien niet zomaar eten weg meer en geven ook niet meer zo snel uit. Nou ben ik niet de armste, maar het gaat puur om het principe en het begrip. Waarom hebben jullie producten met schimmel die eigenlijk nog tot juni 2024 geldig zijn? Waarom wordt er geen kwaliteitscontrole gedaan? De impact had veel groter kunnen zijn, elk mens reageert anders op bedorven producten. Ga hier serieus mee om, want je bent wel een trouwe klant hierdoor kwijt!
Inmiddels zijn we paar uur verder en heb ik de 2u lang op de pot gezeten en ik weet zeker dat het iets te maken heeft met de schimmel tortilla die ik helaas vanmiddag van de Dekamarkt gegeten heb!
Pas op met de reclames!
Ik voel me altijd vreselijk genaaid met de reclames: óf het is er niet, óf er zitten artikelen in het schap van het reclamebordje die helemaal niet in de reclame zijn. Altijd die eeuwige uitzonderingen, je moet zó oppassen! Vandaag de reclame van de notenmelange, in dat schap alleen bakjes die in de uitzonderingen zitten. Super misleidend! Het personeel is top, maar de reclames waardeloos. Ik stap over naar AH
Kots winkel....het is ongelooflijk hoe…
Kots winkel....het is ongelooflijk hoe jullie misbruik maken....4.69 voor een bloemkool? Jullie zijn evil en kwaadaardig om dat te durven vragen...🤮🤮🤮
Het brood is vreselijk
Het brood is vreselijk , kan de helft aldoor weggooien omdat er enorme gaten inzitten, als je dit aangeeft krijg je botte reactie en men loopt weg. Daarnaast kloppen de prijzen op de schap vaak niet met wat je er voor betaald , als reactie , heeft hoofdkantoor prijzen aangepast en hebben wij nog niet kunnen aanpassen . Het scheelde mij 4 euro wat ik mer moest betalen .
Je wordt zwaar voor de gek gehouden.
Deka uit zijn jasje gegroeid
Sinds Deen weg is gaan er veel mensen naar de Dekamarkt en nu een aantal jaren later zijn ze uit hun jasje gegroeid.
Een puntje ter verbetering is wachttijd bij verschillende punten in de supermarkt.
Weinig mensen hebben tegenwoordig tijd en geduld om te wachten. De lege flessen inname is een punt.
De (kleine)ruimte aan de voorkant blijkt een probleem om dit soepel te laten verlopen.
De slijterij voor mij geen probleem om te wachten;-) maar ook daar kan het wel eens even duren.
Bij piekuren kan het bij de kassa's druk zijn wat ik begrijp.
Over de producten en prijs/kwaliteit ben ik over het algemeen tevreden.
Het liefst zou ik zien dat de Deka switched met het pand van de AH (daar komt toch geen hond)en daarmee zijn de "problemen" opgelost.
Ik heb een procureurrollade gekocht en…
Ik heb een procureurrollade gekocht en die was werkelijk niet te eten. Wij zijn niet moeilijk met eten maar dit was onderhand hondenvoer.
Slechte Sinaasappels en Service
Onlangs een net van 2 kg perssinaasappels, land van herkomst Egypte gekocht; deze zitten vol pitten en weinig sap. Een zeer slechte koop. Een WhatsApp naar klantenservice gestuurd maar géén reactie gekregen. Slechte "service" en niet klantvriendelijk!
4e klant gratis boodschappen. OnZin!!
Ik sluit aan in de enige rij die er staat bij de enige kassa die open was en toen ik zei dat ik de vierde was in de rij vertelde ze mij dat ik bij de tweede kassa kon gaan staan en dat haar collega eraan kwam. Dit is niet wat het bord aangeeft. Ik was de 4e klant in de rij bij de enige kassa die open was. ... Daarbij was ze erg onbeschoft toen ik zei dat het niet klopte wat ze beweerde. Ik zei kijk maar terug op de video.
Dekamarkt houd je voor de gek
Ik geef jaarlijks vele duizenden euro's uit aan boodschappen als klant van de Dekamarkt en spaar Artis-zegels voor mijn kinderen. Ik kocht daarom 2 pakken chocomel, omdat daar bij een grote stellage aan beide kanten van de stapel chocomelkpakken een gigagroot Artiszegel werd vermeld. (Foto's beschikbaar). Bij de kassa kreeg ik geen zegel. Chocomelk hoorde niet bij de artikelen waar je een zegel voor kreeg, werd me verteld. Ik voelde me enorm misleid! De klantenservicemevrouw gaf toe dat de presentatie inderdaad 'erg verwarrend' was voor klanten, maar weigerde een Artiszegel te geven. Ik voel me enorm voor de gek gehouden en denk dat ik mijn inkopen in het vervolg bij een andere supermarkt ga doen.
Ik ben mosselen wezen halen filiaal…
Ik ben mosselen wezen halen filiaal amersfoort
Zaterdagochtend j. l
Gelijk naar huis en in de koelkast vandaag vijf minuten uit de koelkast opengemaakt en wat een stank. (verrot dus) heb ik nooit meegemaakt ook zaten er allerlei andere visdiertjes los in en veel kappotten mosselen hele keuken stinkt ernaar morgen naar Dekafiliaal.
Ik ben trouwens niet de enige ken nog een klant
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.