Dehelpendestudent Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alex (en soms Bram) hebben mij al meerdere keren uit de brand geholpen. Toen ik tijdelijk zonder geld zat, hebben ze mij zelfs een periode gratis geholpen omdat ik vaste klant ben. Dankzij hun betrokk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede intake door de persoon die mijn aanvraag behandelde: snel en goed doorvragend naar de aard van het probleem. Vervolgens heldere info over de financiële aspecten. Op precies de afgesproken tijd (... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op zondag kwam hij ons helpen. Als klant van student aan huis bleek dat deze instantie geen "blauw"scherm kunnen oplossen, wat nu??? Maar Hendrico heeft mijn pc voorzien van nieuwe schijf en oude... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De helpende student heeft mij een aantal keren heel goed geholpen. Mijn MacBook Air was helemaal vastgelopen en hij doet het weer super. Ook met de installatie van onze tv en de koppeling met de besta... Näytä lisää

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

De Helpendestudent is een topper.…

Allereerst zou ik zeggen dat ik telefonisch goed en correct te woord ben gestaan door een lieve dame, afspraak ingepland en Sacha is weer langs geweest.
Dit keer met het helpen van Windows 11. Sacha is echt supersnel legt alles goed uit vraagt ook als er nog meer problemen zijn met je laptop. Hij is vriendelijk en correct en komt altijd op tijd. Ik zou zeggen heb je problemen met je laptop, smart t.v, neem contact op met de Helpende student.

6. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik had afgelopen vrijdag een afspraak…

Ik had afgelopen vrijdag een afspraak gemaakt om Windows 11 op mijn computer te zetten.
Toen later bleek, dat niet alles naar behoren werkte, heb ik dat gelijk zaterdag laten weten.
En werd er gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende dag, zondag! Inmiddels is alles nu, naar alle tevredenheid opgelost.
Dankjewel Alex

5. lokakuuta 2025

Nieuwe laptop aangeschaft

Ik had een nieuwe laptop aangeschaft en had hulp nodig bij het overzetten en installeren. Luca heeft daar geweldig bij geholpen. Hij heeft kennis van zaken, is correct en vriendelijk. De helpende student is zeker een aanrader.

29. syyskuuta 2025

Gelukkig probleem eindelijk opgelost

Iets waar ik al maanden tegen op loop, is nu gelukkig verholpen. het zag er naar uit dat ik ook dit keer niet geholpen kon worden, maar dank zij de expertise van Joris als ook zijn collega, zijn we er toch uitgekomen. Dus ja ik ben ontzettend blij!!

25. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met dit bedrijf

Zeer tevreden met dit bedrijf. Ben al een aantal keer goed geholpen door Sasha. Ook communicatie en afspraken met hoofdkantoor lopen erg goed. Ik raad anderen ook dit bedrijf aan.

24. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Gijzelen de website, onbereikbaar

“Geen professionaliteit, alleen uitvluchten.”

Ik heb bijna €1.917,85 betaald voor een website die binnen 3–5 weken opgeleverd zou worden. Na maanden wachten is er nog steeds geen resultaat. De eigenaar Alex (jonge ondernemer), is in geen velden of wegen meer te bekennen.

Wat ik kreeg in plaats van een werkende website:
• Geen afspraken nagekomen – elke deadline schoof weer op. Excuses als: vakantie, ziek personeel, overheadkosten, van alles.
• Slechte communicatie – vaak alleen laat op de avond via WhatsApp, overdag geen reactie, telefoons en mails genegeerd. Heeft weinig tot geen ervaring met zakelijke dienstverlening
• Excuses in plaats van oplossingen- de eigenaar beriep zich zelfs op persoonlijke familieproblemen en verslaving als reden voor vertraging, in plaats van gewoon professioneel zijn afspraken na te komen.
• Geen oplevering, wel betalingen – ondanks bijna €2.000 vooruit, geen eindproduct. Er is mij gevraagd meer dan €500 extra te betalen, terwijl dit bedrag letterlijk uit de lucht komt vallen. Alex zegt: op zijn kosten op te delken?
• Gevoel van gijzeling – mijn domein en inlog bleven geblokkeerd totdat ik verder zou betalen.

Ik heb begrip getoond en maanden geduld gehad. Maar begrip vervangen door professionaliteit is er nooit gekomen. Het resultaat: stress, reputatieschade en financieel verlies.

Nu heb ik al 3 berichten gestuurd, maar geen enkele reactie. Telefonisch zijn de niet bereikbaar vanwege “drukte”.

Veel praatjes, weinig goeds.

3. syyskuuta 2025
Dehelpendestudent-logo

Vastaus yritykseltä Dehelpendestudent

Wij herkennen ons niet in de weergave van de heer Kazemi. Deze review bevat meerdere onjuistheden en persoonlijke uitlatingen die niets met onze dienstverlening te maken hebben.

Feit is dat wij gedurende meerdere maanden intensief aan dit project hebben gewerkt, ontwerpen en een werkende conceptwebsite hebben opgeleverd en dat de heer Kazemi tussentijds betalingen heeft verricht waarmee hij de voortgang heeft bevestigd. De suggestie dat er “geen product” zou zijn geleverd, is aantoonbaar onjuist. Bovendien hebben wij op elk verzoek voor logingegevens tijdig, volledig en aantoonbaar gereageerd. Van gijzeling is absoluut geen sprake.

Wij hebben bovendien formeel en inhoudelijk op zijn ingebrekestelling gereageerd met een uitgebreid verweer en tijdlijn. Hierop is door de heer Kazemi, ondanks een termijn van 14 dagen, nooit inhoudelijk op gereageerd. Het project is door hem eenzijdig beëindigd en pas daarna zijn deze ongefundeerde beschuldigingen gepubliceerd.

Wij betreuren dat dit zo publiekelijk wordt neergezet. Voor wie oprecht geïnteresseerd is in onze werkwijze en resultaten: neem gerust rechtstreeks contact met ons op.

Dankjewel

Dankjewel, Alex heeft me goed geholpen bij mij thuis. En later heeft hij mij extra uitleg gegeven over de telefoon toen ik er niet uitkwam met de website van mijn zonnepanelen.

17. kesäkuuta 2025

Een fijne ervaring

Alex, van de helpende student, heeft mij heel goed geholpen om mijn website volledig naar mijn zin te maken. Ik ben heel tevreden met de samenwerking. Alex heeft mij ook alles geleerd wat ik in de toekomst nodig mocht hebben om zelf aan te passen. Hierdoor kan ik de kosten laag houden. Je kan hier zelf kiezen of je alles door hun wil laten doen of een gedeelte zelf en daar dus hulp bij krijgen. Dit is heel fijn. Ze hebben ook abonnementen voor website die fijn geprijsd zijn zonder dat je daar een beperking heb van een klein aantal pagina's. Ik kon Alex altijd appen en kreeg altijd snel antwoord.

12. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin