Op zondag kwam hij ons helpen. Als klant van student aan huis bleek dat deze instantie geen "blauw"scherm kunnen oplossen, wat nu??? Maar Hendrico heeft mijn pc voorzien van nieuwe schijf en oude... Näytä lisää
De helpende student heeft mij een aantal keren heel goed geholpen. Mijn MacBook Air was helemaal vastgelopen en hij doet het weer super. Ook met de installatie van onze tv en de koppeling met de besta... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super snelle reactie tijd en altijd…
Super snelle reactie tijd en altijd snel een afspraak. Helemaal goed in Rotterdam regio.
Dik tevreden
Weer de helpende student gebruikt!
Ik heb weer gebruik van de helpende student. Vorige keer was dat een prima ervaring en nu ook al uitstekend geholpen. Ik zal ze ten alle tijden aanbevelen en volgende keer weer gebruiken zo nodig.
ik wil mijn scherm laten maken
ik wil mijn scherm laten maken, maar heb eerst een.offerte nodig om hem bij de verzekering aan te melden. ik heb op vrijdag 17 juli een offerte opgevraagd. werd heel netjes door een medewerker aangegeven dat zij dit gingen opvragen. nu woensdag 22 juli nog geen reactie. dat is jammer. Net een andere reparateur geappt en heb nu de offerte al binnen. gemiste kans.
Ik heb een reactie gehad van De helpende student. Zij boden hun excuses aan en gaven aan dat de offerte lang duurde door familieomstandigheden bij de student. alle begrip voor, had ik het geweten. wel fijn dat zij mij even een bericht sturen.
GAAT VERDER!!
werd gebeld op dag van afspraak. Verkeerd scherm geleverd. moet ergens anders besteld worden en duurt weer langer. verschillende keren gevraagd naar de status, op 30 augustus bericht dat scherm binnen is en afspraak gemaakt. kreeg te horen dat er voorrijkosten waren..terwijl op de website staat GEEN VOORRIJKOSTEN. werd na mededelen van mijn kant aangegeven dat er geen voorrijkosten worden berekend. 2 september wordt scherm gemaakt. maar vertrouwen ia niet echt hoog. ik wacht af.
Zeer vakkundig geholpen
Zeer vakkundig geholpen, Bram weet van wante echt super, mijn nieuwe computer is helemaal up to date eveneens mijnmobiele telefoon, eerlijke tarieven.
Heeft mij uitstekend geholpen met…
Heeft mij uitstekend geholpen met aansluiten van nieuwe laptop en printer.
Ben goed geholpen
Ben goed geholpen. Mijn computer doet het weer.
Degene die bij mij thuis kwam om mijn…
Degene die bij mij thuis kwam om mijn mobieltje te reparen heeft tot mijn grote verbazing met een druk op de knop alles opgelost. Daarnaast heeft hij ook mijn niet werkende digitale deurbel weer aan de praat gekregen. Chapeau!
Ik had haast bij geholpen worden met…
Ik had haast bij geholpen worden met crypto op een onveilige laptop en de receptie heeft mij proactief gebeld om de afspraak van woensdag naar zondag te vervroegen. Heel tevreden. :)
Op tijd aanwezig volgens afspraak…
Op tijd aanwezig volgens afspraak accuraat optreden en goed advies
Telefoongesprek verliep correct
Telefoongesprek verliep correct, vriendelijk en accuraat. Afspraak kon snel plaatsvinden en is tot volle tevredenheid mijnerzijds geholpen. Ook besloten mij te abboneren
Prettige ervaring
Prettige ervaring. Wegens vakantie kon de eerste persoon niet komen. Toen is Alex vanuit een andere regio langsgekomen en heeft de problemen verholpen!
Redders in nood
Alex (en soms Bram) hebben mij al meerdere keren uit de brand geholpen. Toen ik tijdelijk zonder geld zat, hebben ze mij zelfs een periode gratis geholpen omdat ik vaste klant ben. Dankzij hun betrokkenheid en betrouwbaarheid ga ik altijd met een gerust hart mijn week in, omdat ik weet dat ik op ze kan rekenen.
Hendrico helpt mij al jaren goed met de…
Hendrico helpt mij al jaren goed met de computer...
super computerhelper
Ik heb een geweldige ervaring met Bram gehad, super geholpen met mijn computerproblemen. Zeer betrouwbaar en efficient, met grote deskundigheid de problemen opgelost.
Geweldig geholpen door studen Sascha,
Geweldig geholpen door studen Sascha,
Zeer bekwaam , lost het probleem in no time op !!
Wij zijn erg blij , dat we zo snel en goed zijn geholpen !
Kan Sascha zeker aan bevelen.
Zeer tevreden!
Hierbij wil ik delen dat ik zeer tevreden ben met de hulp van De Helpende Student, en met name Sasha. Hij legt alles rustig en duidelijk uit. Ik raad iedereen aan om voor alle computer gerelateerde problemen contact op te nemen.
Door Sasha geholpen
Door Sasha geholpen. Zeer tevreden, heeft na mijn verhaal alles gecontroleerd, z'n stappenplan verteld en het probleem keurig opgelost. Mocht ik weer problemen hebben met mijn laptop dan neem ik beslist contact op.
Het ging snel
Het ging snel, deskundig en efficient. Super fijne jongeman.
Dit is nu echte service, en niet via een chatbot maar via echte mensen.
Goede intake door de persoon die mijn aanvraag behandelde: snel en goed doorvragend naar de aard van het probleem. Vervolgens heldere info over de financiële aspecten. Op precies de afgesproken tijd (de volgende dag reeds) stond Sacha voor de deur, en twee uur later was hij klaar met het oplossen van het probleem.