Saanut 1/5 tähteä

In elke Dekamarkt waar ik ooit geweest ben ligt het gekoeld fruit al jaren standaard beschimmeld in het schap. Misschien andere koelingen nemen of ooit kijken wat er in je schappen ligt. Geldt voor ve... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

De producten worden niet gevuld. De chef is heel even en daarna zie je niet meer. Als hij er is wordt gewerkt. Ik zou willen dat deze persoon werkt, want sommige medewerkers vertikt om achter de k... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Staat voorop het wekelijkse reclame blaadje dat de asperges in de aanbieding zijn ,zijn ze op vrijdag en zaterdag niet te krijgen. Ik vind dit geen goed management. Wat mij betreft zou ik zeggen ,zet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bergen NH....of all places🙈🙈🙈🙈Bos bloemen vergeten. Ergens in winkel of bij de stoep verloren. Had 2 grote tassen dus is gewoon asm aandacht ontsnapt. Camerabeelden erbij, pintransactie moeten t... Näytä lisää

1. Supermarket

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

DekaMarkt is a Dutch retail company which operates a chain of supermarkets in the country.

1,6

2 tähteä
1 tähti

Dekamarkt eerbeek.

Dekamarkt eerbeek.
Zo slecht. Helaas is de plus aan het verbouwen dus ik moest wel. Veel schappen leeg. Alleen jeugd aan het werk. Onderling hoor je ze harde gesprekken hebben over hoe brak ze nog zijn van het feest snachts.
Eieren gekocht. Helaas het allerduurste merk want rest was leeg. Ben niet gewend bij de plus te moeten letten op datums. Helaas meegenomen zonder te kijken om er thuis achter te komen dat ze gewoon 5!!!!! Dagen over de datum zijn!
Dit is echt zo een waardeloze winkel met waardeloos personeel.

31. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Geen verkeerde winkel, slechte boter koek.

Geen verkeerde winkel, prima assortiment. Helaas regelmatig enkel erg rijpe bananen. En wat me drijft tot deze review… wat een vreselijke mini-boterkoeken van de bakkerij afdeling. Bij de Plus zijn ze heerlijk, worden ook daar afgebakken. Bij de Deka moeten ze de indruk wekken dat ze ter plekke worden afgebakken, maar het smaakt als lang houdbare droge kruimelkoek. Dit heeft niets te maken met boterkoek. Vier gekocht, drieënhalf linea recta de afvalbak in. Brrrrr….overigens staat dat het nog tot 27 aug houdbaar is. Vandaag is het 24-08-2025, dus dat bevestigde tijdens aankoop dat het verse koeken zouden zijn.

24. elokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Gisteren in de Deka Arnhem zuid…

Gisteren in de Deka Arnhem zuid geweest. Wat ik daar merk is dat de schappen erg leeg zijn , en er ook halal producten zijn op zich heel goed, koop het zelf ook maar de andere producten mis ik daar door en ook weer schappen leeg . De schappen dieren benodigdheden ook leeg of bijna niets . Weet niet wat er mis is met de inkoop maar zorg de de producten aanwezig zijn
Kaas ook half leeg bruine bollen 1,35 maar zijn niet vers lijkt wel diepvries zo hard, ga zomaar door. Deka ga eens de winkels door of neem iemand in dienst die dit gaat bekijken want alle reviews zijn negatief, dit wil je niet als bedrijf . Kijk of je wat kan doen om je 1,6 omhoog te krikken .👍

Wat mij opvalt is dat Deka supermarkt zelf nooit reageert, wat eigenlijk raar is met zoveel klachten . Dit geeft aan geen gehoor te geven aan je klanten en deze niet echt serieus wilt nemen. .
Kom op Deka 👍

22. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

dekamarkt haarlem planetenlaan weer associaal

dekamarkt haarlem planetenlaan. Ik wil 1 product buj de zelfscan. Na her scannen zegt hij: wacht op assistentie. Ik wacht en er komt niemand. Ik denk: zoek het uit ik pak de volgende zelfscan. Hetzelfde verhaal. Komt een medewerker boos naar me toe: meneer ik zit u weg te drukken u kunt niet steeds naar een ander gaan. Waarop ik zeg : ik kan dat niet ruiken he. Want de melding bleef er gewoon. Maar niet toegeven en maar de klant de schuld geven. Onvriendelijk personeel.

21. elokuuta 2025

Zeer klantonvriendelijke en Onbeschofte manager

Onbeleefd personeel, vooral de zgn manager (man in wit overhemd). Deze supermarkt is zeer klant onvriendelijk!, zeer slecht gesorteerd en vies. Vandaag weer een staaltje onbeleefde manager meegemaakt die ruzie uitlokt en zegt dat ze het te druk hebben om even in de slijterij te helpen in plaats dat hij de klant zelf even helpt, ik ben maar naar Gall & Gall gelopen daar werd ik wel netjes te woord gestaan en geholpen. Betreffende manager moet zich schamen zo tegen klanten te praten. Vroeger was de klant nog koning, ik doe/deed hier elke dag mijn boodschappen maar na deze ervaring kom ik hier dus nooit meer. Vooral zo doorgaan Dekamarkt. Jullie manager is absoluut niet geschikt om in een winkel te werken. Als je er geen zin in hebt, zoek dan een andere baan. Weer een trouwe klant kwijt.

19. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Wat een onbeschoft personeel.Een vraag…

Wat een onbeschoft personeel.Een vraag stellen blijkt heel moeilijk te zijn,want de dames zijn met elkaar in gesprek over goede tijden slechte tijden
Na lang aandringen wordt mijn vraag beantwoord met een wijzende vinger.Daar kun je het vinden.Je? Ik ben geen schoolmeisje ,mij is geleerd om U te zeggen.Mij zie je niet meer in de Deka Castricum

16. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Je voelt je hier geen klant

Helaas veel producten uit het assortiment gehaald. Onvriendelijk personeel! Vieze mat, stoep en entree.
Bij zelfscan staat in de avond vaak geen personeel en is er altijd controle.
Bloemen en planten zijn top. Vakkenvullers ook!
Jammer zo dichtbij, maar mis echt teveel voor smaakproevers en variatie in biologische vleesproducten. Indeling onlogisch en niet aan te wennen. De vakkenvullers weten vaak zelf niet waar het staat.

12. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jaren lang hebben we een supermarkt in…

Jaren lang hebben we een supermarkt in Waarland gehad
Het familie bedrijf bestond zelfs 103 jaar
Op de huidige deka markt is er wel iets dat verbeterd kan worden!
De actie van DE koffie was erg scherp, maar als iemand met 15 pond pakken de deur uitloopt klopt niet
Max 5 per klant is de beste oplossing
Verder de wekelijkse aanbiedingen zijn er niet of zijn niet aangekomen
Een goede manager zou g v d naar het hoofdkantoor gaan , en eisen dat dezelfde dag het artikel geleverd moet worden
Dan krijg je tenminste tevreden klanten
Hopelijk wordt het snel beter in Waarland want de concurrentie van andere supermarkten zijn dichterbij

22. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Nooit meer Dekamarkt voor ons…

Nooit meer Dekamarkt voor ons…
Allerlei lokkertjes in de folders en dan bij de kassa bleek het toch voor andere producten te gelden of de folder diverse data te hebben lekker onduidelijk.
Als ik ergens jeuk van krijg is het valse folders en toen we diverse artikelen niet konden vinden en personeel aanspraken werden we nogmaals 3x door de halve winkel geleid omdat het door hen niet eens te vinden was en 70% van de aanbiedingen uit de folder was er al niet meer. Kortom wij gaan hier niet meer heen terug… wat een nare bijsmaak…

6. heinäkuuta 2025

Onvriendelijk personeel.

Weer een aanvaring Dekamarkt Beatrixplein in Haarlem.
Personeelslid met trolley wacht niet tot ik gangpad uitloop, trekt met trolley mijn schoudertas van schouder.
Hier zeg ik wat van, noemt ie me een …k.t wijf
Nu manager aangesproken, deze vertelde mij nooit problemen met hem te hebben. Nouja dit was niet de eerste keer met deze persoon.
Hij gooit er ook allerlei zware ziektes uit. Hier nooit wat van gezegd, maar nu wel.

19. toukokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Ik doe al 14 jaar boodschappen bij de…

Ik doe al 14 jaar boodschappen bij de Deka in Andijk. Vriendelijk personeel, een schone winkel dus gewoon prettig winkelen. Het enige waar ik mij toch mateloos aan erger is dat de helft van de keren dat ik er kom de statiegeldmachine voor blikjes kapot is en ik deze dus weer mee naar huis kan nemen en de volgende keer, met dus weer meer blikjes, hoop wel te kunnen inleveren.

17. toukokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Doet aan graaiflatie en besteelt haar…

Doet aan graaiflatie en besteelt haar klanten.
Laat klanten belachelijk veel betalen voor een plastic tas (om het milieu) maar verkoopt zelf geen producten die niet zijn ingepakt met plastic.
Veel producten zijn in het laatste jaar meer dan 100% duurder en dit terwijl vergelijkbare producten in het buitenland niet in prijs stijgen.
Alle producten worden kunstmatig duurder gemaakt.
Dit in samenwerking met andere supermarktketens.
Het is crimineel.

Ik Koop voortaan in het buitenland boodschappen.

16. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin